Bolivia

Bolivia er en lille perle i det centrale sydamerika, der byder på masser af spændende oplevelser. Tag med Vitus Rejser på en rundrejse i Boliva og kom helt tæt på landets smukke natur, fascinerende kultur og imødekommende befolkning. Oplev blandt andet den kæmpe store saltsø Salar de Uyuni eller verdens højest belligende hovedstad La Paz.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Bolivia i denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er en mulighed for at Bolivia vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.

Fakta om Bolivien

Bolivia er et land i Sydamerika med grænser til Brasilien i nord og øst, Paraguay og Argentina i syd, og Chile og Peru i vest. Uafhængighed fra Spanien blev erklæret i 1809, men der fulgte 16 års kamp, før republikken kunne proklameres den 6. august 1825.

Hovedstad: Sucre
Største by: Santa Cruz
Indbyggertal: 10,4 millioner
Areal: 1.098.581 km²
Sprog: Spansk, Quechua, Aymara
Tidsforskel: -4 timer
Klima: Bolivia ligger i troperne syd for ækvator, men klimaet er meget varieret og afhænger først og fremmest af højden over havet. På den næsten ørkenagtige højslette, hvor det kun regner i højsommeren (januar - februar), er klimaet strengt og nætterne kolde. I Oriente er det varmt og fugtigt, især i den nordlige del som ligger tæt på Amazonlandet.
Valuta: Boliviano (BOB)

Til top