Rejseinspiration - Vitus Rejser

Rejseinspiration

På denne side ser du alle vores temasider. Vores dygtige rejseledere, medarbejderne på kontoret og ikke mindst vores glade gæster, fortæller om spændende rejsemål og glæden ved de forskellige rejseformer. Lad dig blive inspireret til nye rejseeventyr her.

Rigtig god læselyst!

 

Tema: StorbyferieDen lille julemarkedsguide

Mørket sænker sig aldrig rigtig over Berlin i december måned, når omkring 50 julemarkeder oplyser den tyske hovedstad. Vi har samlet en guide til vores tyske favoritmarkeder.

Læs mere her.

 

Tema: StorbyferieStorbyen rummer det hele

De lækreste restauranter, de flotteste museer, de største seværdigheder, de billigste og bedste butikker, masser af kultur og ikke mindst de største oplevelser. Storbyen har det hele. Produktchef Kirsten Hansen guider dig til din næste storbyferie.

Læs mere her.   

Tema: BusrejserFå sjælen med

Det er over 40 år siden, at vores første busser rullede ud på landevejene med rejseglade danskere. Den hyggelige stemning starter allerede, når du træder ind i bussen: Find dig godt til rette i dit behagelige sæde, hils på sidemanden og gør dig klar til en social rejse.

Læs mere her.

En verden af luksusEn verden af luksus

Hvad vil du kalde et sted, der tilbyder restauranter i verdensklasse, shows i Broadway-klasse, et luksuriøst spa og bekvemmeligheder, der konkurrerer med de fineste hoteller? Hos Vitus Rejser kalder vi det en verden af luksus. 

Læs mere her.

Oplev det traditionelle Japan i kejserstaden KyotoOplev det traditionelle Japan i kejserstaden Kyoto

Tag med rejseleder Anders Stoustrup til den gamle kejserby Kyoto på udkig efter det traditionelle Japan. 

Læs mere her.
 

Gudhjem  - At finde hjem til solskinsøen Gudhjem - At finde hjem til solskinsøen

Et dedikeret værtspar og en perfekt beliggenhed i hjertet af Gudhjem har gjort Hotel Gudhjem til noget nær en institution på Bornholm.

Læs mere her.
 

Livets essens i Toscana Livets essens i Toscana

Uddrag af bogen Toscana - Maden, vinen, kulturen & landskabet af Camilla Bondo Pedersen & Anne Mette Rosendahl Ariani.

Læs mere her.
 

Få øjnene op for Rigas skøndhed Få øjnene op for Rigas skønhed

Et af årets nye rejsemål er Letlands hovedstad Riga. En by, der både er smuk, spændende, gæstfri og med et højt serviceniveau, men et lavt prisniveau. Vores rejseledere Iveta Sundikova og Inuta Freimana fortæller om eventyrlige Riga.

Læs mere her.

Tema: DanmarksrejserDu danske sommer, jeg elsker dig

Danmark er flere gange blevet nævnt som et af de bedste rejsemål i verden.Oplev et af verdens bedste rejsemål og få ægte dansk hygge, historie og unik natur i godt selskab.

Læs mere her.

Tema: Det Nye EuropaDet Nye Europa

I det tidligere Jugoslavien finder du sommerens mest interessante rejsemål. Naturen er smuk, gastronomien er spændende, livsglæden er stor og historien er fascinerende. Rejseleder Jelena Stankovic fortæller om boomende Balkan.

Læs mere her.

Tema: TysklandJeg bliver aldrig færdig med Tyskland

Tyskerne er de rene troldmænd: Verdensmestre i fodbold, økonomi og til at lave biler. Til teknik og mekanik. Og så er det store land spækket med natur- og kulturoplevelser i verdensklasse. Produktchef Ulrik Andersen fortæller om sin kærlighed til Tyskland.

Læs mere her.

Tema: KeukenhofI Holland kan du høre tulipanerne gro

Keukenhof er verdens største blomsterpark. Omkring 7.000.000 blomsterløg bliver hvert år plantet i den store park. Lasse Borch og Hanne Svane Voss beretter om deres besøg i Keukenhof.

Læs mere her.

Tema: LangtidsrejserDe sande rejsende

De sande rejsende er dem, der tager afsted for at tage af sted. Det ligger i sagens natur, at jo længere tid man er væk, desto flere indtryk og oplevelser kan man nå at tilegne sig. Rejseleder Per Chrilles fortæller om langtidsrejser og Italien.

Læs mere her.

Tema: KrydstogterFlydende ferie uden hastværk

Krydstogter er den ultimative rejseform, mener 62-årige Lene Rasmussen, der lever for at få det hele med. Hun har indtil videre været på ni krydstogter og fortæller her om den flydende ferie til journalist Martin Poul Pedersen.

Læs mere her.

Smukt alpelandskab i ØstrigAlpelandet Østrig

Jodelehihi...  Om du er til skummende fadøl og tyrolermusik, en rolig vandretur omgivet af de storslåede Alper eller til wienerklassisk musik og kulturoplevelser, så er der noget at komme efter, når du rejser til henrivende Østrig. 

Læs mere her.

Rule Britannia!

Kun en kort flyvning over vandet bringer os fra Danmark til charmerende, smukke og anderledes Storbritannien. At rejse i Storbritannien er en rejse gennem historiske begivenheder og et møde med enestående arkitektur, kunst og litteratur. 

Læs mere her.

25 år på Ruslands floder

I 2017 fejrer Vitus Rejser et ganske særligt jubilæum: 25 år på Ruslands floder! Derfor er vi ikke blege for at kalde os specialiester i krydstogter på de russiske floder. Drømmer du om at rejse med os til Rusland? 

Læs mere her.

En rejsepartner for livet

At rejse er som bekendt at leve, og hos Vitus Rejser tror vi på, at livets gode stunder især får værdi, når vi oplever dem sammen. Det varmer derfor helt ind i hjertet, når vi hører beretninger om, at der på vores rejser knyttes bånd og indledes venskaber, som varer ved.

Læs mere her.

Madeiras farvestrålende folkefester

Madeiras stærke tradition for folkefester kommer som en overraskelse for de fleste besøgende. Ikke desto mindre festes og fejres der næsten hele året på øen, der ligger lunt i Atlanterhavets smørhul mellem Marokko og De Kanariske Øer

Læs mere her.

Velkommen i champagnens verden

I dette tema går vi tæt på den gyldne drik fra Frankrig og bliver sammen med rejseproducent
Kirsten Hansen og champagneekspert Mikkel Hagerupklogere på champagnens historie,
fremstilling og kuriositeter.

Læs mere her

La Dolce Vita

Mad er en essentiel del af den italienske folkesjæl og stolthed. Gastronomien er derfor altid en
vigtig del af at rejse til støvlelandet. Tænk bare på de verdens­berømte måltidsfavoritter pizza,
pasta og is – de kommer alle tre fra det herlige Italien.

Læs mere her