Bus-, flyrejser og krydstogter med Vitus Rejser

Busrejser med Vitus i 4-stjernet bus
Alle vores busrejser køres i 4-stjernede turistbusser med god benplads. Der er 83 cm fra ryglæn til ryglæn. Fra august 2014 kan du også rejse med vores flotte, lækre 5-stjernede luksusbus.
Fordelen ved busrejser er helt klar: Du kører i egen bus sammen med andre, der gerne vil ud på en busrejse, og du har egen chauffør. Bussen står klar ved hotellet, når I tager på udflugter. Med bussen kommer du godt rundt i det område, du besøger. Du deler oplevelserne med andre, og der er ofte mange hyggelige måltider inkluderet på rejsen.

Flyrejser til hele verden med Vitus Rejser
Mange foretrækker at flyve til rejsemålet. Det giver god mening, da det sparer tid. Flybilletter er blevet billige, og vi kan tilbyde rejser til gode priser overalt i verden. Men de billigste billetter er ikke altid de bedste. Der kan være mange flyskift med ventetid forbundet med rejsen. Vi forsøger at vælge de billigste og bedste billetter, men uden at gå på kompromis med kvaliteten på vores flyrejser.

Krydstogter i det meste af verden med Vitus
Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Vælger du et krydstogt på de tyske floder, vælger du også et mindre skib. Skibene er mere intime med typisk ca. 200 passagerer. På mange af togterne har vi inkluderet alle udflugter i land. En anden slags krydstogter foregår med de store luksusskibe fra Royal Caribbean. Her er skibene store med plads til flere tusinde passagerer. Til gengæld har skibene et væld af aktivitetstilbud, forskellige restauranter, swimmingpools og god plads til at røre sig på. På disse rejser kan du ofte vælge udflugter til og fra, når du køber rejsen.

Til top