Blomstermarker i alle regnbuens farver, vindmøller, små broer og Hollands unikke flade landskab. Vi har haft gæster i Holland gennem 30 år og sørger for, at rammerne er i orden, så du bedre kan nyde alt det, vi elsker ved Holland. 

Vi må indrømme, at vi får meget foræret fra naturens hånd, men vi har gjort vores til, at rejsen bliver en helstøbt oplevelse, hvor hyggelige oplevelser, komfort, god mad og Hollands største seværdigheder vises frem uden stress. Entréer, udflugter og sejlture har vi selvfølgelig klaret. Undervejs byder vi på god, varieret mad i hyggelige omgivelser. Vores erfarne rejseledere sørger for at fortælle historierne bag seværdighederne, så du får mest muligt ud af alle oplevelserne. Gå ikke på kompromis med din Hollandsrejse!

Med vores bekvemme busser kører vi ad de hollandske landeveje. Naturens kulisser er overvældende med marklandskaber, kanaler og de gamle vindmøller. Giethoorns maleriske huse og Amsterdams rænaissancearkitektur passerer vi stille forbi i kanalbåde. Og som afslutning på rejsen, oplever vi et sansebombardement af dufte og farver i Keukenhof. Det er næsten umuligt ikke at komme i godt humør efter tre timer i den verdensberømte blomsterpark. Keukenhof betyder køkkenhave - men det er ikke nogen helt almindelig køkkenhave. Hvert år plantes der over 7.000.000 millioner blomsterløg. Uanset hvornår på sæsonen du besøger parken mødes du af et smukt blomstrende tæppe af narcisser og farvestrålende tulipaner. En oplevelse der i sig selv er rejsen til Holland værd.

Du kan også læse vores tema om Keukenhof her.
 
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Eneværelse 5 dage
600,-
Eneværelse 6 dage
725,-
Afbestillingsfors. 5 dage
240,-
Afbestillingsfors. 6 dage
290,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 5-stjernet bus: 7/4, 14/4, 18/4 og 30/4
 • 1 overnatning i Holland
 • 2/3 nætter på Hotel Marijke***
 • 1 overnatning i Tyskland
 • 4/5 x morgenmad
 • 4 x frokost (5 dages rejser: 1. 2. 4. og 5. dag og 6 dages rejser: 1. 2. 5. og 6. dag)
 • 4/5 x middag
 • Sejltur på kanalerne i Giethoorn
 • Kanalrundfart i Amsterdam
 • Byrundtur i Amsterdam
 • Besøg på ostemarked i Alkmaar (kun på afrejserne 6/4, 12/4, 19/4, 20/4, 26/4 og 3/5)
 • Besøg i Keukenhof inkl. entré
 • Besøg på ostefarm
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

5-stjernet bus: 18/4 & 30/4

Helligdage og andet kan betyde ændringer i udflugtsprogrammets forløb.

Dag til dag program

1. dag: Mod Holland
Vi sejler ud med Rødby-Puttgarden og spiser frokost på en kro i Nordtyskland. Inden vi når Holland, følges en meget smuk rute. Er vi heldige, arter naturens gang sig, så vi kan opleve de tusindvis af blomstrende rododendroner langs vejen. Vores overnatningshotel ligger i den idylliske landsby Zuidlaren i det nordlige Holland.
 
2. dag: Giethoorn
Efter en lækker morgenmad tager vi ud og oplever Holland. I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje. I små både sejler vi på kanalerne, hvor vi kommer helt tæt forbi de maleriske huse og bondegårde. Det er svært at forestille sig noget mere hollandsk end Giethoorn. Efter sejlturen byder vi på lokal frokost, inden vi fortsætter forbi Staphorst, hvor det stille, religiøse liv leves som i det 19. århundrede. Videre gennem det inddæmmede landbrugsområde Flevoland til den helt moderne by Lelystad, hvor vi kører ud på den 28 kilometer lange dæmning over Zuidersøen (Ijsselmeer). Om eftermiddagen ankommer vi til Hotel Marijke i Bergen.

Giethoorn
Foto: Vi besøger hyggelige Giethoorn på vejen til Bergen.
 
