Italien

Hos Vitus Rejser finder du et stort udvalg af rejser til Italien med dansktalende rejseleder. Hvad enten det er storbyferie i Rom, busrejser til Gardasøen operarejse til Verona, julerejse til Trevi, rundrejser i Toscana eller langtidsrejse til Sorrento, så kan du finde din perfekte ferie i Italien her. Vores rejser til Italien lægger vægt på den gode italienske gastronomi og vin, den smukke natur, det dejlige vejr og den helt specielle atmosfære, der hersker overalt i landet. Og så er der selvfølgelig mulighed for at lære en masse om den spændende italiensk kultur og historie.

Fakta om Italien

Italien er en republik i det sydlige Europa ved Middelhavet. Det har grænse med Frankrig i vest, Schweiz og Østrig i nord, og Slovenien i øst. På grund af landets form kaldes det i folkemunde tit Støvlelandet.
Italien var tidligere opdelt i række småstater, men blev i 1861 samlet i et kongerige under Sardiniens konge Victor Emmanuel 2.

Italien omslutter to småstater: Vatikanstaten med Peterskirken, der ligger i Rom og San Marino, der ligger i Apenninerne omtrent midtvejs mellem Rom og Venedig.

Hovedstad: Rom
Indbyggertal: 60,9 mio
Areal: 301.230 km²
Sprog: Italiensk
Tidsforskel: Ingen
Klima: I landets nordlige dele er klimaet tempereret, men i syd er der middelhavsklima med varme somre og milde regnfulde vintre. Jo længere sydpå, man kommer jo mindre regner det, og det sydlige Italien er meget tørt.
Valuta: Euro (EUR)
Eksterne informationer:  Vil du søge efter eksterne informationer om Italien anbefaler vi foruden Google også Wikitravel som dog er på engelsk. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for flere informationer om vores rejser til Italien.

Hvordan vil du rejse til Italien?:

Som du måske allerede har set har Vitus Rejser et stort udvalg af rejser til Italien. Du kan flyve eller opleve Italien på en busrejse. Vi tilbyder rundrejser, krydstogter, langtidsrejser, kulturrejser, storbyferie og meget mere, hvor du bor på gode hoteller i Italien. Skal vi fremhæve en bestemt rejseform hvor vi er specialister, så er det vores busrejser til Italien. Bla. har vi i mange år haft Gardasøen på programmet. Se alle busrejser til Italien

Til top