Ecuador og Galapagos

Ecuador

Store eventyrlige oplevelser med Vitus Rejer på rundrejse i Ecuador og krydstogt til Galapagosøerne. En rejse til Galapagosøerne er en helt unik naturoplevelser, hvor dyrelivet overgår den vildeste fantasi. Ecuadors fastland byder på amazonjungle, imødekommende befolkning af masser af spændende historie. Ecuador og Galapagos er nogle helt unikke rejseoplevelser man sent vil glemme.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Ecuador i denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er en mulighed for at Ecuador vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.


Fakta om Ecuador

Ecuador er et land i den nordvestlige del af Sydamerika. Landet  ligger ud til Stillehavet og grænser til Colombia mod nord og Peru mod syd. Ecuador er opkaldt efter ækvator, som løber igennem landet. Landet er opdelt i 24 provinser, med hver deres provinshovedstad. Ecuadorianerne nedstammer overvejende fra quechua-folket, der før den spanske invasion blev ledet fra kongedømmet i Quito. Befolkningen er desuden præget af blandingen med spanierne og afrikanske slaver. Der eksisterer 9 oprindelige folk: Huaorani, Shuar, Achar, Siona-Secoya, Cofan, Quechua, Tsachila og Chachi. 

Hovedstad: Quito
Største by: Guayaquil
Indbyggertal: 13,4 millioner
Areal: 283.560 km²
Sprog: Spansk
Tidsforskel: -6 til 7 timer
Klima: Selvom det ligger ved Ækvator, er Ecuador ikke et af Sydamerikas varmeste lande. Det skyldes, at en stor del af landet ligger så højt. Men i det østlige lavland og ved kysten hersker der tropisk varme og fugtighed.
Valuta: US Dollar (USD)

Til top