Blomstermarker i alle regnbuens farver, vindmøller, små broer og Hollands unikke flade landskab.  

Vi må indrømme, at vi får meget foræret fra naturens hånd, men vi har gjort vores til, at rejsen bliver en helstøbt oplevelse, hvor hyggelige oplevelser, komfort, god mad og Hollands største seværdigheder vises frem uden stress. Entréer, udflugter og sejlture, dem har vi klaret. Undervejs byder vi på god varieret mad i hyggelige omgivelser. Vores erfarne rejseledere sørger for at fortælle historierne bag seværdighederne, så du får mest ud af alle oplevelserne.
Gå ikke på kompromis med din Hollandsrejse. Når rammerne er i orden, så kan du bedre nyde alt det, vi elsker ved Holland.

Med vores lækre 4-stjernede busser kører vi ad de hollandske landeveje. Naturens kulisser er overvældende med marklandskaber, kanaler og de gamle vindmøller. Giethoorns maleriske huse og Amsterdams renaissancearkitektur passerer vi stille forbi i kanalbåde. Og som afslutning på rejsen, oplever vi et sansebombardement af dufte og farver i Keukenhof. Det er næsten umuligt ikke at komme i godt humør efter tre timer i den verdensberømte blomsterpark. Keukenhof betyder "køkkenhave" - men det er ikke nogen helt almindelig køkkenhave. Hvert år plantes der over 7.000.000 millioner blomsterløg. Uanset hvornår på sæsonen du besøger parken mødes du af et smukt blomstrende tæppe af narcisser og farvestrålende tulipaner. En oplevelse, der er værd at rejse til Holland efter.

Du kan også læse vores tema om Keukenhof her.
 
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Eneværelse · 5 dage
600,-
Eneværelse · 6 dage
725,-
Afbestillingsforsikring · 5 dage
260,-
Afbestillingsforsikring · 6 dage
310,-
5-stjernet bus: 11/4, 18/4 og 25/4
150,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 1 overnatning hotel*** i Holland 
 • 2 / 3 nætter på Hotel Marijke ***
 • 1 overnatning på hotel*** i Tyskland
 • 4 / 5 x morgenmad 
 • 4  x frokost (5 dages rejser: 1. 2. 4.og 5. dag og  6 dages rejser: 1. 2. 5. og 6. dag) 
 • 4 / 5 x middag 
 • Sejltur på kanaler i Giethoorn
 • Kanalrundfart i Amsterdam
 • Byrundtur i Amsterdam
 • Besøg i Keukenhof inkl. entré
 • Besøg på ostefarm
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

5-stjernet bus: 11/4, 18/4 og 25/4.

Helligdage og andet kan betyde ændringer i udflugtsprogrammets forløb.

Dag til dag program

1. dag: Mod Holland
Vi sejler ud med Rødby-Puttgarden og spiser frokost på en hyggelig kro i Nordtyskland. Inden vi når til Holland, følges en meget smuk rute. Er vi heldige, arter naturens gang sig, så vi kan opleve de tusindvis af blomstrende rododendroner langs vejen. Vores hotel ligger i den idylliske landsby Zuidlaren i det nordlige Holland.
 
2. dag: Giethoorn
Efter en flot morgenmad tager vi ud og oplever Holland.
I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje. I små både sejler vi på kanalerne, hvor vi kommer helt tæt forbi de maleriske huse og bondegårde. Det er svært at forestille sig noget mere hollandsk end Giethoorn. Efter sejlturen byder vi på hollandsk frokost, inden rejsen fortsætter, og vi passerer Staphorst, hvor det stille, religiøse liv leves som i det 19. århundrede. Videre gennem det inddæmmede landbrugsområde Flevoland til den helt moderne by Lelystad, hvor vi kører ud på den 28 km lange dæmning over Zuidersøen (Ijsselmeer). Om eftermiddagen ankommer vi til Hotel Marijke i Bergen.

Giethoorn i Holland - Blomsterrejser til Holland
Foto: Vi besøger hyggelige Giethoorn på vejen til Bergen.
 
3. dag: Amsterdam 
Der er ca. en times kørsel til Amsterdam. Amsterdam er en af Europas smukkeste byer. Selvom det er en storby, så bidrager kanalerne og cyklerne til, at centrum er en lille oase i storbyens larm. Her slapper man af.
 
Vi starter dagen med 1 times sejltur. På den måde får man et godt indtryk af den velbevarede bymidte. Hvor vi på gårsdagens kanaltur fik serveret betagende landlig idyl, er det langs Amsterdams kanaler storslået elegance og opulent rigdom, der møder os. Amsterdam bærer præg af, at Holland sad på 60% af verdenshandelen i 1600-tallet. Da Venedig hvilede på laurbærerne, tog Holland over. Med handelsindtægterne fulgte den prangende arkitektur, og kunstens epicenter flyttede fra Firenze og Venedig til Holland.   
På Museumsplein ligger tre af de mest berømte museer: Rijksmuseum med blandt andet Rembrandt, van Gogh-Museet og Det Moderne Museum. Entré er ikke inkl. Vi sørger for, at bussen sætter af i nærheden. Er man til diamanter, så er det muligt at besøge et diamantsliberi. Rejselederen tilbyder en byrundtur til fods, men du kan også udforske byen på egen hånd og besøge muséer eller de fristende indkøbsgader. Frokosten er i dag på egen hånd.  

