Kombiner det smukke hav med kulturelle oplevelser og god italiensk mad. På denne rejse kommer vi godt rundt om Toscana. Lækkert hotel ved den toskanske kyst.

 
Det er som om, at det bedste fra Europa er koncentreret i Toscana. Indenfor få km finder man flere af verdens smukkeste byer. Man skal ikke gå langt i Lucca eller Firenze før man betages af al den skønhed. Naturen og landsbyerne i Cinque Terre er, som specialdesignet til  kunstmalere. Landskabet er bølgende og grønt, og af jorden får man de råvarer, der har fået det toskanske køkken til at gå sin sejrsgang verden over. Når man kommer hjem fra udflugt, kan man gå ned og nyde aftensolen over havet fra hotellets sandstrand.
 
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Eneværelse
995,-
Dobbeltværelse med balkon
390,-
Afbestillingsforsikring
425,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Elba
595,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Italien
 • Skatter og afgifter
 • Transfers 
 • 7 nætter på Grand Hotel Continental****
 • 7 x morgenmad
 • 1 x toskansk frokost
 • 7 x middag
 • Byrundtur i Pisa 
 • Byrundtur i Lucca
 • Entré til katedralen i Pisa
 • Besøg i Cinque Terre
 • Byrundtur med dansk lokalguide i Firenze
 • Bustur i det toskanske landskab
 • Drikkepenge
 • Dansk rejseleder på hele rejsen

Dag til dag program

1. dag: København-Firenze Kort - Toscana
Afrejse fra Københavns lufthavn og ankomst til Firenze. 

Kort transfer på 90 km primært ad motorvej til vores hotel i Tirrenia. På afgangene 24/9 og 8/10
flyver vi om morgenen til Pisa.

2. dag: Pisa
Vi bor bare 10 km fra Pisa. Vi skal naturligvis se den enestående Piazza Miracoli. Vi har inkluderet entré til den enestående Duomo, domkirke. Byggeriet blev påbegyndt i 1064. Løbende gennem århundrederne er der blevet kælet om katedralen. I 1100-tallet kom baptisteriet (dåbsbassinet) til og verdens måske mest kendte klokketårn stod efter næsten 200 år undervejs færdigt i 1350. Sammen med katedralen og baptesteriet udgør "det skæve tårn" en næsten ufattelig smuk treenighed, som vidnesbyrd over Italiens og Pisas storhedstid.
Men Pisa gemmer mere. Bare 500 meter fra pladsen ligger Arnofloden som også passerer Firenze. Her finder vi Pisas middelalderkvarter. Med turisttog kører vi en tur gennem byen.
Der er god tid på egen hånd til at finde en hyggelig restaurant og nyde den smukke by.

Det skaeve taarn i Pisa
Foto: Det skæve tårn i Pisa er et af Italiens mest berømte og underfundige seværdigheder.

3. dag: Besøg i Cinque Terre
En smuk naturoplevelse venter os i Ligurien lige nord for Toscana. Cinque Terre er fem landsbyer, der nærmest er mejslet ind i klipperne. Vi går en tur på kærlighedsstien Via dell'Amore fra Riomaggiore til Manarola og retur (ca. 25 min. gang hver vej på flad sti). Hvis stien er lukket finder vi et hyggeligt og ikke alt for strabadserende alternativ.
God tid til frokost på egen hånd i de smukt beliggende restauranter i én af de to byer, inden vi kører retur til hotellet.

Vernazza i Cinque Terre
Foto: Cinque Terre betyder de fem lande, som dog blot er små byer. De er alle fem meget farverige og hyggelige. Her ses Vernazza.

4. dag: Firenze
Når det drejer sig om kunst og storslået arkitektur, kan kun få byer i verden konkurrere med Firenze. Byen er én af Italiens smukkeste og med rette berømt for sine talrige bygninger og monumenter fra middelalderen og renæssancen. Det er ikke en museumsby, men en levende by med et rigt kulturliv.
På spadsereturen gennem byen passeres Santa Croce-Kirken og domkirken, som krones af den fantastiske kuppel. Vi besøger den store berømte plads Piazza della Signoria med kopi af Davidsstatuen. Forbi den gamle bro Ponte Vecchio ved Arnofloden. Eftermiddagen fri i Firenze. 
På afgangene 1/5 11/9 18/9 25/9 2/10 og 9/10 køres Firenze-udflugten på 6. dagen.

