Nyhed!

Nordfyn & Bogense · Danmarks hyggeligste købstad

Busrejser
5 Dage

Ferie i fælleskab - sammen hver for sig

Mens vi venter på, at verden igen åbner sig op, har vi vendt blikket mod vores eget dejlige land og præsenterer nu en række rejser i Danmark, hvor vi kan hygge os sammen og alligevel tage hensyn til hinanden samt holde afstand.

Når du vælger en "Ferie i fællesskab - sammen hver for sig", får du stadig en klassisk Vitus-rejse med rejseleder, udflugter og socialt indhold, men derudover har vi leget lidt med vores velkendte grupperejse-koncept, så du stadig kan holde sommerferie under trygge forhold: På disse rejser har du nemlig mulighed...

Ferie i fælleskab - sammen hver for sig

Mens vi venter på, at verden igen åbner sig op, har vi vendt blikket mod vores eget dejlige land og præsenterer nu en række rejser i Danmark, hvor vi kan hygge os sammen og alligevel tage hensyn til hinanden samt holde afstand.

Når du vælger en "Ferie i fællesskab - sammen hver for sig", får du stadig en klassisk Vitus-rejse med rejseleder, udflugter og socialt indhold, men derudover har vi leget lidt med vores velkendte grupperejse-koncept, så du stadig kan holde sommerferie under trygge forhold: På disse rejser har du nemlig mulighed for deltagelse ved at tage bussen fra de anførte opsamlingssteder, eller du kan vælge at selv køre til opholdsstedet og deltage i det planlagte program i egen bil. Bussen vil være udstyret med værnemidler såsom mundbind og håndsprit, og udflugterne er tilrettelagt med korte køreafstande. På flere af rejserne er der desuden mulighed for at bo i ferielejlighed, hvis du selv ønsker at lave dine egne måltider.

Vi har altid brændt for at give vores gæster ekstraordinære oplevelser. Det gør vi stadig, og som du vil se har Danmark utroligt meget at byde på. Vi håber, at du har lyst til at opleve de dejlige danske destinationer sammen med os. 

Nordfyn & Bogense · Danmarks hyggeligste købstad

”I kan tro det er et fedt syn, når man er bybo og man har set Fyn. For Fyn er fin – Fyn er fin” – sådan sang det folkekære ægtepar Lasse og Mathilde i 80´erne.

Sangen var en hyldest til den smukke ø, og på denne nye rejse stiller vi skarpt på Nordfyn. Her på toppen af øen finder du ægte Morten Korch-idyl, naturoplevelser i særklasse og spændende historiske byer, slotte og herregårde, hvor du kan mærke historiens vingesus.

Vi skal naturligvis på udflugt til Odense, hvor vi går i H.C. Andersens fodspor og besøger frilandsmuseet Den Fynske Landsby ved lystskoven Fruens Bøge. Her sættes vi tilbage til det 18. århundrede og får fortiden helt under huden. Vi skal også på en lille vandretur til renæssanceslottet Harridslevgaard, som er en spændende kulturel oplevelse. Du får også mulighed for at opleve Europas største bisonfarm, og har du lyst, kan du eventuelt besøge Gyldensteen Strand, som er Fyns største naturgenopretningsprojekt.

På denne rejse til Nordfyn bor vi skønt i arkitekttegnede ferielejligheder på Bogense Strand Feriecenter i gåafstand fra Danmarks hyggeligste købstad Bogense og blot 500 meter fra stranden og det maritime miljø i havnen. Bogense oplever vi bl.a. mere af, når vi i selskab med en lokalguide går rundt i de charmerende gader og hører historier om både Bogense’s Manneken Pis og Fyns ældste kro.

Vi glæder os til at vise dig det allerfineste Fyn har at byde på en dejlig 5-dages ferie.

