Klingenberg Rejser

Forår i Holland · Klingenberg Rejser · 2022

Busrejser
5 eller 6 Dage

Blomstrende forår mellem diger og kanaler.

Farverige tulipanmarker, hyggelige kanaler, gamle gavlhuse, rødmalede vindebroer og gode oste. Billederne på nethinden er mange, når man taler om Holland, og det unikke flade land landet lever op til dem alle. Glæd dig til at opleve en af rejsens højdepunkter, et besøg i den imponerende blomsterpark Keukenhof. For når foråret kommer, viser Holland sig fra sin smukkeste side, blomsterne springer ud og de store blomsterparker åbner.  

Du kan vælge mellem 5 eller 6 dage, hvor du på 6-dages rejsen får mulighed for at opleve det imponerende Openlucht-museum, der er en sand tidsrejse gennem de...

Blomstrende forår mellem diger og kanaler.

Farverige tulipanmarker, hyggelige kanaler, gamle gavlhuse, rødmalede vindebroer og gode oste. Billederne på nethinden er mange, når man taler om Holland, og det unikke flade land landet lever op til dem alle. Glæd dig til at opleve en af rejsens højdepunkter, et besøg i den imponerende blomsterpark Keukenhof. For når foråret kommer, viser Holland sig fra sin smukkeste side, blomsterne springer ud og de store blomsterparker åbner.  

Du kan vælge mellem 5 eller 6 dage, hvor du på 6-dages rejsen får mulighed for at opleve det imponerende Openlucht-museum, der er en sand tidsrejse gennem de seneste 100 år af Hollands historie.

Du kan vælge mellem 5 eller 6 dage, hvor du på 6-dages rejsen får mulighed for at opleve det imponerende Openlucht-museum, der er en sand tidsrejse gennem de seneste 100 år af Hollands historie.

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser

Klingenberg Rejser er blevet en del af Vitus Rejser, og fremover vil du derfor finde alle Klingenbergs velkendte rejser her på Vitus Rejsers hjemmeside. Rejsernes indhold, program og priser har vi dog ikke pillet ved, og du vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen.

Du kan se alle Klingenberg Rejser her.

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser - program

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse · 5 dage
856,-
Eneværelse · 6 dage
1.070,-
Afbestillingsforsikring · 5 dage
270,-
Afbestillingsforsikring · 6 dage
324,-

Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation
  • 4 eller 5 nætter i Zwolle på Mercure Hotel Zwolle
  • 4 eller 5 x morgenmad
  • 4 eller 5 x middag
  • Byvandring i Zwolle
  • Udflugt til blomsterauktionen i Aalsmeer og blomsterparken Keukenhof, inkl. entré
  • Besøg i Amsterdam
  • Besøg i Giethoorn
  • 6-dages rejsen: Besøg i Arnhem og frilandsmuseet Openlucht, inkl. entré
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved Netto 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser

Klingenberg Rejser er blevet en del af Vitus Rejser, og fremover vil du derfor finde alle Klingenbergs velkendte rejser her på Vitus Rejsers hjemmeside. Rejsernes indhold, program og priser har vi dog ikke pillet, og du vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen.

Du kan se alle Klingenberg Rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Mod Holland og Zwolle.

Fra Sjælland sejler vi til Tyskland via Rødby-Puttgarden. Vi gør passende stop undervejs og der bliver mulighed for at spise frokosten et sted i Nordtyskland.
Resten af turen kan du slappe af i bussen og nyde den smukke køretur, inden vi når Holland. Vi skal bo i udkanten af Zwolle en Hansestad som har et fint gammelt middelaldercentrum.   

Inkluderede måltider: Middag.

2. dag: Den moderne Hansestad Zwolle og kanalbyen Giethorn.

Vi starter dagen med en byvandring i Zwolle. Byen er et fascinerende møde mellem middelalder og nytænkning og den gamle bykerne, er omgivet af voldgrave og kanaler. Vi skal se byens særprægede museum, hvor det ligner at en ufo er landet på taget af den 200 år gamle bygning, eller en høne har lagt et æg. Vi træder ind i kirken Broerenkirke, der i dag er cafe og boghandel i helt unikke rammer.

