Chile

Eventyrlige rejser til Chile med dansk rejseleder. Oplev blandt andet Chiles fascinerende kyst -  fra hovedstaden Santiago de Chile på krydstogt langs kysten og videre rundt om sydamerikas spids til Buenos Aires i Argentina. Besøg blandt andet de chilenske kystbyer Valparaiso, chiles smukkeste havneby Puerto Montt og Punta Arenas ved Maggelanstrædet på dette fantastiske krydstogt. En helt eventyrlig rejse.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Chile i denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er en mulighed for at Chile vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.


Fakta om Chile

Chile, officielt Republikken Chile, ligger på den sydvestlige kyst af Sydamerika, mellem Andesbjergene og Stillehavet. Chile grænser op til Argentina, Bolivia og Peru, og er sammen med Ecuador et af de to lande i Sydamerika, som ikke er naboer til Brasilien.

Hovedstad: Santiago
Indbyggertal: 17,2 millioner
Areal: 756.950² km²
Sprog: Spansk
Tidsforskel: -4 timer
Klima: På grund af landets store område, der dækker 38 længdegrader  men kun 2 breddegrader på det smalleste sted, byder det chilenske klima byder på stor variation. Indenfor landets grænser findes der minimum syv forskellige klimatyper: Fra ørken i nord, til subtropisk på Påskeøen, middelhavsklima i det centrale Chile til tundraer og gletsjere i øst. Landet har fire årstyder: Sommer (december til februar), efterår (marts til maj), vinter (juni til august) og forår (september til november).
 Valuta: Peso (CLP)

Til top