Aktiv ferie - Vitus Rejser

Aktiv ferie

En aktiv ferie er det perfekte valg for dig, der kan lide at kombinere kulturrejser med motion og store naturoplevelser. Tag på en bus- eller flyrejse til udvalgte destinationer, der egner sig til en aktiv ferie. 

Tag på en vandreferie, og nyd smukke naturoplevelser på dejlige destinationer i Europa - hvad enten det er Pilgrimsvejen i Spanien eller Østrigs smukke dale og bjergtoppe. Er drømmerejsen en aktiv ferie med store natur- og kulturoplevelser, skal du vælge Pilgrimsvejen i Spanien. Ønsker du derimod en rejse, som kombinerer lette vandreudflugter med busrundturer til stemningsfulde feriebyer, anbefaler vi rejsen til Bad Hofgastein. Her kan du nyde synet af Alpernes kløfter, se de brusende vandfald, vandre nær bjerge og i dale. Leder du efter en rejse, hvor omgivelserne er perfekte til en aktiv ferie og trives du med muligheden for at udforske området på egen hånd, er rejsen til Saalbach et oplagt feriemål. Her får du en god sammensætning af planlagte udflugter kombineret med egen tid til at nyde de smukke områder. 

Har du lyst til at røre dig på din ferie, skal du vælge en af vores aktive ferier. Der er dansktalende rejseleder med på alle vores rejser der sørger for, at du får alle de store oplevelser med. Ønsker du hjælp til at finde en aktiv rejse, som matcher dine behov og ønsker, er du velkommen til at kontakte Vitus Rejser her.

Til top