Klingenberg Rejser

Djursland · Klingenberg Rejser

Busrejser
4 Dage

Smagsoplevelser, historieoplevelser, dyreoplevelser og naturoplevelser.... Denne skønne rejse til Djursland har det hele!

I løbet af det forgangne år har mange danskere genopdaget vores eget skønne land. Derfor arrangerer Klingenberg Rejser nu en rejse til det smukke og unikke Djursland.

Her er en rejse fyldt med spændende oplevelser, ligefra vinsmagning til safaritur i dyrepark. Vi bor på Ebeltoft Park Hotel, der ligger lidt udenfor Ebeltoft. Hotellet ligger tæt på stranden, så der er mulighed for at få dyppet tæerne.

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser

Klingenberg Rejser er blevet en del af Vitus Rejser, og fremover vil du derfor...

Smagsoplevelser, historieoplevelser, dyreoplevelser og naturoplevelser.... Denne skønne rejse til Djursland har det hele!

I løbet af det forgangne år har mange danskere genopdaget vores eget skønne land. Derfor arrangerer Klingenberg Rejser nu en rejse til det smukke og unikke Djursland.

Her er en rejse fyldt med spændende oplevelser, ligefra vinsmagning til safaritur i dyrepark. Vi bor på Ebeltoft Park Hotel, der ligger lidt udenfor Ebeltoft. Hotellet ligger tæt på stranden, så der er mulighed for at få dyppet tæerne.

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser

Klingenberg Rejser er blevet en del af Vitus Rejser, og fremover vil du derfor finde alle Klingenbergs velkendte rejser her på Vitus Rejsers hjemmeside. Rejsernes indhold, program og priser har vi dog ikke pillet ved, og du vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen.

Du kan se alle Klingenberg Rejser her.

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser - program

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
525,-
Afbestillingsforsikring
225,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation
 • 3 nætter på Ebeltoft Park Hotel
 • 3 x morgenmad
 • 3 x middag
 • 1 x frokost
 • 1 x vinsmagning
 • 1 x entré til Ree Park Safari
 • 1 x jeeptur i Ree Park Safari
 • 1 x togtur i Ree Park Safari
 • 1 x entré til Gammel Estrup
 • 1 x rundvisning på Gammel Estrup
 • Storebælt t/r
 • Alle udflugter ifølge program eks. ikke ovenfor angivne entréer
 • Rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Klingenberg Rejser · Rute 4

Udrejse Hjemrejse
08.15 Kalundborg 18.15
08.40 Gørlev 17.50
08.55 Høng 17.35

Klingenberg Rejser · Rute 5

Udrejse Hjemrejse
06.45 Valby 19.45
07.05 Glostrup 19.25
07.20 Høje Taastrup 19.10
07.40 Roskilde 18.50
08.10 Ølby 18.20
08.35 Ringsted 17.55
08.50 Sorø 17.40
09.10 Slagelse 17.20
09.30 Korsør 17.00

Klingenberg Rejser · Rute 5A

Udrejse Hjemrejse
05.00 Helsingør 21.10
05.30 Hillerød 20.40
05.50 Holte 20.20
06.05 Lyngby 20.05

Klingenberg Rejser · Rute 6

Udrejse Hjemrejse
08.00 Vordingborg 18.30
08.30 Næstved 18.00
08.50 Fuglebjerg 17.40
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser

Klingenberg Rejser er blevet en del af Vitus Rejser, og fremover vil du derfor finde alle Klingenbergs velkendte rejser her på Vitus Rejsers hjemmeside. Rejsernes indhold, program og priser har vi dog ikke pillet, og du vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen.

Du kan se alle Klingenberg Rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Udrejse og besøg i Aarhus

Udrejse via Storebælt. Frokoststop i Aarhus, med tid til at opleve byen og lidt af dens seværdigheder.

2. til 3. dag: Ebeltoft, Fregatten Jylland, vinsmagning og Ree Park Safari

- Heldagsudflugt til Ebeltoft med byrundtur og mulighed for at opleve Fregatten Jylland. Om eftermiddagen vinsmagning af lokalt producerede mousserende vine.
- Besøg i Ree Park Safari, rundtur på savannen med jeeps og på prærien med damptog.

