Blomstermarker i alle regnbuens farver, vindmøller, små broer og det unikke flade landskab.  

Vi må indrømme, at vi får meget foræret fra naturens hånd, men vi har gjort vores til, at rejsen bliver en helstøbt oplevelse, hvor hyggelige oplevelser, komfort, god mad og Hollands største seværdigheder vises frem uden stress. Entréer og sejlture, dem har vi klaret. Undervejs byder vi på god varieret mad i hyggelige omgivelser. Vores erfarne rejseledere sørger for at fortælle historierne bag seværdighederne, så du får mest ud af oplevelserne. 
Gå ikke på kompromis med din Hollandsrejse. Når rammerne er i orden, så kan du bedre nyde alt det vi elsker ved Holland.
Med vores lækre 4-stjernede busser kører vi ad de hollandske landeveje. Naturens kulisser er overvældende med marklandskaberne, kanalerne, og de gamle vindmøller.  Giethoorns maleriske huse og Amsterdams renaissancearkitektur passerer vi stille forbi i kanalbåde. Og som afslutning på rejsen, får vi et sansebombardement af dufte og farver i Keukenhof. Det er næsten umuligt ikke at blive i godt humør efter tre timer i Keukenhof. 
 
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Eneværelse · 5 dage
600,-
Eneværelse · 6 dage
725,-
Afbestillingsforsikring · 5 dage
270,-
Afbestillingsforsikring · 6 dage
325,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

4-stjernet bus
1 nat Hotel Fontana****+
2 (3) nætter Hotel Marijke ***
1 nat på hotel *** i Tyskland
4 (5) x morgenmad 
4 (4) x frokost
5 dages rejser: (1. 2. 4.og 5. dag)
6 dages rejser: (1. 2. 5. og 6. dag) 
4 (5) x middag 
Alle udflugter
Sejltur på kanaler i Giethoorn
Kanalrundfart i Amsterdam
Byrundtur i Amsterdam
Entré til Keukenhof
Besøg på ostefarm
Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Helligdage og andet kan betyde ændringer i udflugtsprogrammets forløb.

Dag til dag program

1. dag:
Inden vi når til Holland, følges en meget smuk rute. Især når tusindvis af rododendroner blomstrer. Vores lækre hotel Fontana i Bad Nieuweschans venter os kort efter den hollandske grænse. Lad eventuelt op efter dagens rejse med sauna og thermalbad (entre ca. 8 euro) 
 
2. dag: Giethoorn
Efter en flot morgenmad, tager vi, måske lidt modvilligt, afsked med Fontana. Vi skal ud og opleve Holland.
I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje. I små både sejler vi på kanalerne, hvor vi kommer helt tæt forbi de maleriske huse og bondegårde. Det er svært at forestille sig noget mere hollandsk end Giethoorn.  Efter sejlturen byder vi på hollandsk frokost. Køreturen gennem Holland passerer Staphorst, hvor det stille, religiøse liv leves som i det 19. århundrede. 
Videre gennem det inddæmmede landbrugsområde Flevoland til den helt moderne by Lelystad, hvor vi kører ud på den 28 km lange dæmning over Zuidersøen (Ijsselmeer). Om eftermiddagen ankommer vi til Hotel Marijke i Bergen.
 
3. dag: Amsterdam 
Der er ca. 1 times kørsel til Amsterdam. Amsterdam er en af Europas smukkeste byer. Selvom det er en storby, så bidrager kanalerne og cyklerne til, at centrum er en lille oase i storbyens larm. Her slapper man af.
 