Ponte Vecchio i Firenze
Foto: Den berømte 'gamle bro', Ponte Vecchio, går over floden Arno, der løber igennem Firenze. En af Italiens smukkeste byer.

5. dag:   Lucca
I dag besøger vi vores charmerende naboby Lucca.  Her nyder vi stemningen i fæstningsbyens utrolig velbevarede bykerne, der er omgivet af en ringmur. Fæstningsværket er magnifikt, og det er en fornøjelse at gå en runde på ringmuren og nyde byens tårne. Mange af indgangene til byen står intakte tilbage, som de så ud i middelalderen og renæssancen. 
Der er toskansk aften på hotellet. Der bliver gjort noget ekstra ud af maden og atmosfæren.

Lucca
Foto: Vi besøger også vores charmerende naboby Lucca.

6. dag: Fridag eller ekstraudflugt til Elba
Nyd dagen på hotellet og i Tirrenia.  Eller deltag i en spændende ekstraudflugt

Ekstraudflugt: Elba
80 km mod syd ligger øen Elba. Selvom øen kun er på størrelse med Møn, rummer den et væld af oplevelser. Vi ankommer med færge til øens største by Portoferraio. I den gamle charmerende bydel og ved de store fæstningsanlæg fornemmes øens brogede historie.  Napoleons ni måneders ophold på Elba i 1814 har sat sit præg på øen. Vi besøger Napoleons Villa San Martino. Vi kører til Elbas smukkeste by Capoliveri. Undervejs spiser vi frokost (på egen hånd) og fornemmer øens barske natur. Vi er hjemme først på aftenen. 
På afgangene 1/5 11/9 18/9 25/9 2/10, 9/10  køres Elba-udflugten på 4. dagen. 

Napoleons hus paa Elba
Foto: Der er mulighed for en ekstraudflugt, hvor vi besøger Elba. Her ser vi selvfølgelig Napoleon Bonapartes gamle hus.

7. dag: Frokost og vin i det grønne
I dag tager vi den med ro. Vi skal se det bølgende toskanske landskab, som Toscana er så berømt for. I en lille familiedrevet agriturismo tager Teresa imod og serverer  en dejlig traditionel toskansk frokost med alle herlighederne fra det toskanske køkken, som i høj grad kommer fra familiens produktion. Teresa er stolt af deres store køkkenhave og viser gerne interesserede rundt.

8: dag: Hjemrejse
Om morgenen går turen mod lufthavnen.


Hotelinformation

Grand Hotel Continental****
Flot 4-stjernet hotel i Tirrenia ved stranden 12 km fra Pisa. Tirrenia blev bygget af Mussolini i 30’erne som en mønsterby. Han kaldte den Middelhavets perle. Vi bor i gåafstand til butikker og caféer i den lille badeby. Hotellet har olympisk swimmingpool  (åben fra begyndelsen af maj til slutningen af september) og egen strand med liggestole til hotellets gæster  (åben fra 11. maj til slutningen af september). Værelserne har aircondition, satellit-tv, minibar, sikkerhedsboks og trådløst internet. Badeværelser med bruseniche og hårtørrer. Værelser med balkon mod tillæg. Gode italienske 3-retters valgfri menuer og stor salatbuffet.

Læs mere om hotellet her.

Grand Hotel Continental
Foto: Indgangen til det 4-stjernede Grand Hotel Continental.

Poolen ved Grand Hotel Continental
Foto: Vores hotel har hele 2 lækre pools. Stranden ligger heller ikke langt væk hvis man foretrækker havet.

Vaerelse på Grand Hotel Continental
Foto: Standardværelse på hotellet.

Restaurant på Grand Hotel Continental
Foto: En af de mangle lækre restauranter på hotellet.
 
Til top