Bornholm - min dejlige ferieø. Nyd sommeren på et af Danmarks skønneste feriemål. Med Vitus Rejser bor du på det populære Hotel Gudhjem med halvpension inkluderet. Sammen med vores lokalkendte rejseledere har du mulighed for at opleve både kendte og ukendte steder af Østersøens perle på spændende udflugter.

De eksotiske klippekyster, de små fiskerlejer med bindingsværkshuse, rundkirkerne, røgerierne og ikke mindst de mange solskinstimer. Bornholm er noget så dansk, og alligevel helt anderledes. Øen tilbyder noget for alle sanser, uanset om du er til kunst eller kultur, historie, gastronomiske lækkerier eller afslapning i naturskønne omgivelser. For den aktive er øen et drømmerejsemål. Den gamle jernbane på Bornholm er omdannet til fantastiske cykelveje, og for de der ønsker at vandre langs de smukke kyster, er her alle muligheder. Er du til golf, kajak eller anden sport, er det kun fantasien, der sætter grænserne.

 
Vi bor i Gudhjem, som ligger på den nordlige del af øen. Byens fiskere var de første, der begyndte at røge fisk i de karakteristiske skorstene. I dag giver de unikke skorstene over byens røde tage Gudhjem et helt særligt præg. Den idylliske havn med de små havnepladser er noget helt for sig selv. Du skal unde dig selv et besøg på Oluf Høst museet, og ikke langt fra Gudhjem ligger øens kunstmuseum. Velkommen til et rejsemål som på smukkeste vis illustrerer, at man ikke behøver at rejse langt væk for at få de store oplevelser.

 
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Eneværelse · 5 dage
240,-
Eneværelse · 6 dage
300,-
Eneværelse · 11 dage
600,-
Dobbeltværelse med havudsigt · 5 dage
200,-
Dobbeltværelse med havudsigt · 6 dage
300,-
Dobbeltværelse med havudsigt · 11 dage
500,-
Afbestillingsforsikring · 5 dage
140,-
Afbestillingsforsikring · 6 dage
160,-
Afbestillingsforsikring · 11 dage
265,-

Rabat pr. person

3-sengsværelse
50,-
Brorabat · Rejsende fra Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

  • Bus fra Sjælland til Ystad og fra Rønne til Gudhjem t/r
  • Færge Ystad – Rønne t/r
  • Ophold på Hotel Gudhjem***
  • 1 x frokost på færgen Ystad-Rønne
  • Halvpension på Hotel Gudhjem
  • Gratis kaffe/te på hotellet mellem 11.00 – 22.00
  • Rejseleder på Bornholm
 

Bemærkninger

2/4 · Påske
30/4 · St. Bededag
14/5 · Kr. Himmelfart


Dag til dag program

1. dag: Rejsen til Bornholm
Med bus fra Sjælland over Øresundsbroen til Ystad. Vi går om bord på færgen til Rønne og under overfarten spiser vi frokost. I Rønne venter Aakirkeby Turistfart for at køre os direkte til hotellet. Bagage skal bæres/trilles fra bussen til bagagevognen i afgangshallen og igen fra ankomsthallen i Rønne til bussen.

2. – 4. dag (5. - 10. dag): Dejlige dage på Østersøens Perle

Under opholdet på Bornholm vil vores rejseleder tilbyde flere spændende udflugter på øen. Udflugterne kan variere alt efter vind, vejr og interesser.
Alle udflugter bestilles og betales direkte til rejselederen. 

Ekstraarrangement: Ertholmene med Christiansø
Fra Gudhjem med moderne skib med plads til 300 passagerer. Under sejladsen, der tager ca. to timer, kan du slappe af i skibets saloner. På de fredede øer, Ertholmene, som er et helt enestående stykke Danmark, viser rejselederen rundt, og den medbragte mad fra hotellet kan spises på kroen. Vi har ca. tre timers ophold på øerne, så der er god tid til at få det hele med.

Christiansø - Bornholm Gudhjem
Foto: Christiansø er et enestående stykke Danmark.

