Krydstogter

At tage på krydstogt bliver mere og mere populært - og med god grund. Du pakker ud og finder sig til rette i sin hyggelige kahyt, hvorefter det flydende hotel roligt fører dig rundt til spændende destinationer i hele verden. Vores tilbud af krydstogter spænder fra flodkrydstogt med hyggelige små skibe, over mini cruises fra Stockholm til Helsinki, til længere rejser med større luksusskibe fra Royal Caribbean, der blandt andet kan føre dig højt mod nord til Nordkap, rundt på de fantastiske caribiske øer eller på krydstogt over Atlanterhavet fra København via Grønland til New York. Fælles for alle er, at et krydstogt med Vitus Rejser er en utrolig behagelig og hyggelig rejseform kombineret med spændende destinationer, hvorpå de fleste udflugter og måltider selvfølgelig er inkluderede og alle har dansktalende rejseleder med på hele rejsen.
 
Se alle vores krydstogter herunder.

Vi tilbyder både kortere krydstogter på 4-5 dage samt cruises af længere varighed på op til 21 dage hele året rundt. Du kan for eksempel tage med til søs og se foråret springe ud i Holland og Belgien på vores smukke blomsterkrydstogt, opleve Østens magiske lande på et luksuskrydstogt i Fjernøsten, nyde det farverige efterår langs Donau på et spændende flodkrydstogt eller fejre julen eller nytåret på en af vores stemningsfulde jule- eller nytårskrydstogter – vi har noget for enhver smag.

Rejs med Vitus Rejser ud på opdagelse til nære og fjerne kyster, og lad os underholde dig med historiske fortællinger og kulturelle indblik. Vi ser frem til at byde dig velkommen om bord.

Leder du efter et krydstogt til et bestemt land eller rejsemål? Så udfyld rejseform og land/rejsemål i søgeformularen i venstre side, kontakt os på +45 33146566 for personlig betjening eller bestil et katalog online her.

Til top