Kort - Nordfyn og Bogense - Sommer 2020

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Ferielejlighed type 3 ved 2 personer
450,-
Ferielejlighed type 1 ved 2 personer
550,-
Ferielejlighed type 3 ved 4 personer
225,-
Ferielejlighed type 1 ved 4 personer
263,-
Ferielejlighed type 4 som eneværelse
1.045,-
Ferielejlighed type 3 som eneværelse
1.675,-
Obl. administrationstillæg
89,-
Afbestillingsforsikring
220,-

Rabat pr. person

Kør selv-rabat
150,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi 
 • 4 nætter i ferielejlighed type 4 på Bogense Strand Feriecenter****
 • Linnedpakke med opredning 
 • Forbrug af strøm, vand og varme i ferielejlighed
 • Slutrengøring af ferielejlighed
 • Byvandring i H.C. Andersens fodspor i Odense med lokalguide
 • Besøg i Den Fynske Landsby, inkl. entré
 • Byvandring i Bogense med lokalguide
 • Vandretur til Harridslevgaard
 • Rundvisning på Harridslevgaard med lokalguide
 • Kaffe/te ad libitum, inkl. 1 bolle på Harridslevgaard
 • Besøg på Ditlevsdal bisonfarm med udflugt i traktortrukket prærievogn
 • Rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

På denne rejse kan du også tilslutte dig i egen bil.

Hovedrute 28 · Nordfyn

Udrejse Hjemrejse
09:15 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 17:15
09:30 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 17:00
10:00 København, Sjælør Station 16:30
10:30 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K/vest og hjemrejse Shell/øst) 16:00
10:45 Ølby Station ved DSB-kiosk 15:45
11:15 Ringsted Bane 15:15
11:30 Sorø Busterminal 15:00
11:45 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 14:45
12:30 Nyborg Station ----
---- Ditlevsdal 13:30
15:00 Bogense ----
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Mod Nordfyn og Bogense

Fra København kører vi via opsamlingsbyerne til Korsør og fortsætter over Storebæltsbroen til Fyn. I Nyborg holder vi pause, så du kan købe lidt frokost eller eventuelt proviantere lidt lækkerier til din ferielejlighed.

Vi ankommer til Bogense Strand Feriecenter om eftermiddagen, og resten af dagen er sat af til, at du kan finde dig til rette i din ferielejlighed, måske handle lidt ind og udforske det skønne område. Bogense Strand Feriecenter ligger i gåafstand til Bogense centrum, restauranter, indkøb og den hyggelige marina. Kører du i egen bil, er der ankomst til Bogense Strand Feriecenter fra kl. 15.00. 

Velkommen til Bogense Strand Feriecenter.

Velkommen til Bogense Strand Feriecenter.

2. dag: I H.C. Andersens fodspor og Den Fynske Landsby

For en stund forlader vi Bogense og det dejlige fericenter og tager på udflugt. Der er afgang med bussen kl. 09.30, og efter blot 40 minutter er vi fremme i hyggelige Odense - H.C. Andersens fodspor. Her møder vi vores lokalguide, som skal tage os på byvandring, hvor vi sammen dykker ned i byens historie. Vi ser den den smukke gotiske domkirke og går en tur langs Odense Å igennem den smukke Eventyrhave med eventyrslottet og statuen af H.C. Andersen. Vi kommer også igennem H.C.  Andersens gamle kvarter med de brostensbelagte gader, i hvilke man finder digterens fødehjem og fattigskolen. På H.C. Andersens tid var området et af Odenses fattigste, og de trange kår kan man sagtens fornemme, når man går rundt i det nu populære område. Efter byvandringen bliver der tid på egen hånd til endnu flere oplevelser i Odense og til at spise frokost.

Om eftermiddagen kører vi fra Odense ud til Fruens Bøge, som i 1800-tallet var det sted, hvor Odenses pænere borgerskab tog på skovture. Dengang var der i lystskoven i alt fem traktørsteder – i dag er der kun Carlslund tilbage, som er genopbygget efter, at stedet brændte helt ned til grunden i 2015. Her skal vi besøge frilandsmuseet Den Fynske Landsby, der på autentisk vis afspejler livet i en fynsk landsby i 1800-tallet. Vi runder besøget af med tid på egen hånd til at opleve de forskellige gårde og huse. Måske frister eftermiddagskaffen i den gamle Krostue, der ligger midt i landsbyens hovedgade. Sidst på eftermiddagen kører vi retur til Bogense. 

