Nyhed!

1-dagsudflugt: Høstfesten på Borreby · Det store Morten Korch Show

Busrejser
1 Dage

Bemærk: Udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66. 

Nu har du chancen for at få en helt unik oplevelse, når vi sammen kører til høstfest på Borreby Gods ved Skælskør. I godsets gamle ridehus er der opført en spektakulær teaterscene, og her inviterer skuespillere os ind i et underholdende Morten Korch-univers, alt imens vi nyder en dejlig høstplatte i de historiske omgivelser. 

Ved Skælskør ligger et af Danmarks smukkeste godser - Borreby Gods, som blev bygget i 1556 af rigskansler Johan Friis. Borreby blev efterfølgende købt af Generalmajor Joachim Melchior Holten Castenschiold og har siden været i slægtens...

Bemærk: Udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66. 

Nu har du chancen for at få en helt unik oplevelse, når vi sammen kører til høstfest på Borreby Gods ved Skælskør. I godsets gamle ridehus er der opført en spektakulær teaterscene, og her inviterer skuespillere os ind i et underholdende Morten Korch-univers, alt imens vi nyder en dejlig høstplatte i de historiske omgivelser. 

Ved Skælskør ligger et af Danmarks smukkeste godser - Borreby Gods, som blev bygget i 1556 af rigskansler Johan Friis. Borreby blev efterfølgende købt af Generalmajor Joachim Melchior Holten Castenschiold og har siden været i slægtens eje. I dag drives stedet som en moderne landbrugsvirksomhed, men er med teatret, der kom til i 2012, nu også blevet et kulturelt samlingspunkt for regionen. De spektakulære gamle bygninger ligger omgivet af voldgrav og park og udgør et eventyrligt sceneri, som er oplagte til dagens udflugt, der udover at byde på rundvisning i de smukke omgivelser også inkluderer dejlig mad og underholdning i stedets unikke teater. 

Herregårdens nuværende ejer Joachim Castenschiold er oprindelig uddannet økonom og landmand har altid haft en særlig passion for skuespil, hvorfor han har tilbragt hele 8 år i Hollywood for at uddanne sig som skuespiller. I 2001 vendte han tilbage til Danmark for at overtage Borreby og forsøge at realisere sin drøm om at kombinere skuespil og landbrug. Han ville sætte en scene i stedets gamle ridehus, hvis kolossale, højloftede bygning stammer helt tilbage fra 1590'erne. Drømmen blev til virkelig, og i 2012 stod teatret klar til brug med plads til 450 gæster. Teknik og akustik er i topklasse, og det særlige teaterrum er uden tvivl et af landets smukkeste. I disse storslåede og rustikke rammer kan du se frem til at deltage i en vaskeægte høstfest tilsat dansk landbo-nostalgi og en god portion humor. 

Når vi ankommer til Høstfesten står skuespillerne klar til at modtage os og skabe den folkelige stemning fra de elskede Morten Korch-film. I den store teatersal, der er pyntet op til høstfest, nyder vi indledningsvist en lækker høstplatte. Når showet går i gang, er det med at holde på stråhatten, idet showets festlige karakterer bevæger sig på scenen, fra scenen og ud blandt publikum med sang, dans og muntre indslag.

Revydirektør Jan Schou står for idé og instruktion, men er også selv med på scenen sammen med Mona Britt Nykjær og et stort farverigt ensemble. Det hele oser af de gamle dage på landet - helt i Morten Korchs ånd.

Bemærk: Udflugten bestilles inden d. 15. august 2020 på tlf. 78 75 84 54. 

Kort over Sjælland, Borreby Gods

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Afbestillingsforsikring
50,-

Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation
  • 1 x Høstplatte
  • Rundvisning på Borreby Gods af godsejer Joachim Castenschiold 
  • Billet til Det store Morten Korch Show 2020
  • kombineret chauffør og rejseleder 

Opsamling · Høstfesten i Borreby

Udrejse Hjemrejse
08.30 København, Sjælør Station 19.00
09.00 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 18.30
09.30 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 18.00
10.00 Ringsted Bane 17.30
10.30 Sorø Byterminal, ved rådhuset 17.00
11.00 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 16.30
11.30 Borreby 16.00
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Rundvisning på Borreby involverer gang på trapper og over toppede brosten, så fornuftigt fodtøj anbefales. 

Bemærk: Udflugten bestilles inden d. 15. august 2020 på tlf. 33 14 65 66

Dagsprogram

Dagsprogram

Denne morgen sætter vi kursen mod herreborgen Borreby Gods, som ligger sydvest for Skælskør, der emmer af historie. Det oplever vi tydeligt, når vi ankommer til den prægtige bygning, der ligger omkranset af voldgrave, gamle lindealléer og en smuk park. Med os har vi vores dygtige chauffør, der også fungerer som dagens rejseleder. 

Ved ankomsten bliver vi mødt af godsejeren selv, og sammen besøger vi ydergården, indergården samt Riddersalen inde i selve borgen. Joachim Castenschiold fortæller undervejs om Borrebys historie, om arkitekturen og bliver klogere på tilblivelsen af det unikke teater. Vi hører også om tro, overtro og vores egen H.C. Andersen, hvis besøg på Borreby inspirerede ham til at skrive eventyret Vinden. 

Den spændende rundvisning slutter i den gamle ridehusbygning som nu rummer teatret, og det er i disse unikke rammer, vi skal igang med dagens festlige indslag "Høstfesten på Borreby" - Det store Morten Korch Show.

Glæd dig til en hyggelig høstfest med spisning, show, sang og hygge tilsat et stort skvæt dansk nostalgi og en god portion humor. Drikkevarer kan købes både før, under og efter showet.

Efter en festlig eftermiddag forlader vi de eventyrlige omgivelser og kører hjemad igen.

Bemærk: Udflugten bestilles inden d. 15. august 2020 på tlf. 33 14 65 66 

Borreby Gods mod en blå himmel.

Borreby Gods mod en blå himmel.

Skuespillere på scenen til Det store Morten Korch Show.

Skuespillere på scenen til Det store Morten Korch Show.