Bornholm - Min dejlige ferieø!

 
De eksotiske klippekyster, de små fiskerlejer med bindingsværkshuse, rundkirkerne, røgerierne og ikke mindst de mange solskinstimer. Bornholm er noget så dansk og alligevel helt anderledes.
Øen tilbyder noget for alle sanser, uanset om du er til kunst eller kultur, historie, gastronomiske lækkerier eller afslapning i naturskønne omgivelser. Den gamle jernbane rundt om Bornholm er omdannet til fantastiske cykelveje, og for dem der ønsker at vandre langs de smukke kyster, er her alle muligheder. Er du til golf, kajak eller anden sport, er det kun fantasien, der sætter grænserne.
 
Vi bor i Gudhjem, som ligger på den nordlige del af øen. Byens fiskere var de første, der begyndte at røge fisk i de karakteriske skorstene. I dag giver de unikke skorstene over byens røde tage Gudhjem et helt særligt præg. Den idylliske havn med de små havnepladser er noget helt for sig selv. Du skal unde dig selv et besøg på Oluf Høst museet, og ikke langt fra Gudhjem ligger øens kunstmuseum.
 
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Eneværelse · 5 dage
240,-
Eneværelse · 6 dage
300,-
Eneværelse · 11 dage
600,-
Havudsigt · 5 dage
200,-
Havudsigt · 6 dage
300,-
Havudsigt · 11 dage
500,-
Afbestillingsforsikring · 5 dage
140,-
Afbestillingsforsikring · 6 dage
160,-
Afbestillingsforsikring · 11 dage
265,-

Rabat pr. person

3-sengsværelse
50,-
Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

  • Bus fra Sjælland til Ystad og fra Rønne til Gudhjem t/r
  • Færge Ystad – Rønne t/r
  • Ophold på Hotel Gudhjem***
  • 1 x frokost på færgen Ystad-Rønne
  • Halvpension på Hotel Gudhjem
  • Gratis kaffe/te på hotellet mellem 11.00 – 22.00
  • Rejseleder på Bornholm
 

Dag til dag program

Rejsen til Bornholm
Med Vitus Rejser fra Sjælland over Øresundsbroen til Ystad. Vi går om bord på færgen til Rønne, og fra Rønne kører Aakirkeby Turistfart os direkte til hotellet. Bagage skal bæres/trilles fra bussen til bagagevognen i afgangshallen og igen fra ankomsthallen i Rønne til bussen, som venter på os ved færgen.

Opsamling
Stig på bussen i København, Roskilde, Holbæk, Jyderup, Svebølle eller Kalundborg.

På følgende 6-dages rejser samler vi desuden op i Slagelse, Sorø og Ringsted: Den 19/5, 20/6, 9/7, 24/7 og 8/8.
 
Halvpension
Starter med frokost på færgen til Rønne og slutter med morgenmad på hjemrejsedagen. Under opholdet er der inkluderet morgen- og aftensmad på hotellet.

Udflugter
Under jeres ophold på Bornholm vil vores fast stationerede rejseleder tilbyde forskellige udflugter på øen, som alle afhænger af vind, vejr og interesser.
Alle udflugter bestilles og betales direkte til rejselederen.
Herunder er eksempler på udflugter, som varierer fra uge til uge.
Er du glad for at cykle, vil der være mulighed for at leje cykler på hotellet, så du kan udforske øen på 2 hjul.

Cykeltur Bornholm
Foto: Er du glad for at cykle er dette en fantastisk måde at opleve den smukke ø.

Ertholmene m/Christiansø
Fra Gudhjem med moderne skib med plads til 300 passagerer. Gode saloner. På de fredede øer, som er et helt enestående stykke Danmark, viser rejselederen rundt, og den medbragte mad fra hotellet kan spises på kroen. Sejltid i alt 2 timer - ophold på øerne 3 timer.

Christiansoe
Foto: Christiansø er et enestående stykke Danmark.

Ud i det blå
Mange af vores gæster har været på Bornholm flere gange, og ikke uden grund. De har været på de traditionelle udflugter og har et ønske om at se ”et andet Bornholm”.
Rejselederen arrangerer en dagsudflugt, som indeholder en god rundtur på øen, hvor vi både viser jer nyt og gammelt, tradition og fornyelse. Lad dig overraske over alle de muligheder, der findes på Bornholm, og som vores rejseleder gerne viser frem.

Vandretur
Naturen på Bornholm er i særklasse. Her oplever du den på tæt hold. Tag med på en vandretur langs vandet til Helligdomsklipperne. Hvis vejret og fysikken er til det, fortsætter vi til Dynddalen, hvor vi ser et af de brusende vandfald på Bornholm.
Afhængig af vind og vejr, tager vi måske lokalbussen retur til Gudhjem.

Helligdomsklipperne
Foto: En vandretur langs vandet til Helligdomsklipperne giver et godt indtryk af Bornholms barske natur.
 

Hotelinformation

Hotel Gudhjem***
I mere end 35 år har Vitus Rejser arbejdet sammen med Hotel Gudhjem. Det velfungerende hotel, som er Gudhjems gamle smukke købmandsgård, oser af atmosfære. Beliggenheden fås ikke bedre – der er kun 200 meter fra hotellet til byens livlige havn.
Vores værtspar, Stine og Michael Wolfsberg, byder velkommen på syngende bornholmsk. De holder af vores gæster, og for dem er god service det naturligste i verden. Her siger man ikke farvel men på gensyn.
De velfungerende værelser er forskellige af størrelse og indretning, men er alle smagfuldt og bekvemt indrettet med tv samt badeværelse med brusebad. (Hårtørrer fås i receptionen). Der er værelser på 1. 2. og 3. sal. Elevator til 2. sal. På enkelte dobbeltværelser er der udsigt over Østersøen (mod tillæg).

På hotellet finder du en hyggelig opholdsstue, billardrum, bibliotek samt indendørs pool, der er renoveret i 2013. (Medbring eget badehåndklæde.) Gratis trådløst internet og  leje af cykler. Hotellet har desuden egen petanquebane samt en dejlig gårdhave og en skøn solterrasse med udsigt over havnen og havet.
På Hotel Gudhjem spiser man godt. Halvpensionen byder på lækker morgen- og aftenbuffet med salatbar. Der er desuden gratis kaffe/te på hotellet fra kl. 11.00 – 22.00.

Læs mere om hotellet her.

Hotel Gudhjem
Foto: Det hyggelige Hotel Gudhjem, hvor værtsparret Stine og Michael tager sig godt af os.
 
Til top