Nyhed!

1-dagsudflugt til Gavnø Slot · Et sydsjællandsk eventyr

1 Dage

Bemærk: Udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66. 

Tag med på en skøn 1-dagsudflugt til øen Gavnø og det smukke Gavnø Slot. Vi sørger for transporten og en herlig frokost, så du kan slappe af og nyde en herlig dag på et sydsjællandsk eventyr. 

Der var engang den dejligste lille ø, og på øen lå et prægtigt slot... Ja, sådan kunne et eventyr snildt starte. På øen Gavnø i Karrebæk Fjord ligger det eventyrlige rokokoslot Gavnø Slot, som vi skal opleve sammen på en eventyrlig 1-dagsudflugt. Med vores egen 4-stjernede bus og i selskab med vores vidende...

Bemærk: Udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66. 

Tag med på en skøn 1-dagsudflugt til øen Gavnø og det smukke Gavnø Slot. Vi sørger for transporten og en herlig frokost, så du kan slappe af og nyde en herlig dag på et sydsjællandsk eventyr. 

Der var engang den dejligste lille ø, og på øen lå et prægtigt slot... Ja, sådan kunne et eventyr snildt starte. På øen Gavnø i Karrebæk Fjord ligger det eventyrlige rokokoslot Gavnø Slot, som vi skal opleve sammen på en eventyrlig 1-dagsudflugt. Med vores egen 4-stjernede bus og i selskab med vores vidende rejseleder kører vi til Sydsjælland og Gavnø, hvor vi oplever det smukke slot og den omkringliggende park. Undervejs byder vi på frokost og sørger for, at du får alle de gode historier, der knytter sig til slottet og stedet, med. 

Det seværdige slot har sin oprindelse helt tilbage i 1400-tallet, og i midten det 17. århundrede blev det ombygget til det rokokoslot, som det er i dag. Slottet har været i familien Reedtz-Thotts eje i mere end 300 år, og i dag er det baron Otto Reedtz-Thott og baronesse Helle Reedtz-Thott, der værner om stedets historie, der naturligvis er fyldt med krig, kærlighed og ridderlighed. 

Rundt om bygningen ligger en park på omkring otte imponerende hektar, og det er en sand fornøjelse at besøge parken, som altid er bugner af farverige blomster, så langt året rækker. Omgivelserne og atmosfæren er unik fyldt med gamle høje træer, der spejler sig i den smukke fjord. Stedet huser faktisk Danmarks største tulipanfestival i forårsmånederne, men blomsterpragten fortsætter naturligvis helt til efteråret – efter tulipanerne og narcisser kommer nemlig sommerblomsterne, rododendron, staudebede og den smukt anlagte rosenhave. Fra sidst i juli og hele august byder slotsparken desuden indenfor til Liljefestival – en tid hvor både farver og dufte er helt i højsædet. Glæd dig til denne farverige sanseoplevelse og en hyggelig dag i godt selskab på eventyr i det sydsjællandske. 

Bemærk: Udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66. 

Kort - Gavnø Slot

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Obl. administrationstillæg
89,-

Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation
  • 1 x frokost
  • Besøg på Gavnø Slot, inkl. entré og rundvisning med lokalguide
  • Rejseleder på hele udflugten

Opsamling på busrejser

Start turen på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle opsamlingstider og -steder.

Opsamling · Gavnø Slot

Udrejse Hjemrejse
08.00 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 18.30
08.15 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 18.15
09.00 København, Sjælør Station 17.30
09.15 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 17.15
09.30 Ølby Station ved Netto 17.00
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Bemærk: Udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66. 

Dagsprogram

Med vores 4-stjernede bus kører vi mod Sydsjælland og Gavnø, der ligger sydvest for Næstved, hvor vi ankommer sidst på formiddagen. I selskab med en vores rejseleder og en lokal guide skal vi nu rundt på det smukke gamle rokokoslot og høre alle de gode historier, der knytter sig til stedet, ligesom vi nyder de enestående malerier og kunstgenstande, der er udstillet her. Faktisk er der cirka 1.000 malerier på Gavnø Slot, som dermed er Nordeuropas største private samling. Vi ser også slotskapellet, som er utroligt smukt og farverigt med sine detaljerede dekorationer. Efter den spændende rundvisning går vi samlet til Café Tulipanen for at nyde en lækker frokostbuffet. Måske har du også lyst til at købe en øl fra Gavnø’s eget slotsbryggeri?

Efter frokosten kan du bruge på at fordybe dig i egne oplevelser i den smukke park, der altid byder på et fantastisk farveflor og oplevelser for alle sanser. Efter en dejlig dag på Gavnø kører vi tilbage mod København sidst på eftermiddagen.

Det smukke rokokoslot Gavnø Slot.

Det smukke rokokoslot Gavnø Slot.

Gavnø Slot rummer den største private samling i Nordeuropa.

Gavnø Slot rummer den største private samling i Nordeuropa.