Fynsk idyl i Odense.

Fynsk idyl i Odense.

3. dag: Bogense – Danmarks måske hyggeligste købstad

Vi mødes ved feriecenterets reception kl. 09.30, og herfra skal vi i selskab med en lokalguide på en lille byvandring i smukke Bogense, hvis historie går helt tilbage til det 12. århundrede. Vi starter i den gamle havn, som blev anlagt i 1828 og følger Vægterstien langs haverne og Bybækken. Måske ser vi en havørred i strømmen? Vi hører også historien om Manneken Pis, som er en kopi af den statue, der står i Bruxelles. Byvandringen fører os videre til hovedgaden Adelgade fyldt med gamle bindingsværkshuse og en stemningsfyldt atmosfære, som leder ens tanker i retning af Matador. Her ser vi den tidligere købmandsgård, Hempels Gård fra 1700-tallet. og Fyns ældste kro, Erik Menveds Kro. Vi kommer også til Bogense Torv, som er en lille idyllisk oase omkranset af huse fra 1700-tallet og fredede gamle lindetræer fra 1871.

Byrundturen varer ca. 1,5 time, og resten af dagen er til din egen disposition. Du kan eventuelt besøge kunstmaler Malene Hammershøj, som har værksted i byens gamle byrådssal. Er der stemning for det. arrangerer rejselederen gerne en ekstra udflugt til Gyldensteen Strand, som er Fyns største naturgenopretningsprojekt. For at deltage i denne udflugt skal man være godt til bens. Rejselederen informerer om prisen.

Den gamle havn i Bogense.

Den gamle havn i Bogense.

4. dag: Harridslevgaard – fra røverborg til slot

Vi mødes ved receptionen kl. 09.30, og herfra går vi stille og roligt mod Harridslevgaard, der ligger ca. 3,6 kilometer fra feriecenteret. Tidligere gik kysten og vandet helt op til slottet, og i middelalderen skulle det eftersigende have været tilholdssted for sørøvere. Den gamle borgs historie går helt tilbage til 1231, hvor det nævnes i Kong Valdemars Jordebog. I 1589 overtager Breide Rantzau den daværende middelalderborg, som han river ned og i stedet opfører det nuværende renæssanceslot, som i de senere år har gennemgået en omfattende restaurering.

I selskab med en lokalguide besøger vi slottets hovedbygning og ser blandt andet riddersalen og en gammel middelalderkælder med hvælvinger. Efter den interessante rundvisning byder Vitus Rejser på kaffe og te samt en smurt bolle, inden vi igen går tilbage til hyggelige Bogense. 

Den gamle borg Harridslevsgaards historie går helt tilbage til 1231.

Den gamle borg Harridslevsgaards historie går helt tilbage til 1231.

5. dag: Ditlevsdal og hjemrejse 

Smør madpakken af køleskabets rester, og så er vi ellers klar til at forlade vores dejlige feriecenter og hyggelige Bogense. Vi stopper ved Morud, hvor vi skal besøge Ditlevsdal, som er Europas største bisonfarm. På en guidet tur i en traktortrukket prærievogn, skal vi opleve de store bisonokser på den nordfynske prærie.

Efterfølgende kan du besøge stedets gårdbutik og måske blive fristet til at tage nogle af de spændende bisonudskæringer med hjem. Nyd din medbragte frokost i de hyggelige omgivelser, inden vi sætter kursen mod Storebæltsbroen og Sjælland. Vi siger farvel til de gæster, der har valgt at deltage på rejsen i egen bil og kører retur til København via opsamlingsbyerne. 

Med traktortrukket prærievogn skal vi opleve de store bisonokser.

Med traktortrukket prærievogn skal vi opleve de store bisonokser.

Hotelinformation

Feriecenter Bogense Strand ****
VisSkjul

Glæd dig til at bo i de arkitekttegnede ferieboliger på Bogense Strand Feriecenter, der er bygget i 2006. Her bor du hyggeligt med blot 500 meter til Bogense centrum, stranden og det idylliske havneområde. Lige ved siden af feriecenteret finder du desuden Bogense svømmehal, og supermarkedet Meny ligger kun 80 meter fra feriecenterets område. 

