Georgien

Tag med Vitus Rejser og vores danske rejseleder til Europas uopdagede juvel, Georgien. Maden, skønheden, det milde klima og gæstfriheden gør Georgien til en fantastisk oplevelse. Georgien har det hele - fra høje bjergtinder til det varme Sortehav og et prisniveau der er blandt Europas laveste.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Georgien i denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er mulighed for at Georgien vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.

Er du interesseret i at vide om og hvornår, vi er klar med nye datoer og program for rejser til Georgien, så kontakt os eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom på forkant med alle nyhederne, nye kataloger og få gode rejsetips.
 

Fakta om Georgien

Den tidligere sovjetiske republik Georgien er et land beliggende i den vestlige og centrale del af Kaukasus ud mod Sortehavet. Georgien grænser til Rusland i nord samt til Aserbadjan, Armenien og Tyrkiet i syd.

Hovedstad: Tbilisi
Indbyggertal: 4,6 millioner
Areal: 69.700 km²
Sprog: Georgisk
Tidsforskel: + 3 timer
Klima: Klimaet i Georgien er meget forskelligt i øst og vest. I vest er der subtropisk klima med varme somre, milde vintre og kraftigt nedbør i vintersæsonen. Den østlige del af landet har en mere kontinentalt klima med kun lidt regn, kolde vintre og varme somre.
Valuta: Lari (GEL)

Til top