Peru

Store eventyrlige oplevelser med Vitus Rejser på rundrejse i Peru. Oplev blandt andet den gamle legendariske inkaby Machu Picchu, Inkahovedstaden Cusco, indianere på Titicacasøen, højsletter med lamaflokke, amazonasjunglen og en imødekommende befolkning. Peru byder på unikke rejseoplevelser man sent vil glemme.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Perui denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er en mulighed for at Peru vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.

Fakta om Peru

Peru (spansk: Perú, quechua og aymara: Piruw), officielt Republikken Peru (spansk: República del Perú) er et land i det vestlige Sydamerika. Landet grænser op til Ecuador og Colombia mod nord, Brasilien mod øst, Bolivia mod sydøst, Chile mod syd og Stillehavet mod vest.

Hovedstad: Lima
Indbyggertal: ca. 30 millioner
Areal: 1.285.216 km²
Sprog: Spansk
Tidsforskel: -5 timer
Klima: Andesbjergene løber fra nor til syd gennem landet og deler det i tre geografiske zoner med hver sit klima. den ørkenagtige slette ud mod Stillehavet, La costa, får normalt slet igen nedbør og har stort set samme temperatur - 19 til 22 grader - døgnet rundt, året rundt.
Højlandet La Sierra - med sneklædte bjerge på over 6000 meter - har et køligere og mere afvekslende klima. Det regner meget i vinterhalvåret (oktober-april) og i bjergene falder der sne. Temperaturen afhænger af højden over havet. Øst for Andesbjegene  ligger regnskovsomreådet La Selva - amazonlandet. Umiddelbart øst for bjergene er klimaet subtropisk og i lavlandet længere mod øst er dertropisk klima med kraftig nedbør i regntiden.
Valuta: Nuevo Sol (PEN)

Til top