Afslappende mineferie i Celle, perlen på Lüneburger Heide med idyl, bindingsværk og et islæt af dansk historie.

Utroligt, hvor meget man kan opleve på 4 dage uden at skynde sig. 
 
Oplev heden fra en hestevogn og se slottet, som Caroline Mathilde blev forvist til efter affæren med Struensee.
Vi bor i Celle, som også kaldes hedens hovedstad. De mange smukke middelalderhuse emmer af historie, og de hyggelige gader er fulde af gode butikker og restauranter.  
Chaufføren klarer det hele på rejsen til og fra Celle; vores danske rejseleder bor i Celle og støder til os i byen.
 
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Eneværelse
420,-
Afbestillingsforsikring
195,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 3 x morgenmad
 • 2 x frokost (3. og 4. dag)
 • 3 x middag
 • 3 overnatninger på Hotel Cellerhof midt i Celle
 • Besøg på slottet i Celle
 • Klostret i Wienhausen
 • Orkidéfarm
 • Hestevognstur på Lüneburger Heide
 • Pause i Hamborg
 • Dansk rejseleder i Celle

Bemærkninger

Hold påske i Celle fra den 17/4. Se programmet her. 

Dag til dag program

1. dag: Hamborg
Allerede midt på dagen er vi i Hamborg. Vi kan nå en lille byrundtur med bussen og se lidt af Reeperbahn, havnen og Binnenalster, inden der bliver tid til at se nærmere på byen på egen hånd. Hamborg er en rigtig indkøbsby, hvor især de mange overdækkede arkader er et besøg værd. Vi er i Celle sidst på eftermiddagen.
 
2. dag: Celle
I dag viser vores danske lokalguide rundt i Celle. Vi starter med en byrundtur til fods, hvor vi ser den historiske bydel. Bagefter besøger vi slottet, hvor den danske dronning Caroline Mathilde boede de sidste år af sit liv. Her endte hun sine dage blot 24 år gammel, landsforvist og uønsket i Danmark efter affæren med Struensee. Resten af dagen er til fri disposition. Middagen indtages på en restaurant i centrum af Celle.
 
3. dag: Kloster og orkidéer
Ikke langt fra Celle ligger klostret Wienhausen. Klostrets historie går over 800 år tilbage i tiden, og blandt de mere kuriøse udstillingsgenstande finder vi verdens ældste briller, som er fra det 14. århundrede! Der bliver også tid til at besøge en af Tysklands største orkidéfarme, inden vi returnerer til Celle. Frokost på en af byens gode restauranter. Eftermiddagen er til egen disposition.  
 
4. dag: I hestevogn over heden
På en herlig hestevognstur over heden kan vi indsnuse naturen og mærke vinden suse i håret. Er det ikke den bedste måde at opleve hedelandskabet på? Efter frokosten vender vi atter næsen mod nord og kører hjemad.
 

Hotelinformation

Hotel Cellerhof***
Hotellet ligger lige midt i det historiske Celle og med alle seværdigheder inden for gåafstand. Forskellige værelsestyper, men alle med bad, toilet, hårtørrer, tv, telefon og minibar. Lille elevator. Bar og sauna. Der kan være lidt støj fra gaden. De inkluderede middage indtages på en restaurant i nærheden. 

Læs mere om hotellet her.
Til top