Ekstraarrangement: Med hestevogn til Melstedgård
Vi bliver hentet af en hestevogn tæt ved hotellet. Igennem det idylliske Melsted til Melstedgård, hvor vi ser og oplever, hvordan det var at bo på landet for 100 år siden. 
Turen fortsætter til det regionale madkulturhus, som ligger ved siden af Melstedgård. En dejlig formiddagstur på ca. tre timer.

Meldstedgård museum - Bornholm Gudhjem
Foto: På Melstedgård rejser vi 100 år tilbage i tiden.
 
Ekstraarrangement: Ud i det blå 
En heldags rundtur på øen, hvor vi viser jer både tradition og fornyelse. Lad dig overraske over alle de muligheder, der findes på Bornholm. Vores rejseleder er godt kendt på øen og viser med begejstring både kendte og ukendte steder frem.

Traditionel dansk mølle - Bornholm Gudhjem
Foto: Hvor mon turen går hen? Det vides ikke hvad rejselederen finder på, men med så mange skønne steder på øen bliver du ikke skuffet.
 
Ekstraarrangement: Vandretur 
Naturen på Bornholm er i særklasse. Her oplever du den på tæt hold. Tag med på en vandretur langs vandet til Helligdomsklipperne. Hvis vejret og stemningen er til det, fortsætter vi til Dynddalen, hvor vi ser et af de brusende vandfald på Bornholm.
Afhængigt af vind og vejr, tager vi måske lokalbussen hjem til Gudhjem.

Helligdomsklipperne - Bornholm Gudhjem
Foto: En vandretur langs vandet til Helligdomsklipperne giver et godt indtryk af Bornholms barske natur.
 
5., 6. eller 11. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden siger vi farvel til Bornholm og vores værter på Hotel Gudhjem. Med bus til Rønne, hvorfra vi igen går med vores bagage ombord på færgen og sejler via Ystad til København.
 

Hotelinformation

Hotel Gudhjem***
Det velfungerende hotel, som er Gudhjems gamle, smukke købmandsgård, oser af atmosfære. Beliggenheden fås ikke bedre – der er kun 200 meter fra hotellet til byens livlige havn.
Vores værtspar, Stine og Michael Wolfsberg, byder velkommen på syngende bornholmsk. De holder af vores gæster, og for dem er god service det naturligste i verden. Her siger man ikke farvel - men på gensyn.
De velfungerende værelser er forskellige af størrelse og indretning, men er alle smagfuldt og bekvemt indrettet med tv samt badeværelse med brusebad. (Hårtørrer fås i receptionen). Værelserne ligger på 1. 2. og 3. sal. Elevatoren går til 2. sal. På enkelte dobbeltværelser er der udsigt over Østersøen (mod tillæg).

På Hotel Gudhjem spiser man godt. Halvpensionen byder på lækker morgen- og middagsbuffet med salatbar. Der er desuden gratis kaffe/te på hotellet fra kl. 11.00 – 22.00.

På hotellet finder du en hyggelig opholdsstue, billardrum, bibliotek, gratis WiFi samt indendørs pool, der er renoveret i 2013. (Medbring eget badehåndklæde). Afslapning er der masser af plads til i den dejlig gårdhave eller på den skønne solterrasse med udsigt over havnen og havet. Hotellet har egen petanquebane, og vores rejseleder er altid klar til en match. Er du glad for at cykle, er der mulighed for at leje cykler på hotellet, så du kan opleve de naturskønne omgivelser på to hjul. Ikke langt fra Gudhjem findes der desuden to gode golfbaner, og hotellet hjælper gerne med at booke starttider.
 

Læs mere om hotellet her.

Hotel Gudhjem - Bornholm Gudhjem
Foto: Det hyggelige Hotel Gudhjem, hvor værtsparret Stine og Michael tager sig godt af os.


Find mere inspiration til din ferie på Bornholm

På Bornholm findes der et væld af mulighed for spændende oplevelser. På nedenstående links kan du finde flere gode idéer til en skøn ferie på Østersøens Perle.
 


Lignende rejser


 
Til top