Prag har aldrig været smukkere, så tag med på en storbyferie, hvor vi bor på lækkert hotel med fantastisk beliggenhed.

Prag frembringer romantik og nostalgi. Man kan mærke Europas historie, når man opholder sig i Prag. De gamle ølkældre og fortovscaféerne med rimelige priser i skønne rammer gør Prag til et vidunderligt sted at fordrive tiden. Er man til kunst, musik, arkitektur og museer, er alt dette også inden for rækkevidde. Prag er ikke en by lavet til turistbusser, så man er nødt til at bevæge sig rundt til fods. Hotellet har dog en rigtig god beligenhed, så er man villig til indimellem at tage en sporvogn, kan rejsen klares uden større strabadser. Vi har inkluderet fire middage i rejsens pris. Et på hotellet, to middage på hyggelige restauranter og det fjerde aftensmåltid får vi på Moldau. 

 

 
Rejser og priser for denne destination bliver hentet.

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse som eneværelse
900,-
Afbestillingsforsikring
240,-

Ekstraarrangementer

Jødiske Kvarter med alle entreer og frokost
230,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Prag t/r
 • Skatter og afgifter p.t. 340,- 
 • Bustransport til hotel t/r
 • 4 nætter på Hotel Maria Prag Falkensteiner**** 
 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag (1., 2. og 4. dag) 
 • Dinner-cruise på Moldau
 • Veteransporvogn gennem Prag
 • Prags slot
 • Byrundtur i Prag
 • Drikkepenge til chauffør og lokalguider
 • Dansktalende rejseleder under hele opholdet

BemærkningerDag til dag program

1. dag: Ankomst

Vi flyver med Norwegian med ankomst i Prag. Flytiderne er nærmest skræddersyede. Der er godt 30 minutters kørsel fra lufthavnen til hotellet, så vi ankommer på hotellet først på eftermiddagen.
Rejselederen orienterer lidt om lokalområdet. 
 
2. dag: Slottet og veteransporvogn
Med veteransporvogn kører vi ad Prags gamle gader fra centrum til Hradcani-slottet. Vidunderlig udsigt over Prag. Vi besøger den storslåede St. Vitus-Katedral med de smukke mosaikker og Det Gyldne Stræde med de små butikker, der læner sig op ad borgmuren. Om eftermiddagen er der tid til at nyde byen på egen hånd. Vi spiser en typisk tjekkisk middag på lokal restaurant

St Vitus Katedralen og Slottet i Prag
Foto: Den imponerende St. Vitus-katedral og Hradcani slottet.

3. dag: Byrundtur i Prag
I dag viser rejselederen og lokalguiden Prag frem. Vi går ad den fashionable Parisergade, som løber fra vores hotel til den gamle rådhusplads med det berømte astronomiske ur. Ad hyggelige, små gader kommer vi til Wenzelspladsen, hvor vi slutter vores byrundtur. Eftermiddagen og frokost er på egen hånd. Prag har et fortrinligt sporvognsnet med billige billetter, hvis man trænger til at hvile benene. Rejselederen hjælper gerne. 
 
Vi nyder et dinnercruise på Moldau, mens Prags seværdigheder passerer forbi. Skibet har stort soldæk og gode panoramavinduer. Musikalsk underholdning, velkomstdrink og kaffe er inkluderet. Øvrige drikkevarer sælges til yderst rimelige priser. Der er et stykke at gå fra hotellet til skibet. Rejselederen hjælper med sporvogn eller evt. taxa for dem, der ønsker det.

Moldau
Foto: Aftenen byder pået dinnercruise på Moldau, hvor vi ser Prags seværdigheder flot oplyst.

4. dag: Fridag eller det jødiske kvarter
Ekstraarrangement: Det jødiske kvarter med frokost. 
Lige bag vores hotel ligger det jødiske kvarter. Vi ser det jødiske museum med kirkegården og dets synagoger. I nærheden af museet ser vi også Guttman-galleriet og den Gamle-Nye Synagoge. Alle entréer (pt. 130 kroner) til de forskellige synagoger og udstillinger er inkluderet. Besøget viser et gribende monument over en svunden kultur.
Det er en stor oplevelse, som man bør unde sig selv, når man er i Prag.
 
Afskedsmiddag på lokal restaurant.

Den joediske kirkegaard
Foto: Der er mulighed for et ekstraarrangement, hvor vi besøger det jødiske kvarter inkl. den gamle jødiske kirkegård.
 
5. dag: Hjemrejse
Nyd formiddagen i Prag. Sidst på eftermiddagen afrejse til København.


Hotelinformation

Hotel Maria Prag Falkensteiner****
Lækkert, nyrenoveret hotel lige ved Wenzelspladsen i gåafstand til Prags fantastiske seværdigheder. Roligt beliggende og med stilfulde værelser i historisk bygning. Alle værelser er nyrenoverede og rummelige. Store badeværelser med bruser. Gratis trådløst internet på værelset. Start dagen med en kop kaffe fra den oprindelige Cafissimo-kaffemaskine (gratis). Gratis adgang til  lille fitness- og saunaområde. Hotellet har bar og restaurant. Morgenmadsbuffeten på Falkensteinerhotellet er nærmest berømt. Vi kan kun sige: Glæd dig!


Læs mere om hotellet her.

Hotel Maria Prag Falkensteiner
Foto: Eksempel på værelse på Hotel Maria Prag Falkensteiner.

Til top