Jordan

Med over 300 årlige solskinsdage og lav luftfugtighed, er Dødehavet et af verdens bedste ferie- og velværesteder. Vitus Rejser har stor erfaring med rejser til Det Døde Hav og til fantastiske rundrejser i det fascinerende land. Oplev blandt andet Wadi Rum ørkenen og den lyserøde by Petra. Jordan er et moderne kongerige med et væld af højdepunkter.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Jordan i denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er en mulighed for at Jordan vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.


Fakta om Jordan

Jordan er et land i Mellemøsten. Grænselandene er Syrien, Irak, Saudi-Arabien, Israel og Vestbredden af Jordanfloden. Jordan er et monarki med en stærk magt til kongen Abdullah II af den hashemitiske kongeslægt, der betragter sig som efterkommere af profeten Muhammed.

Hovedstad: Amman
Indbyggertal: 5,8 millioner
Areal: 92.300 km²
Sprog: Arabisk
Tidsforskel: + 2 timer
Klima: Karakteristisk ved det jordanske klima er kontrasten mellem en relativ regnfuld sæson fra november til april og et meget varmt og tørt klima resten af året. Med varme og tørre somre samt kølige vintre hvor største delen af nedbøren falder har landet en slags Middelhavsklima.
Valuta: Jordansk dinar (JOD)

Til top