Canada

Oplev det skønne Canada med dansktalende rejseleder på rundrejse med Vitus Rejser. Vi kører fra Calgary, i delstaten Alberta, over det betagende Rocky Mountains til den smukke Vancouver i British Colombia. Herfra stiger vi på et luksuriøst krydstogtskib og sejler op langs Alaskas betagende kyst. En rundrejse i storslående Canada vil med garanti give dig naturoplevelser, der vil printe sig fast i hukommelsen. En oplevelse for livet. 

Fakta om Canada

Canada er placeret på det nordamerikanske kontinent. Canada strækker sig, ligesom USA, fra Stillehavet i vest til Atlanterhavet i øst. Nord for Canada ligger Nordpolen og Det Arktiske Hav. Det eneste land der har landegrænse op til Canada er USA, som grænser op både mod syd og mod nordvest ved staten Alaska. Arealmæssigt er Canada verdens næststørste land, dog er det kun mod syd at der findes bymæssig bebyggelse.

Hovedstad: Ottawa
Indbyggertal: 35,4 millioner
Areal: 9.984.670 km2
Sprog: Engelsk og Fransk
Tidsforskel: -4,5 - 9 timer
Klima: Canada har hovedsageligt tempereret klima. Ikke mindre end 40% af Canada er dækket af skov, mens der også findes et utal af søer og floder. Den nordlige del af landet ligger indenfor Polarcirklens grænser. Det betyder, at temperaturen her kan komme helt ned på -35 grader celsius. Deroppe er det smukke men barske landskab domineret af tundra, moser, is og sne.
Valuta: Dollars (CAD)
Til top