Ferielejlighed

På Bogense Strand Feriecenter bor du i egen ferielejlighed med bl.a. terrasse eller altan samt køkkenafdeling, hvor du selv kan kokkere feriens måltider.

Alle ferielejligheder råder over køkkenservice samt dyner og puder til det antal personer, boligen er beregnet til. Der er bestilt linnedpakke og opredning af senge til det bestilte antal personer. Linnedpakken består af to håndklæder (et stort og et lille) pr person, et viskestykke og et karklud. 

Der tilbydes gratis WiFi, men der er begrænset mulighed for streaming og download. Rejsen inkluderer desuden forbrug af strøm, vand og varme samt slutrengøring. Lejligheden skal forlades i opryddet tilstand og opvaskemaskine og skraldestativ skal være tømt. Der er rygeforbud i alle boliger.

Prisen inkluderer ophold i ferielejlighed type 4 ved 2 personer.

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Ferielejlighed type 4 som eneværelse
 • Ferielejlighed type 3 ved 2 personer 
 • Ferielejlighed type 3 ved 4 personer
 • Ferielejlighed type 3 som eneværelse 
 • Ferielejlighed type 1 ved 2 personer 
 • Ferielejlighed type 1 ved 4 personer 

Ferielejlighed type 4

3-værelses stuelejlighed på ca. 57m2 med plads til op til 3 personer. Lejligheden rummer en opholdsstue på ca. 16m2 med stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis WiFi, tv og parabol samt to soveværelser, hvor det ene er indrettet med dobbeltseng og det andet med køjeseng. Derudover findes der en køkkenafdeling med elkomfur og emhætte, køleskab med lille fryser samt opvaskemaskine. Badeværelset har bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme. Lejlighedens møblement er moderne, og der er desuden fjernvarme samt terrasse.

Ferielejlighed type 4 kan bestilles til 1 eller 2 personer.

Ferielejlighed type 3

4 1/2-værelses lejlighed på 1. eller 2. sal med plads til op til 6 personer. Lejligheden rummer en opholdsstue på ca. 24m2 med stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis WiFi, tv, parabol og brændeovn samt tre soveværelser, hvor to er indrettet med dobbeltsenge og det tredje med to enkeltsenge. Derudover findes der en køkkenafdeling med elkomfur og emhætte, køleskab med lille fryser samt opvaskemaskine. Lejligheden har to badeværelser. I den ene er der bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme, i det andet er der bruseniche, gulvvarme og sauna. Lejlighedens møblement er moderne, og der er fjernvarme, altan samt whirlpool.

Ferielejlighed type 3 kan bestilles til 1, 2 eller 4 personer.

Ferielejlighed type 1

4-værelses stuelejlighed med plads til op til 6 personer. Lejligheden rummer en opholdsstue på ca. 16m2 med stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis WiFi, tv, parabol og brændeovn samt tre soveværelser med dobbeltsenge. Derudover findes der en køkkenafdeling med elkomfur og emhætte, mikroovn, køleskab med lille fryser samt opvaskemaskine. Lejligheden har to badeværelser. I den ene er der bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme, i det andet er der bruseniche, gulvvarme og sauna. Lejlighedens møblement er moderne, og der er fjernvarme, terrasse samt whirlpool.

Ferielejlighed type 1 kan bestilles til 2 eller 4 personer. 

Læs mere om Bogense Strand Feriecenter her. 

Ferielejlighederne på Bogense Strand Feriecenter.
Ferielejlighederne på Bogense Strand Feriecenter.
Eksempel på opholdsrum på Bogense Strand Feriecenter.
Eksempel på opholdsrum på Bogense Strand Feriecenter.
Eksempel på spiseplads på Bogense Strand Feriecenter.
Eksempel på spiseplads på Bogense Strand Feriecenter.
Eksempel på soveværelse på Bogense Strand Feriecenter.
Eksempel på soveværelse på Bogense Strand Feriecenter.
Panorama over Bogense Strand Feriecenter.
Panorama over Bogense Strand Feriecenter.