Japan

Tag med Vitus Rejser på rundrejse i morgensolens land. På din rejse til Japan, orientens gamle kejserrige, får du kulturelle oplevelser i særklasse. Oplev Asiens nye rejsemål på en rundrejse til Tokyo, Hakone, Takayama og den gamle kejserby Kyoto. Udforsk byerne på egen hånd eller deltag i de mange spændende udflugter, hvor vi blandt andet besøger kejserpaladsets Kyoto Goshos pertentlige have. Du kan opleve Japan på de bedste årstider: Foråret med blomstrende kirsebærtræer eller det farverige efterår med røde ahornblade. En ferie til Japan er for de fleste vedkommende en rejse, der skaber minder for livet. Få gode oplevelser i godt selskab på vores rejse til det gamle kejerige.  

Fakta om Japan

Japan (Nippon) er et land i Østasien. Det består af en øbue i Stillehavet, øst for den koreanske halvø. Navnet bliver ofte oversat som "Den opgående sols land". Japan består af en kæde af øer. De største af dem er, regnet fra syd til nord: Kyushu,  Shikoku, Honshu (den største ø) og Hokkaido.

Hovedstad: Tokyo
Indbyggertal: ca. 128 millioner
Areal: 377,944 km2
Sprog: Japansk
Tidsforskel: + 8 timer
Klima: Japan har et tempereret monsunklima med fire årstider. Somerne er som regel varme og fugtige, og vinterene relativt milde, men der er store forskelle mellem de enkelte landsdele. I nord kan vinteren være streng og blæsende, men længst mod syd er det nærmest tropisk klima.
Valuta: Yen (JPY)

Til top