Argentina

Eventyrlige rejser til Argentina med dansk rejseleder. Charmerende Buenos Aires er kendt som sydamerikas Paris og oser af samme intime atmosfære. Store lækre bøffer, fantastisk vin og smæktende tangodansere. Oplev blandt andet Argentina på et spændende krydstogt rundt om sydamerikas spids, hvor vi ender rejsen i den argentinske hovedstad.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Argentina i denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er en mulighed for at Argentina vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.


Fakta om Argentina

Argentina er en republik i det sydlige Sydamerika. Det er det ottendestørste land i verden, og det næststørste på kontinentet; indbyggermæssigt set er det dog det tredjestørste på kontinentet. På grund af den store strækning af landet nord og syd, har de forskellige landsdele flere forskellige klima- og vegetationszoner. Navnet kommer fra det latinske ord for sølv – "argentum". Før landets uafhængighed i 1816 var det en del af det spanske rige.

Hovedstad: Buenos Aires
Indbyggertal: 40 mio
Areal: 2,766,890 km2
Sprog: Spansk
Tidsforskel: -3 timer
Klima: Argentina har en stor mængde forskellige klimazoner. Der er områder, der rangerer fra det tropiske i det yderste nordøst over subtropisk i resten af den nordlige del af landet og en udstrakt tempereret klimazone ned til de kolde klimaregioner i syden og i Andes.
Valuta: Peso (ARS)

Til top