Rundrejser - Vitus Rejser

Rundrejser

Tag med Vitus Rejser på eventyr!

Vores rundrejser er alle kendetegnet ved, at de går til de mange eventyrlige drømmedestinationer rundt om i verden. På vores rundrejser får du masser af oplevelser og eventyr, hvad enten det er med flyrejse eller krydstogt. Vi tilbyder rundrejser i det meste af verden, og de er alle krydret med spændende udflugter, masser af fællesskab og danske rejseledere, som sørger for, at du får de bedste oplevelser.

At tage på rundrejse med Vitus Rejser vil være en oplevelse for livet. På en rundrejse får du mulighed for at opleve verden helt tæt på, skabe nye venskaber med de medrejsende og få minder for livet. Vi tilbyder rundrejser til nogle af verdens mest berømte seværdigheder, fascinerende lande og storslående naturområder.

Rejs med os tilbage til fortiden og lad vores professionelle, danske rejseledere inddrage dig i nogle af verdens historiske og eventyrlige beretninger. Rejs i vores forfædres fodspor til de Vestindiske øer eller genoplev de danske og norske vikingers storhedstid, når vi besøger Orkneyøerne nord for Skotland.

Ønsker du at opleve nogle af verdens mange spændende kulturer, kan vi tilbyde dig rejser til det farverige og enestående Indien eller hvad med en eventyrlig rejse til Burma, hvor du kan opleve en af verdens mest imødekommende og gæstfri befolkning, se uberørte naturområder og storslående guldtempler - der er uendeligt mange muligheder.

På en rundrejse er du garanteret at få det hele med. Vi har nøje tilrettelagt rejserne med dagsprogrammer og spændende udflugter, så alt hvad du skal gøre er, at slappe af og nyde de mange indtryk og smukke omgivelser. På mange af vores rundrejser vil der også være mulighed for, at man kan købe ekstra udflugter og arrangementer, så du kan gøre din rundrejse helt unik. Du kan finde oversigten over dagsprogrammer, udflugter og ekstraarrangementerne under den enkelte rejse i oversigten ovenover. 

Uanset om vi rejser med fly, bus eller krydstogtskib, får du første parket til nogle af verdens store vidundere. Du kan for eksempel tage med os på rundrejse i de imponerende Rocky Mountains og fortsætte rejsen på krydstogtskib op langs Alaskas kyst eller flyve med os til den fascinerende storby New York, hvorefter vi fortsætter rejsen i 4-stjernet luksusbus tværs over landet.

Går du og gemmer på en sand globetrotter, så garanterer vi, at vores rundrejser tager dig ud på de helt store eventyr. Vi ser frem til at rejse med dig.

Til top