Krydstogter

Krydstogtet bliver mere og mere populær som rejseform - og med god grund. Man pakker ud og finder sig til rette i sin hyggelige kahyt, hvorefter det flydende hotel roligt fører dig rundt til spændende destinationer i hele verden. Vores krydstogter spænder helt fra flodkrydstogter med hyggelige små skibe til større luksusskibe fra Royal Caribbean, der eksempelvis kan fører dig spændende steder hen som Caribien, højt mod nord til Nordkap og vores mere hjemmelige Østersøen. Fælles for alle er, at et krydstogt er en utrolig behagelig og hyggelig rejseform kombineret med spændende destinationer.
Klik her for at læse mere om vores krydstogter eller se alle krydstogterne herunder.

Med vores store udvalg af krydstogter kan vi byde dig velkommen om bord hele året rundt. Oplev det spirende forår i Belgien, rejs igennem det eventyrlige Rusland i sommermånederne, tag på efterårskrydstogt på Donau eller fejr julen og nytåret til vands. Der er noget for enhver smag.

Har du aldrig været på krydstogt før, og er du i tvivl om hvorvidt krydstogtsrejser er noget for dig, er der rig mulighed for at prøve det af med vores udbud af kortere krydstogter. Vitus Rejser tilbyder rejser på blot 4 - 5 dage, hvor der er tilrettelagt tid til både ro og afslapning samt udflugter til lands, hvor en af vores professionelle rejseledere vil fortælle om de spændende destinationer og deres historiske beretninger.

Kom med og nyd den friske havluft, eller det rolige liv langs floder og kanaler. Tag på opdagelse og oplev byerne helt tæt på, og lad os underholde dig med forestillinger og operetter (udvalgte ture) når mørket falder på. Vi ser frem til at byde dig velkommen om bord.

Leder du efter et krydstogt til et bestemt land eller rejsemål? Så udfyld rejseform og land/rejsemål i søgeformularen i venstre side.

Til top