USA

Oplev USA, Guds eget land, med dansktalende rejseleder. Vi har stort udbud af spændende rundrejser og krydstogter til USA, der er så mange ting på én gang. En samling af alle verdens folkeslag i et land, hvor drømmene for nogle går i opfyldeldse, mens de for andre brister. USA har det hele og er et af de mest fantastiske rejselande. Har man først været i USA er det ofte man kommer tilbage. Du kan få det hele med ved at opleve USA fra kyst til kyst. Du kan også rejse til de amerikanske jomfruøer, som vi bedre kender som det gamle dansk vestindien. En ting man ikke må snyde sig selv for, er New York - byen der aldrig sover. Hold også øje med vores transatlantiske krydstogter, der starter i USA og slutter i København.

Fakta om USA

Amerikas Forenede Stater, på dansk normalt omtalt som USA, er en demokratisk forbundsrepublik, hvis største del er beliggende i det centrale Nordamerika, afgrænset på hver side af henholdsvis Atlanterhavet og Stillehavet og grænsende til Canada mod nord og Mexico mod syd. Det er en union med 50 stater, 1 føderalt distrikt og 14 territorier.

Hovedstad: Washington D.C.
Største by: New York
Indbyggertal: 313 millioner
Areal: 9,826,675 km2
Sprog: Engelsk
Tidsforskel: -6 til 11 timer
Klima: På grund af sin størrelse og de varierende geografiske forhold byder USA på mange forskellige klimatyper. I de nordlige områder af USA er klimaet tempereret, i den sydlige del af landet er klimaet subtropisk, og på Hawaii og i det sydlige Florida er det tropisk. Klimaet er polart i Alaska og middelhavslignende ved de californiske kyster.
Valuta: Amerikanske dollar (USD)

For mere information kan du besøge USA's officielle hjemmeside

Til top