Vi starter dagen med 1 times sejltur. På den måde får man et godt indtryk af den velbevarede bymidte. Hvor man på gårsdagens kanaltur fik serveret betagende landlig idyl, er det langs Amsterdams kanaler storslået elegance og opulent rigdom der møder en. Amsterdam bærer præg af, at Holland sad på 60% af verdenshandelen i 1600-tallet. Da Venedig hvilede på laurbærerne tog Holland over. Med handelsindtægterne fulgte den prangende arkitektur og kunstens epicenter flyttede fra Firenze og Venedig til Holland.   
På Museumsplein ligger 3 af de mest berømte museer ligger: Rijksmuseum med blandt andet Rembrandt, van Gogh-Museet og Det Moderne Museum. Entré er ikke inkl. Vi sørger for at bussen sætter af i nærheden. Er man til diamanter, så er det muligt at besøge et diamantsliberi.  Rejselederen tilbyder en gående byrundtur. Du kan også udforske byen på egen hånd i muséer eller de fristende indkøbsgader. Frokosten er i dag på egen hånd. 
 
4. dag: Blomstermarker og Nordsøen 
Efter et kig ud over Nordsøen fra Bergen am Zee følger vi diget nordpå. På denne strækning er der mange blomstermarker. Pause i byen Den Helder (indkøbsarkade og fort med udsigt over Nordsøen). Hvis en fredag indgår under opholdet i Bergen, besøger vi på 6-dages rejserne i stedet for det berømte ostemarked i Alkmaar (dog ikke på afgangen 27/3). Eftermiddagen på egen hånd i Bergen.
 
5. dag: Det blomstrende Holland
Efter lidt tidlig morgenmad kører vi sydpå. Ad idylliske småveje gennem bl.a. byen Vogelsang når vi til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof. Keukenhof betyder "køkkenhave", men det er noget af en underdrivelse. Det er i dag Europas flotteste blomsterudstilling. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, ialt over 7 mio. Haven breder sig i dage over 32 hektar. Her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Haven har kun åbent i 7 uger, og bedre reklame for hollandske blomsterløg findes ikke.  Det er først, når Keukenhof åbner i slutningen af marts, at foråret er kommet til Holland. 
Allerede ved indgangen bliver man lamslået over farvepragten i parken. Det er som at træde ind i en eventyrverden.  Vi har god tid til at nyde blomsterne og den meget smukke park. (3 timer) 
På en hollandsk ostefarm hører vi lidt om landets berømte nationalprodukt, inden vi spiser en usædvanlig frokost. Rødvin, hvidvin og kaffe er inkluderet. Overnatning på et godt hotel i Tyskland.
 
6. dag:
Hjemkomst først på aftenen.
 
5-dages rejserne:
På 5-dages rejserne bor man kun 2 nætter i Bergen. På rejsens 4. dag besøges Keukenhof, og der spises frokost på ostefarmen, inden der overnattes i Tyskland. Hjemkomst til Danmark på 5. dag. 

Hotelinformation

Hotel Marijke***+
 
Godt hotel med masser af hygge og historie. Hotel Marijke ligger centralt i Bergen. Her finder man i kort gåafstand mange forretninger. Beværtningerne består af alt fra smarte fortovscaféer til lokale knejper. Hotellet har mange hyggelige fællesarealer, hvor man kan hygge sig. Der er hyggelige lounges, hvor man kan læse en god bog. Man kan gå i baren eller nyde forårssolen på terassen. Værelserne bliver løbende istandsat. Der er derfor stadig lidt forskel på værelsesstandarden. derfor har vi valgt ikke at give hotellet fire stjerner.
 

Læs mere om hotellet her.

Hotel Marijke
Foto: Det hyggelige Hotel Marije.

Restaurant paa Hotel Marijke
Foto: Restauranten på Hotel Marijke.

Vaerelse paa Hotel Marijke
Foto: Goodnight! Mon ikke man sover godt efter en dag fyldt med blomstrende oplevelser?

Hotel Fontana****

Vi byder velkommen til Holland med en nat på et vidunderligt 4-stjernet spahotel i Nieuweschans. Hvis man har lyst til at benytte Thermalbadet eller saunaen om aftenen, kan dette lade sig gøre mod betaling.
Eller nyd en drink foran kaminen. Værelserne er moderne og lever fuldt op til de fire stjerner. En værdig entre til Holland
Til top