4. dag: Hjemrejse og besøg på Gammel Estrup

Køretur rundt i Mols Bjerge, besøg på en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde Gammel Estrup, her er der rundvisning og frokost. Hjemrejse via Storebælt.

Oplevelser på rejsen

Aarhus

Efter opsamling kører vi over Storebæltsbroen, og med en pause undervejs når vi frem til Danmarks næststørste by Aarhus. Her kan man eventuelt besøge kunstmuseet Aros, eller følges med rejselederen gennem byen frem til Bispetorvet, hvor vi besøger Domkirken. Herfra kan man eventuelt fortsætte ned til åen, hvor cafeer og restauranter ligger side om side.

Når vi igen mødes ved bussen, kører vi ned til Aarhus Havn, hvor en hel ny bydel er vokset frem på Aarhus Ø. Kulturcentret Dokk 1, boligbyggeriet ”Isbjerget” og ”Lighthouse” for blot at nævne nogle enkelte bygninger. ”Lighthouse” står først færdigt i 2022, men så er det også Danmarks højeste boligbyggeri med 142 meter. Det skal samtidigt være Aarhus´ fremtidige vartegn.

Efter et besøg på havnen kører vi til Ebeltoft, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

Ree Park Safari

I dag skal vi både besøge Afrika, Nordamerika, Sydamerika og Asien. Dvs. vi skal til Ree Park, hvor man kan opleve dyr fra alle de ovennævnte kontinenter. Vi skal køre med damptog over den nordamerikanske prærie og på mini-safari gennem den afrikanske savanne. Derudover bliver der tid til at gå rundt på egen hånd, og der er mange forskellige muligheder for at spise frokost.

Efter opholdet i Ree Park kører vi tilbage til hotellet. På vejen stopper vi ved ”Jernhatten”, der er kåret som ét af de 15 smukkeste steder i Danmark. Fra kanten af ”Jernhatten” går det næsten 49 meter lodret ned til stranden. Fra toppen har man en fantastisk udsigt til bl.a. øen Hjelm, der ligger i Kattegat.

Ebeltoft, Fregatten Jylland og vinsmagning

Efter morgenmaden kører vi de få kilometer ind til centrum af Ebeltoft, hvor der først bliver mulighed for at besøge Fregatten Jylland. Den er fra 1860 og var et krigsskib med 44 kanoner og med 437 sømænd ombord. Fregatten deltog i krigen i 1864, hvorefter det i en årrække fungerede som kongeskib.

Vi byder også på en byrundtur, hvor vi naturligvis bl.a. ser det gamle rådhus fra 1789. Er man interesseret i glaskunst, så kan man følge byens ”glasrute”, der fører én forbi de mange glaskunstnere, der hører til i Ebeltoft. Vi slutter rundturen af på ”Maltfabrikken” Ebeltofts imponerende nye kulturhus med restauranter og spiseværksteder. Der er et mikrobryggeri, diverse kunsthåndværkere o.m.a.

Dagens udflugt afsluttes i Vrinners. Her ligger Andersen Winery, der producerer mousserende vine baseret på danske frugter og bær. Det drejer sig bl.a. om Gule Hindbær, Æble, Rabarber og Røde Ribs. Vi får en rundvisning, og så skal vi naturligvis også smage de skønne dråber. Inden vi kører tilbage til hotellet, så bliver der også mulighed for at købe et par flasker med hjem.

Mols Bjerge og Gammel Estrup Herregård

Efter at bussen er pakket, så kører vi en tur rundt i Mols Bjerge, hvor vi kan beundre det smukke og unikke landskab. Herfra kører vi videre til en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde Gl. Estrup, som også siden 1930 har fungeret som museum.

Man kan datere godset længere tilbage end til 1300 – tallet, og i over 600 år var det ejet af slægten Brock/Scheel, der var én af landets rigeste og mest indflydelsesrige familier. Det ændrede sig med ”den vilde greve”, Jørgen Scheel, der inden sin død i 1825 formøblede hele formuen.

Vi får en rundvisning på godset, hvorefter vi spiser frokost i godsets restaurant inden vi igen sætter kurs mod Sjælland.

Hotelinformation

Ebeltoft Park Hotel, Ebeltoft
VisSkjul