Tunesien

Tag med Vitus Rejser og dansk rejseleder på en herlig ferie til Tunesien. Du kan for eksempel vælge et luksuriøst ophold i Hammamet - en af landets mest eksklusive feriebyer ved Middelhavet. Tunesien ligger i hjertet af Middelhavsområdet, i det nordligste hjørne af det afrikanske kontinent tæt på Europa. En smeltedigel af forskellige kulturer og folkeslag med mere end 3.000 års historie fra fønikere og romere til arabere og europæere. Tunesien er et moderne og stabilt land, kendt for sine lange vidtstrakte sandstrande. Lanet er iberalt og vestligt orienteret. Tunesien er bestemt et besøg værd.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Tunesien i denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er en mulighed for at Tunesien vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.

Fakta om Tunesien

Tunesien er et land i Nordafrika med grænse til Middelhavet, Algeriet og Libyen. Landets sydlige dele ligger i Sahara, men mod nord findes frugtbare floddale og kystsletter.

Hovedstad: Tunis
Indbyggertal: ca. 10 millioner
Areal: 163.610 km²
Sprog: Arabisk
Tidsforskel: Ingen
Klima: Klimaet i Tunesien er meget forskelligt fra sted til sted, da Sydtunesien er ørken. Mod nord er klimaet om vinteren mildt og regnfuldt, mens det om sommeren er tørt og varmt.
Valuta: Tunesisk dinar (TDN)

Til top