Storbyferie - Vitus Rejser

Storbyferie

Oplev nogle af verdens mest spændende storbyer på en af vores mange storbyrejser.

Storbyferier har altid været en populær rejseform, da du oplever mange spændende seværdigheder samlet på ét sted. Tag på en busrejse til en af Europas storbyer som byernes by Paris, historiske Wien og charmerende Prag, eller tag på en flyrejse til storbyer i fjernere himmelstrøg som moderne Singapore, eventyrlige Sydney eller metropolen New York. Alle vores storbyrejser er fyldt med masser af kultur og gode oplevelser. Du kan selvfølgelig også vælge et krydstogtsrejse, som transporterer dig rundt til nogle af verdens mest interessante storbyer. Storbyer har mange gode tilbud, så på alle vores storbyferier har vi dansktalende rejseleder med til at informere dig om de mange muligheder samt fortælle dig om alt den spændende historier, der altid hører en storby til.

Skræddersyede storbyrejser til grupper

Hos Vitus Rejser er vi specialister i storbyferie med dansktalende rejseleder, og hvert år arrangerer vi et stort antal grupperejser til foreninger og virksomheder. Du kan tage på storbyrejse med Vitus Rejser i bus eller med fly og i nøjagtig det antal dage som passer til jeres behov.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud på en grupperejse til en af de mange spændende storbyer i Europa, og udnyt vores mange års erfaring!

Foruden vores mange rundrejser, krydstogter, busrejser og flyrejser til verdens mange storbyer, tilbyder vi også en lang række operarejser hvor du kan kombinere din storbyferie med kunstneriske og musikalske indslag.

Til top