Intet tillæg for eneværelse!

Herregårdsferie på Fyn

Busrejser
6 Dage

Tilbring nogle af sommerens dejligste dage i herskabelige omgivelser med inkluderet helpension på en ægte herregård ved Helnæs. 

Forkæl dig selv med et ophold på den tidligere herregård Gl. Avernæs, der ligger med Lillebælt til den ene side og Helnæs Bugt til den anden. Opholdet er inklusive helpension samt eftermiddags- og aftenkaffe, der kan nydes på terrassen, i biblioteket eller i en af herregårdens stuer. 

Vi har også inkluderet tre formiddagsudflugter, der byder på oplevelser i De Japanske Haver ved Helnæs samt besøg i Faaborg og Assens. Derudover sørger rejselederen for hyggelige aktiviteter i løbet af dagene. En hyggelig ferie...

Tilbring nogle af sommerens dejligste dage i herskabelige omgivelser med inkluderet helpension på en ægte herregård ved Helnæs. 

Forkæl dig selv med et ophold på den tidligere herregård Gl. Avernæs, der ligger med Lillebælt til den ene side og Helnæs Bugt til den anden. Opholdet er inklusive helpension samt eftermiddags- og aftenkaffe, der kan nydes på terrassen, i biblioteket eller i en af herregårdens stuer. 

Vi har også inkluderet tre formiddagsudflugter, der byder på oplevelser i De Japanske Haver ved Helnæs samt besøg i Faaborg og Assens. Derudover sørger rejselederen for hyggelige aktiviteter i løbet af dagene. En hyggelig ferie i herskabelige omgivelser på fine Fyn. 

Kort over Fyn - Herregårdsferie på Fyn

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
0,-
Afbestillingsforsikring
360,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus
  • 5 nætter på Sinatur Gl. Avernæs***
  • 5 x morgenmad (2.-6. dag)
  • 4 x frokost (2.-5. dag)
  • 5 x middag (1.-5. dag)
  • Eftermiddags- og aftenkaffe (1.-5. dag)
  • Udflugt til Faaborg
  • Besøg i De Japanske Haver
  • Udflugt til Assens
  • Rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Fra Sjælland til Helnæs

Ad små og smukke veje ankommer vi til Gl. Avernæs og Helnæs midt på dagen. Efter ankomst er der eftermiddagskaffe med hjemmebag, og resten af dagen kan du slappe af i parken eller med en god bog i biblioteket. Til aften serverer hotellet en god 2-retters menu.

2.-5. dag: Udflugter på Vestfyn

Faaborg

Den idylliske købstad Faaborg ligger få kilometer fra Gl. Avernæs og har et spændende miljø med butikker, torv, museum og havn. Rejselederen viser lidt rundt i de hyggelige gader med små bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og stokroser - her hersker ægte og romantisk fynsk købstadsstemning. Den gamle byport fra middelalderen er bevaret, og midt i byen står Klokketårnet, der i mange år tillige tjente som sømærke. Der bliver tid til at nyde byen, gå en tur på havnen eller undersøge butikkernes udvalg, inden vi returnerer til herregården for at få frokost. På vejen til eller fra Faaborg stopper vi ved Horne Rundkirke.

Vi besøger Faaborg Kunstmuseum.

De Japanske Haver

Der er rigtig langt til Japan fra Helnæs, men vi kan alligevel få et lille indblik i det gamle kejserrige. Vi besøger De Japanske Haver ved Broby, der er et flot eksempel på japansk havearkitektur. Haverne er anlagt efter ældgamle traditioner og inddelt i syv forskellige temaer, blandt andet finder vi Meditationshaven og Livets Have. Overalt er der en ro og et væld af forskellige planter. Mange er formklippede, og elementer som sten, vand, vandløb og broer går igen i flere dele af haven. Det er næsten lige som at være i Japan! Vi spiser frokost, når vi er tilbage på Gl. Avernæs.

Assens

I Assens blev søhelten Peder Willemoes født - huset i Østergade står der endnu og er i dag museum. Vor Frue Kirke er med sit ottekantede tårn en af de mest interessante sengotiske kirkebygninger på Fyn. Se også Danmarks største træpakhus i et af de spændende gårdinteriører - eller byens mindste hus, der kun er sølle 18 tagsten bredt! Der er nok at se på i den gamle købstad, som i mange år var synonym med sukkerfabrikken. Vi er tilbage på Gl. Avernæs til frokost.

6. dag: Hjemrejse

Om formiddagen kan du nå en sidste spadseretur i de naturskønne omgivelser, inden vi kører retur til Sjælland. 

Hotelinformation

Sinatur Hotel Gl. Avernæs ***
VisSkjul

Nydelig, gammel herregård med et karakteristisk tårn - nærmest som et lille slot, beliggende i naturskønne omgivelser i en stor park på Agernæs lige ved halvøen Helnæs. I hovedhuset findes den stemningsfulde restaurant, der serverer veltillavet mad af primært lokale og økologiske råvarer. I herregårdens bibliotek og opholdsstuer indbyder de bløde stole til afslappende dage. Baren samt aktivitetslokalet med billiard, dart og bordtennis ligger i kælderen. Der er ikke elevator.

Der er mange hyggekroge, terrasser, udsigtspunkter og bænke i haven med mulighed for at slappe af. Der hersker en god stemning på hotellet, og personalet er meget venligt og imødekommende. Få hundrede meter fra hotellet ligger der en god badestrand. Nyd den skønne natur og den store park, der omgiver hotellet. Her er mulighed for at spille boule og andre havespil. Er vejret godt, kan kokken finde på at lave udendørs grillaften.

Værelser

De hyggelige værelser ligger alle i sidefløjenes stueetage. De fleste værelser er små dobbeltværelser, men har alle fornødenheder som telefon, tv, bad, toilet og hårtørrer.
Indkørslen til skønne Sinatur Hotel Gl. Avernæs.