Kanal i Amsterdam - Blomsterrejser til Holland
Foto: Vi skal selvfølgelig besøge hyggelig Amsterdam, hvor vi starter med 1 times sejlads på de små kanaler.
 
4. dag: Blomstermarker og Nordsøen 
Efter et kig ud over Nordsøen fra Bergen am Zee følger vi diget nordpå. På denne strækning er der mange blomstermarker. Pause i byen Den Helder, hvor vi både finder en indkøbsarkade og et fort med udsigt over Nordsøen. Hvis en fredag indgår under opholdet i Bergen, besøger vi på 6-dages rejserne i stedet for det berømte ostemarked i Alkmaar. Eftermiddagen på egen hånd i Bergen.

Ostemarked i Alkmaar - Blomsterrejsertil Holland
Foto: Der bliver slæbt Goudaoste til den helt store guldmedalje på ostemarkedet i Alkmaar.
 
5. dag: Det blomstrende Holland og Keukenhof
Efter lidt tidlig morgenmad kører vi sydpå. Ad idylliske småveje gennem bl.a. byen Vogelsang når vi til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof. Keukenhof betyder "køkkenhave", men det er noget af en underdrivelse. Det er i dag Europas flotteste blomsterudstilling. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, ialt over 7 mio. Haven breder sig i dag over 32 hektar. Her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Haven har kun åbent i syv uger, og bedre reklame for hollandske blomsterløg findes ikke. Det er først, når Keukenhof åbner i slutningen af marts, at foråret er kommet til Holland. Hvert år har sit eget tema i den fantastiske park. I 2015 markeres det, at det er 125 år siden at Van Gogh døde. Til ære for den berømte hollandske maler skabes et blomstermosaik af Van Goghs selvportræt ud af mere end 60.000 blomsterløg. 
Allerede ved indgangen bliver man lamslået over farvepragten i parken. Det er som at træde ind i en eventyrverden.  Vi har god tid til at nyde blomsterne og den meget smukke park. (3 timer.) 
På en hollandsk ostefarm hører vi lidt om landets berømte nationalprodukt, inden vi spiser en usædvanlig frokost. Rødvin, hvidvin og kaffe er inkluderet. Overnatning på et godt hotel i Tyskland.

Keukenhof - Blomsterrejser til Holland
Foto: Her en lille blomsterbutik i blomsterparken Keukenhof.
 
6. dag:
Hjemkomst først på aftenen.
 
5-dages rejserne:
På 5-dages rejserne bor man kun 2 nætter i Bergen. På rejsens 4. dag besøges Keukenhof, og der spises frokost på ostefarmen, inden der overnattes i Tyskland. Hjemkomst til Danmark på 5. dag. 

Hotelinformation

Hotel Marijke***+
Godt hotel med masser af hygge og historie centralt beliggende i Bergen. I kort gåafstand fra hotellet finder du mange forretninger og beværtninger, der består af alt fra smarte fortovscaféer til lokale knejper. Hotellet har desuden restaurant, bar samt flere hyggelige fællesarealer og loungeområder, hvor man kan hygge sig eller slappe af med en god bog. Forårssolen kan du nyde på hotellets terrasse. Værelserne bliver løbende istandsat. Der er derfor stadig lidt forskel på værelsesstandarden, og vi har af den grund valgt ikke at give hotellet fire stjerner i år. Alle værelser er dog bekvemt indrettede med telefon, radio, tv og badeværelse med brusekabine.
 
Læs mere om hotellet her.

Hotel Marijke - Blomsterrejse til Holland
Foto: Det hyggelige Hotel Marije.

Restauranten på Hotel Marijke - Blomsterrejser til Holland
Foto: Restauranten på Hotel Marijke.

Værelse på Hotel Marijke - Blomsterrejser til Holland
Foto: Goodnight! Mon ikke man sover godt efter en dag fyldt med blomstrende oplevelser?

Hotel Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren
På udrejsen overnatter vi en nat på et rigtig godt 3-stjernet hotel i den idylliske hollandske by Zuidlaren, der ligger som en rolig oase i et vidundeligt naturområde.
En værdig entre til Holland

På hjemrejsen overnattes i Tyskland.


Mere inspiration til din forårsrejse til Holland

Tulipan-landet har mange spændende attraktioner at byde på. På nedenstående links kan du læse meget mere om disse.


To af vores produktchefer har skrevet om deres besøg i Keukenhof. Læs mere om deres besøg her.


Se lignende rejser

Til top