3. dag: Amsterdam 
Der er ca. en times kørsel til Amsterdam fra Bergen. Amsterdam er en af Europas smukkeste byer. Selvom det er en storby, så bidrager kanalerne og cyklerne til, at centrum er en lille oase i storbyens larm. Her slapper man af. Vi starter dagen med en times sejltur. På den måde får du et godt indtryk af den velbevarede bymidte. Hvor vi på gårsdagens kanaltur fik serveret betagende landlig idyl, er det langs Amsterdams kanaler storslået elegance og opulent rigdom, der møder os. Amsterdam bærer præg af, at Holland sad på 60% af verdenshandelen i 1600-tallet. Da Venedig hvilede på laurbærerne, tog Holland over. Med handelsindtægterne fulgte den prangende arkitektur, og kunstens epicenter flyttede fra Firenze og Venedig til Holland. På Museumsplein ligger tre af de mest berømte museer: Rijksmuseum med blandt andet Rembrandt, Van Gogh Museet og Det Moderne Museum. Vi sørger for, at bussen sætter os af i nærheden, hvis der er nogen der har lyst til at besøge et af de spændende museer (entré ikke inkl.). Er du til diamanter, er det muligt at besøge et diamantsliberi. Rejselederen tilbyder en byrundtur til fods, men du kan også udforske byen på egen hånd og besøge museum eller de fristende indkøbsgader. Frokosten er i dag på egen hånd.  

Kanal i Amsterdam
Foto: Vi skal selvfølgelig besøge hyggelig Amsterdam, hvor vi starter med 1 times sejlads på de små kanaler.
 
4. dag: Blomstermarker og Nordsøen 
Efter et kig ud over Nordsøen fra Bergen am Zee følger vi diget nordpå. På denne strækning er der mange blomstermarker. Vi holder pause i byen Den Helder, hvor vi både finder en indkøbsarkade og et fort med udsigt over Nordsøen. Hvis en fredag indgår under opholdet i Bergen, besøger vi (på 6-dages rejserne) istedet det berømte ostemarked i Alkmaar. Eftermiddagen på egen hånd i Bergen.

Ostemarked i Alkmaar
Foto: Der bliver slæbt Goudaoste til den helt store guldmedalje på ostemarkedet i Alkmaar.
 
5. dag: Det blomstrende Holland og Keukenhof
Efter en tidlig morgenmad kører vi sydpå. Ad idylliske småveje gennem bl.a. byen Vogelsang når vi til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof. Keukenhof betyder køkkenhave, men det er noget af en underdrivelse. Det er i dag Europas flotteste blomsterudstilling. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, i alt over syv millioner. Haven breder sig i dag over 32 hektar. Her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Keukenhof har kun åbent i syv uger, og bedre reklame for hollandske blomsterløg findes ikke. Det er først, når Keukenhof åbner i slutningen af marts, at foråret er kommet til Holland. Allerede ved indgangen bliver man lamslået over farvepragten i parken. Det er som at træde ind i en eventyrverden. Vi har god tid til at nyde blomsterne og den smukke park (tre timer). På en hollandsk ostefarm hører vi lidt om landets berømte nationalprodukt, inden vi spiser en usædvanlig frokost. Rødvin, hvidvin og kaffe er inkluderet. Vi kører mod Danmark og overnatter på et godt hotel i Tyskland.

Keukenhof
Foto: Her en lille blomsterbutik i blomsterparken Keukenhof.
 
6. dag:
Hjemkomst først på aftenen.
 
5-dages rejserne:
På 5-dages rejserne bor man kun to nætter i Bergen. På rejsens 4. dag besøges Keukenhof, og der spises frokost på ostefarmen, inden der overnattes i Tyskland. Hjemkomst til Danmark på 5. dag. 

Hotelinformation

Hotel Marijke***
Godt hotel med masser af hygge og historie centralt beliggende i Bergen. I kort gåafstand fra hotellet finder du mange forretninger og beværtninger, der består af alt fra smarte fortovscaféer til lokale knejper. Hotellet har desuden restaurant, bar samt flere hyggelige fællesarealer og loungeområder, hvor man kan hygge sig eller slappe af med en god bog. Forårssolen kan du nyde på hotellets terrasse. Værelserne bliver løbende istandsat og derfor erforskel på værelsesstandarden, og vi har af den grund valgt ikke at give hotellet fire stjerner i år. Alle værelser er dog bekvemt indrettede med telefon, radio, tv og badeværelse med bruseniche. En del af værelserne ligger i bygningen på den modsatte side af vejen.
 
Læs mere om hotellet her.

Hotel Marijke
Foto: Det hyggelige Hotel Marije.

Restaurant paa Hotel Marijke
Foto: Restauranten på Hotel Marijke.

Vaerelse paa Hotel Marijke
Foto: Goodnight! Mon ikke man sover godt efter en dag fyldt med blomstrende oplevelser?
 

Mere inspiration til din forårsrejse til Holland

Tulipan-landet har mange spændende attraktioner at byde på. På nedenstående links kan du læse meget mere om disse.


To af vores produktchefer har skrevet om deres besøg i Keukenhof. Læs mere om deres besøg her.


Se lignende rejser

Til top