65-Ferie skifter navn til Vitus Rejser

Om Vitus Rejser

Velkommen til en verden af gode oplevelser i godt selskab.

Tiden er kommet til et navneskifte, som bedre beskriver den brede vifte af rejser, vi tilbyder. Vi vil derfor gerne byde dig varmt velkommen til Vitus Rejser.

Siden 1973 har 65-Ferie arrangeret grupperejser for danskere med mod på livet og den store verden. I begyndelsen henvendte rejserne sig primært til pensionister – deraf navnet – men meget er sket på de sidste 40 år. Med navneskiftet kommer vi en sejlivet myte til livs; alt for mange har desværre troet, man skulle være fyldt 65 år for at få lov til at rejse med 65-Ferie. Det er selvfølgelig ikke tilfældet. Vi arrangerer rejser for alle voksne, der gerne vil have en god oplevelse i godt selskab, uanset alderen på dåbsattesten. Det er vigtigt at understrege, at vores rejser stadig er de samme gode rejser fyldt med store oplevelser, masser af indhold, dansktalende rejseledere og socialt fællesskab. Hvis du har været glad for at rejse med 65-Ferie, vil du med garanti også blive glad for at rejse med Vitus Rejser. Du kan læse mere om Vitus Rejser her.

Nye kataloger fra Vitus Rejser
1/8 udkommer vores to nye indholdsrige kataloger. I det ene finder du vores vinterrejser fra sæsonen 14/15 og i det andet vores julemarkeds-, jule- og nytårsrejser. Har du rejst med os indenfor de sidste 3 år, modtager du automatisk katalogerne med posten. Ellers er du meget velkommen til at bestille dem her.

Er alt så nyt?
Ejerforholdet bag Vitus Rejser er uændret. Vitus Rejser er en fondsejet virksomhed, hvor et eventuelt overskud benyttes i Albert Olsens Rejsefond. Her ydes der tilskud til specielle rejser for fysisk og psykisk handicappede samt mindrebemidlede pensionister.

Har du bestilt en rejse hos 65-Ferie med afrejse efter 1/8, kan du selvfølgelig stadig rejse på jeres 65-Ferie billetter. Rejsen vil være den samme gode rejse, som du har bestilt hos 65-Ferie.

Kontakt os
Vores kontor i København holder åbent hver mandag 9.00-18.00 og tirsdag til fredag 9.00-16.00. Vi holder ekstraordinært lørdagsåbent d. 2/8 og 9/8 fra kl. 9.00 til kl. 14.00. Du kan allerede nu bestille din rejse her på hjemmeside, eller du kan ringe til os på 33 14 65 66. Du kan også kontakte os her.

Navnet er nyt, men holdet bag Vitus Rejser er det samme. Vores rejseledere, chauffører og alle på kontoret har glædet sig rigtig meget til at byde dig velkommen til Vitus Rejser

Med venlig hilsen
Heidi Maak
Adm. direktør