Portugal

Flere og flere vælger Portugal som deres fortrukne rejsemål. Algarvekystens behagelig klima og lækre strande, Lissabon og Portos fantastiske atmosfære, den skønne Douroflod og landets smukke atlanterhavsøer trækker hvert år et stort antal turister til. Med Vitus Rejsers udvalg af rejser til Portugal kan du selv bestemme, hvor du bedst oplever eller genser det skønne land. Vi skal heller ikke glemme de to øgrupper Madeira og Azoerne, som byder på en fantastisk natur.

Fakta om Portugal

Portugal ligger på den iberiske halvø i det sydlige Europa. Landet grænser i nord og øst til Spanien og er ellers omgivet i vest, syd af Atlanterhavet. I Atlanterhavet ligger de to portugisiske øgrupper Madeira og Azorerne.

Hovedstad: Lissabon
Indbyggertal: 10,7 millioner
Areal: 92.391 km²
Sprog: Portugisisk
Tidsforskel: Fastlandet og Madeira -1 time, på Azorerne - 2 timer.
Klima: Klimaet i det nordlige Portugal er fugtigt og mildt takket være Atlanterhavet. I den sydlige del af landet er klimaet varmere, mere tørt, og med milde vinter.
Valuta: Euro (EUR)

Information om Portugal

Vil du have mere information om Portugal og få inspiration til din rejse er du altid velkommen til at kontakte Portugals turistkontor. Visit Portugal hedder det, og her kan du få rejsetips og finde link til alle regioner i landet. Bemærk at de forskellige regioner som Madeira, Azorerne, Algarve m.v. har deres egne lokale turistbureauer. Med Vitus Rejser kan du komme til alle regioner i Portugal, lige fra Alagrve i syd til Porto i nord. Vores rejser til øgrupperne Madeira og Azorerne vil vi anbefale til dig som søger et mildt klima og store naturoplevelser. I Portugal tilbyder vi storbyferie, vandreferie, rundrejser, langtidsrejser og krydstogter. Du kan se alle typer af rejser hos Vitus Rejser i oversigten rejsetemaer. Der findes også flere danske rejseportaler hvor du kan læse fakta om Portugal og nyheder til din ferie f.eks Portugal.dk og Portugalinfo 

Til top