Nyhed!

Kryb i Ly Kro · Nytår · 2021

Busrejser
4 Dage

Hold en festlig nytårsaften på den populære og hyggelige Kryb i Ly Kro. Her bliver vi forkælet med gode middage og et skønt nytårsarrangement med en 5-retters gourmetmiddag inklusive vin ad libitum, kaffe og likør, bobler, kransekage og natmad. Derudover bydes der selvfølgelig op til dans med livemusik.

På denne nytårsrejse er der uden tvivl lagt op til et brag af en nytårsfest i godt selskab. Vi bor godt på den stråtækte Kryb i Ly Kro i Taulov tæt på Fredericia. Her får du serveret god mad og vin - og du skal ikke selv køre hjem. Du skal faktisk...

Hold en festlig nytårsaften på den populære og hyggelige Kryb i Ly Kro. Her bliver vi forkælet med gode middage og et skønt nytårsarrangement med en 5-retters gourmetmiddag inklusive vin ad libitum, kaffe og likør, bobler, kransekage og natmad. Derudover bydes der selvfølgelig op til dans med livemusik.

På denne nytårsrejse er der uden tvivl lagt op til et brag af en nytårsfest i godt selskab. Vi bor godt på den stråtækte Kryb i Ly Kro i Taulov tæt på Fredericia. Her får du serveret god mad og vin - og du skal ikke selv køre hjem. Du skal faktisk bare pakke kufferten. Hvilken bedre afslutning på året kunne man ønske sig?

Den historiske kro har masser af charme og danner en idyllisk ramme om et par festlige dage at afslutte året på. Vi har udover den festlige nytårsfejring indlagt flere spændende udflugter på rejsen. Vi skal både på byvandring i Kolding, se Jellingestenene og på byvandring i Odense.
 

Kort - Kryb i Ly Kro - Vinter 2021

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
900,-
Afbestillingsforsikring
400,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 3 nætter i Taulov på Kryb i Ly Kro****
 • 2 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 1 x brunch (3. dag)
 • 2 x frokost (2. og 4. dag)
 • 2 x middag (1. og 3. dag)
 • 1 x 5-retters gourmetnytårsmiddag, inkl. vin ad libitum (2. dag)
 • 1 x kaffe med avec eller likør (2. dag)
 • 1 x bobler og kransekage (2. dag)
 • 1 x natmad (2. dag)
 • Livemusik og dans nytårsaften
 • 2 x aftenkaffe/-te (1. og 3. dag)
 • Byvandring i Kolding
 • Udflugt til Jellingestenen
 • Byvandring i Odense 
 • Rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 18-1 · Fyn

Udrejse Hjemrejse
12.15 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 17.15
12.30 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 17.00
13.00 København, Sjælør Station 16.30
13.30 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 16.00
13.45 Ølby Station ved Netto 15.45
14.15 Ringsted Bane 15.15
14.30 Sorø Busterminal, Rådhusvej 15.00
14.45 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 14.45
15.15 Nyborg Station 14.15
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Kryb i Ly Kro 

Med vores erfarne chauffør bag rattet krydser vi Sjælland og Fyn i ro og mag, og hen på eftermiddagen ankommer vi til Kryb i Ly Kro i Taulov ved Fredericia.

Vi modtages af det altid venlige personale, hvorefter vi finder os til rette på vores værelser på den hyggelige kro. Om aftenen serverer hotellet en dejlig 2-retters menu ret efterfulgt af aftenkaffe/-te. 

Inkluderede måltider: Middag. 

Nyd stemningen på Kryb i Ly Kro.

Nyd stemningen på Kryb i Ly Kro.

2. dag: Udflugt til Kolding og nytårsaften

Om formiddagen kører vi en tur til Kolding, hvor vi går en tur langs kærlighedsstien ved Slotssøen, hvor også Koldinghus findes. Her har vi fin tid til at nyde byens historiske bygninger, roen ved Slotssøen og hinandens selskab, inden vi er tilbage på hotellet tidligt på eftermiddagen. Vi får serveret frokost på kroen, inden vi om aftermiddagen kan slappe af og gøre os klar til et brag af en nytårsfest.

Klædt på til fest og i godt humør samles vi i restauranten klokken 18.00, hvor vi bydes på en velkomstdrink. Vi skal nyde en 5-retters gourmetmiddag, hvortil der selvfølgelig er inkluderet vin ad libitum. Efter middagen får vi serveret kaffe med avec og likør, hvorefter der bydes op til dans med livemusik. Vi danser, fester og nyder hinandens selskab, indtil vi klokken 00.00 skåler os ind i det nye år med bobler og kransekage. Som en dejlig afslutning på en festlig aften, serveres der kl. 01.00 natmad. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Byd 2022 velkommen i godt selskab.

Byd 2022 velkommen i godt selskab.

3. dag: Udflugt til Jellingestenen

Sov længe og nyd den lækre brunchbuffet på kroen, som varer til henad formiddagen. Først på eftermiddagen kører vi ud i vores komfortable bus, får noget frisk luft og besøger vi Danmarks dåbsattest i Jelling. De aktive kan bestige gravhøjene.

Tilbage på kroen får vi serveret kaffe og kage, og der bliver til tid at slappe af i poolen eller i hotellets bar. Aftenens middag nyder vi samlet i hotellets restaurant til en dejlig 2-retters menu efterfulgt af aftenkaffe/-te.  

Inkluderede måltider: Brunch og middag. 

I Jelling ser vi Danmarks dåbsattest.

I Jelling ser vi Danmarks dåbsattest.

4. dag: Byvandring i Odense

Efter morgenmaden siger vi farvel til Kryb i Ly Kro og sætter kursen mod Fyn og Odense. Her tager rejselederen os med på en byvandring, mens vi samler appetit til dagens frokost. Vi spiser frokost i Odense på en af byens hyggelige restauranter, hvorefter vi kører mod Sjælland.

Efter en skøn nytårsrejse ankommer vi til København igen sidst på eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

På byvandring i Odenses historiske gader.

På byvandring i Odenses historiske gader.

Hotelinformation

Kryb i Ly Kro ****, Taulov
VisSkjul

Kryb i Ly Kro ligger idyllisk i Taulov. Det stråtækte hovedhus er noget nær prototypen på en klassisk dansk kro. Her ligger den hyggelige restaurant, baren, den stemningsfulde pejsestue samt biblioteket. Der er et par trins niveauforskel mellem hovedhus og sidefløje, og hotellet har ikke elevator. I kælderen finder du både indendørs pool, sauna og solarium.

Værelser

Værelserne ligger i stuen samt på første sal i fløjbygningerne og har alle tv, telefon, gratis WiFi og badeværelse med badekar eller bruseniche og hårtørrer. Af hensyn til miljøet gøres der kun rent på værelserne efter forespørgsel. Ønsker du rengøring skal du derefter bede om dette i receptionen. 

Læs mere om kroen her. 

Kryb i Ly kro.
Kryb i Ly kro.
Eksempel på dobbeltværelse på Kryb i Ly Kro.
Eksempel på dobbeltværelse på Kryb i Ly Kro.
Restauranten på Kryb i Ly Kro.
Restauranten på Kryb i Ly Kro.
Nyd en afslappende stund i poolen på Kryb i Ly Kro.
Nyd en afslappende stund i poolen på Kryb i Ly Kro.