Busrejser

En busrejse med Vitus Rejser er meget mere end turen fra A til B.


At være på busrejse er næsten som at køre på ferie selv, bortset fra man på vores busrejser kan læne sig tilbage i sædet, i vores 4-stjernede busser eller i vores helt nye 5-stjernede bus, og lade verden glide forbi. Man beholder samme bus på hele rejsen, og der opstår altid en helt speciel hyggelig og intim atmosfære, hvor nye venskaber ofte knyttes. Det er nemt og bekvemt. Hvad enten du vælger en spændende storby, en større rundrejse eller en kombination med et lækkert krydstogt, er én ting sikkert: Her får du masser af oplevelser med hjem i bagagen. Vi kører ikke altid den hurtigste vej, men udnytter ofte det unikke ved en busrejse og slår et smut ind i landet for at give dig en ekstra oplevelse.

Vores busrejser går til Europas smukkeste og mest interessante områder, og vi kører gerne langt efter de store oplevelser. Du skal ikke lade dig afskrække af fjerne destinationer, da køreturen er en stor del af rejsen. Her er der tid til fordybelse, hygge og afslapning, og vi overnatter hver nat på gode hoteller. Du kommer med garanti hjem med kufferten fyldt med gode oplevelser.

Klik her for at læse mere om tips til busrejsen.

Gode tips til busrejser
Mange af vores busrejser inkluderer morgen-, middag og aftensmad i spændende omgivelser (læs mere under de forskellige rejser), men det er altid en god idé at medbringe lidt ekstra vand og snacks til turen. Pak let til dagsturene og få en behagelig rejse. Der er altid mulighed for at lægge større tasker og jakker over sæderne, men det kan være en fordel at pakke drikkevarer, snacks og andre nødvendigheder i en taske, som er nem at få fat i. Snakken går ofte lystigt på vores busrejser, men der skal også være plads til at du kan nyde den smukke natur på farten i ro og mag. Har du lyst til at fordybe dig i en bog, kan det anbefales at medbringe dem som lydbøger, så du kan slappe af og samtidig nyde den dragende udsigt. Har du spørgsmål undervejs er du altid velkommen til at henvende dig hos rejselederen.

Hold dig i gang.
Undervejs på rejsen holder vi en række pauser, hvor det er muligt at komme ud og trække lidt frisk luft samt nyde den storslående natur. Vi anbefaler også vores medpassagerer at bruge pauserne til at strække benene.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vitus Rejser tilbyder en masse forskellige busrejser til smukke og fjerne hjørner af Europa, hvor der er rig mulighed for at opleve storslået natur, charmerende byer og historiske monumenter. Uanset hvad du er til, er der masser af muligheder og oplevelser i vente. Læs mere om vores busrejser her:

Busrejser i Danmark
Busrejser til Frankrig
Busrejser til Holland
Busrejser til Italien
Busrejser til Tyskland
Busrejser til Østrig

Til top