Byens enorme byport, dens smukke gavlhuse fra hansetiden og vartegnet Peberbøssetårnet hører også med til oplevelserne i Zwolle. Når sulten melder sig, er der masse af charmerende cafeer og beværtninger og vi vil absolut anbefale en såkaldt ”Uitsmijter”, hvis du vil prøve en rigtig hollandsk frokost.
Efter en formiddag i Zwolle tager vi om eftermiddagen på en lille udflugt til byen Giethorn, der er kendt som ”Hollands Venedig”. Her er ingen veje, kun kanaler, og trods kun 2.600 indbyggere er her mere end 150 broer! Der vil være mulighed for en sejltur rundt på kanalerne.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.
 

3. dag: Aalsmeer og Keukenhof – Hollands bedste blomsteroplevelser.

I dag står vi tidligt op, vi skal nemlig opleve verdens største blomsterauktion i Aalsmeer. Fra gangbroerne kigger vi ud over de enorme haller og ser hvordan blomsterauktionerne finder sted, millioner af blomster bliver transporteret rundt på små vogne, inden de sendes ud i verden til køberne.

Efter besøget begiver vi os til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof., der er den mest berømte blomsterpark og kun åben i forårsmånederne. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, i alt over syv millioner. Haven breder sig over 32 hektar, og her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Vi tager os god tid til at gå på opdagelse i parken inden vi vender hjem til Zwolle.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

4. dag: Zuidersøen og Amsterdam.

Uden sine dæmninger ville Holland ikke eksistere, som vi kender det i dag. Intet sted er dette tydeligere end omkring den mægtige Zuiderzee, hvor der er skabt helt nye landområder fra bunden. Vi krydser søen på den store dæmning Markerwaarddijk og tager et lille stop ved udsigtspunktet midt i søen og får en fornemmelse af, hvad det har krævet af hollænderne at sikre deres land.

Herefter besøger vi Amsterdam, hvor der naturligvis vil være mulighed for en kanalrundfart. Det er fra kanalerne at vi bedst kan opleve gavlhusene, vindebroerne og byens storslåede bygningsværker. Der bliver naturligvis også god tid på egen hånd til at opleve byens helt specielle atmosfære. Man kan lade sig friste af butikkerne i de livlige handelsgader eller måske blot slentre en tur langs kanalerne.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

5. dag: Afr. 13/4 og 27/4: Hjemrejse

Vi tager en tidlig start på dagen og får pakket bussen og hjemrejsen starter, turen går gennem Holland og Tyskland. Undervejs nyder vi frokosten et passende sted, og via Puttgarden og Rødby ankommer vi til Sjælland i løbet af aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

5. dag: Afr. 19/4: Broen ved Arnhem og frilandsmuseet Openlucht

Hollands historie er selvfølgelig meget mere end blomster og kanaler. Ikke mindst anden verdenskrig var barsk for landet og slaget ved Arnhem er gået over i historien. Den voldsomme kamp får vi et lille indblik i, når vi besøger broen og mindesmærket for kampene.

En mere fredelig del af Hollands historie oplever vi på det store frilandsmuseum Openlucht, der giver et helt enestående indblik i livet både på landet og i byerne helt frem til vores tid. Museet er så stort, at det har sin egen sporvognslinje, der transporterer os rundt mellem de mange områder, hvor historiske bygninger, gårde og møller er genskabt. Og så er der selvfølgelig mulighed for at finde et hyggeligt spisested, med nogle af landets bedste specialiteter på menuen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

6. dag: Afr. 19/4: Hjemrejse

Vi tager en tidlig start på dagen og får pakket bussen og hjemrejsen starter, turen går gennem Holland og Tyskland. Undervejs nyder vi frokosten et passende sted, og via Puttgarden og Rødby ankommer vi til Sjælland først på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad 

Hotelinformation

Hotel Mercure Zwolle****, Zwolle
VisSkjul

Mercure Hotel Zwolle er et 4-stjernet hotel som ligger i udkanten af Zwolle. Her bor I dejligt med udsigt over marker og ind mod Zwolle cemtrum.
I hotellets restaurant, De Hanze, skal I nyde den gode mad hver aften, er vejret til det kan I hygge jer på sommerterrassen hvor I kan nyde et god glas vin eller en drink.  Eller I kan sidde indenfor i baren eller lobbyen på hotellet. Overalt er der gratis WiFi.

Værelser

Værelserne er indrette i enkel moderne stil med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er TV og gratis WiFi og en elkedel med kaffe og te, så I kan lave jer en kop nescafé eller te på værelset.
Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer.

Læs mere på hotellets hjemmeside.