Ophold på dejligt 4-stjernet hotel i Europas smukkeste landsby ved Kitzbühleralperne. En rejse til det skønneste i Østrig.

 
Westendorf er Tyrol i fuldt flor. Her er blomster over det hele, og indbyggerne kappes om at have byens flotteste balkon. Hvert år investerer bystyret mange penge i den almindelige udsmykning, og byen har tidligere vundet konkurrencen om at være Europas smukkeste landsby. Der er også tænkt på turisternes velbefindende. Byens mange caféer frister til en kop kaffe eller et glas vin.
 
De inkluderede og varierede udflugter viser ikke blot charmen i Westendorf, men også de prægtigste landskaber i Tyrol. Under opholdet i Westendorf er der inkluderet halvpension: Lækker buffet om morgenen samt 3-retters menu, salatbuffet og ostebræt om aftenen. Du kan selv vælge mellem flere hovedretter.
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Værelse med balkon
200,-
Eneværelse
500,-
Afbestillingsforsikring
390,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 6 nætter på Hotel Jakobwirt****
 • 2 overnatninger i Midttyskland
 • 9 x morgenmad
 • 1 x frokost (9. dag)
 • 8 x middag
 • Besøg i Innsbruck
 • Pause i Regensburg
 • Entré til Swarovski museum
 • Besøg på Osteri ved Kirchberg
 • Udflugt rundt om Kaiserbjergene
 • Besøg i Salzburg
 • Pause i Kufstein
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

På afrejsen den 13. september er der Almabtrieb. De flot pyntede køer kommer ned fra bjergene efter sommeren.

Dag til dag program

1. dag: Gennem Thüringen til Bayern
På færgen fra Gedser til Rostock spiser vi den store, lækre morgenbuffet med både koldt og varmt. Vi overnatter i det nordlige Bayern.

2. dag: Regensburg
Middagspause i Regensburg, som blev anlagt af romerne for over 2.000 år siden. Sidst på eftermiddagen kører vi ind i Brixental til dalens smukkeste by, Westendorf. Allerede inden den lækre middag kan du få et indtryk af den blomstersmykkede by, der har alt det, man forbinder med Østrig.

Regensburg - Westendorf Tyrol i fuldt flor
Foto: Vi holder middagspause i Regensburg, som blev anlagt af romerne for over 2.000 år siden.

3. dag: Westendorf og ægte alpeost
På en slentretur lærer vi Westendorf og dens omegn at kende. Over middag kører vi en lille udflugt til en hytte i Kitzbühleralperne, en såkaldt alm. Her laver man ægte alpeost i osteriet. Vi får en rundvisning, en smagsprøve og en formidabel udsigt! Vi er tilbage i Westendorf sidst på eftermiddagen.

Ægte alpeost - Westendorf Tyrol i fuldt flor
Foto: I Kitzbügleralperne skal vi smage på ægte alpeost.

4. dag: Salzburg

Salzburg er musikkens by og Mozarts fødeby! Den gamle bydel med dens mange barokhuse er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv, og udover Mozarts fødehjem i Getreidegasse kan vi på en gåtur se flere butikker, der er adskillige århundreder gamle. Ganske imponerende! Vi skal naturligvis også se domkirken, festspilhuset, Pferdeschwemme og Skt. Peters Stift med den berømte kirkegård og den lige så berømte Prälatenvin.  

Salzburg - Westendorf Tyrol i fuldt flor
Foto: Smukke Salzburg er Mozarts fødeby, og vi skal blandt andet se hans fødehjem i Getreidegasse.

5. dag: Rundt om Kaiserbjergene
Via St. Johann og Gasteig kører vi ind i bunden af Kaiserbachtal. I det fredede naturområde er der en flot, flot udsigt til de vilde og de tamme Kaiserbjerge. Der er mulighed for en lille vandretur. Rundturen fortsætter gennem Walchsee til Kufstein, hvor vi holder eftermiddagspause. Vi er tilbage i Westendorf sidst på eftermiddagen. Om aftenen er der mulighed for at overvære et festligt show, der turnerer rundt i hele Tyrol (forbehold for udsolgte pladser). Udgift til tyroleraftenen er ikke inkluderet i rejsens pris.

Kaiserbjergene - Westendorf Tyrol i fuldt flor
Foto: Vi skal på tur rundt i de smukke Kaiserbjerge.

6. dag: Dag på egen hånd
I dag er der god tid til at nyde stemningen i Westendorf, hvor det er markedsdag. Tag evt. en tur op med svævebanen, der når op i ca. 1.500-meters højde, eller lån en af hotellets cykler (gratis). 

7. dag: Swarovski og Innsbruck
På den såkaldte glasrute ligger det verdensberømte Swarovski Glasværk med det enestående museum, der i 2015 åbner en helt ny og udvidet afdeling. Herfra er der ikke langt til Tyrols hovedstad, Innsbruck. På en lille byvandring ser vi det berømte gyldne tag, hvorefter der bliver tid til at se nærmere på byen på egen hånd. 

Swarovski glasværket - Westendorf Tyrol i fuldt flor
Foto: Swarovski glasværket med det enestående museum.
 
8. dag: På gensyn, Tyrol!
Vi siger Auf Wiedersehen til Tyrol og en af Europas smukkeste landsbyer. Vi overnatter i Midttyskland på vejen hjem.

9. dag:
Hjemkomst først på aftenen.


Hotelinformation

Hotel Jakobwirt****
Et charmerende familiehotel, som ligger midt i Westendorf. Hotellet har uensartede værelser i typisk tyrolerstil med hårtørrer, sikkerhedsboks, telefon, radio og tv. Selve hotellet har elevator, solterrasse, pejsestue, sauna og lille indendørs pool samt et lille bibliotek - også med danske bøger. Mod et gebyr stiller hotellet solarium, massage og internet til disposition, og det er muligt at låne cykler. Hele hotellet er røgfrit. Der anvendes kun naturmaterialer som uld, bomuld og hør til møbler, sengetøj mv.

Læs mere om hotellet her. 

Hotel Jakobwirt - Westendorf Tyrol i fuldt flor
Foto: Hotel Jakobwirt er ægte tyrolsk.

Receptionen på Hotel Jakobwirt - Westendorf Tyrol i fuldt flor
Foto: Reception og loungeområde på hotellet.

Indendørs pool på Hotel Jakobwirt - Westendorf Tyrol i fuldt flor
Foto: Det hyggelige lille poolområde.


Få mere inspiration til din rejse


Se lignende rejser

Til top