Nyhed!

Rold Skov & Rebildfesten

Busrejser
4 Dage

Kun hos Vitus Rejser! Som noget helt særligt inviterer Vitus Rejser til Rebildfesten med ophold på skønne Rold Storkro. En oplevelse ud over det sædvanlige!

Hvert eneste år mødes mange tusinde mennesker den 4. juli for at fejre USAs uafhængighedsdag i Rebild Bakker. Rebildfesten er per dags dato endnu den største fejring af 4. juli uden for USAs grænser. Og nu har du en helt enestående mulighed for at opleve Rebildfesten på første hånd! 

Sammen fejrer vi den 4. juli med frokost og lidt til ganen i godt selskab med flere af de medvirkende fra festen, inden vi deltager ved festlighederne i Rebild Bakker.

...

Kun hos Vitus Rejser! Som noget helt særligt inviterer Vitus Rejser til Rebildfesten med ophold på skønne Rold Storkro. En oplevelse ud over det sædvanlige!

Hvert eneste år mødes mange tusinde mennesker den 4. juli for at fejre USAs uafhængighedsdag i Rebild Bakker. Rebildfesten er per dags dato endnu den største fejring af 4. juli uden for USAs grænser. Og nu har du en helt enestående mulighed for at opleve Rebildfesten på første hånd! 

Sammen fejrer vi den 4. juli med frokost og lidt til ganen i godt selskab med flere af de medvirkende fra festen, inden vi deltager ved festlighederne i Rebild Bakker. Her nyder vi god musik, taler, underholdning og fællessang. Der er reserveret sæder særligt til Vitus-gæster. Om aftenen nyder vi sommeraftenen med en skøn barbeque på ægte amerikanermanér. 

Undervejs besøger vi også Samsø, hyggelige Aalborg og Himmelbjerget. Den fantastisk beliggende og traditionsrige Rold Storkro danner en naturskøn ramme om opholdet. Her bliver vi som altid grundigt forkælet med god mad og en storslået udsigt fra panoramarestauranten, der ligger med udsigt over skoven. 

Kort over Rold Skov og Rebildfesten

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
600,-
Afbestillingsforsikring
265,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 3 nætter på Rold Storkro****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 4 x frokost (1.- 4. dag)  
 • 2 x middag (1. og 2. dag)
 • 1 x barbequemiddag (3. dag)
 • Velkomstdrink i Skovriddercaféen
 • Aftenkaffe hver aften
 • Rebildfesten, inkl. siddepladser
 • Besøg ved Thinbæk Kalkminer
 • Rundtur på Samsø med lokalguide
 • Besøg i Samsø Velkomstcenter med filmforevisning
 • Byvandring i Aalborg
 • Besøg ved Himmelbjerget
 • Rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Samsø og ankomst til Rold Storkro

Vi kører tværs over Sjælland til Kalundborg, hvor vi sidst på morgenen tager færgen til Samsø, der ligger nogenlunde midt i Kongeriget Danmark. En lokalguide stiger på bussen i Ballen og er med os på resten af ørundturen. Vi lægger ud med at besøge velkomstcentret i Tranebjerg, hvor vi ser en lille film om Samsø og dens historie. Så besvæger vi os mod nord gennem frodige marker og frugtplantager, passerer Kanhavekanalen og ender i idylliske Nordby. Vi spiser frokost på et bryggeri, hvorefter vi fortsætter rundturen på øen. Vores lokalguide beretter undervejs om stort og småt, inden vi hen på eftermiddagen tager færgen fra Sælvig til Jylland. Tidligt på aftenen er vi fremme ved Rold Storkro, hvor der venter os en velkomstdrink i Skovriddercaféen, inden vi bliver budt på middag i panoramarestauranten med efterfølgende kaffe.

2. dag: Byrundtur og shopping i Aalborg

Vi starter formiddagen med kroens morgenbuffet, inden vi kører til Aalborg. Her bliver vi vist rundt af kroens værtspar. Vi kan tydeligt fornemme Rebildfestens komme i den nordjyske storbys gader, hvor der vil være rig mulighed for at kigge sig omkring og gå i butikker i de hyggelige gågader. Vi vil blive budt på en let frokost i byen. Vel tilbage på Rold Storkro er der tid til at slappe af på hotellets dejlige terasse. Om aftenen nyder vi middagen i panoramarestauranten, hvorfra der er en formidabel udsigt til alt det grønne, der omgiver os.  

3. dag: Rebildfesten

I dag er det den 4. juli, hvilken er den amerikanske uafhængighedsdag, som er blevet fejret lige her i Rebild Bakker siden 1912! Efter en solid morgenmad kører vi med bussen gennem Hulvejen til toppen af Rebild Bakker. Her bliver vi sat lige lige foran teltet, hvor vi nyder dagens frokost i selskab med præsidenten for Rebildselskabet, Christian Den Fjerdes Laug, årets hovedtalere og de øvrige medvirkende fra Rebildfesten. VI bliver selvfølgeligt budt på, hvad der hører sig til en god frokost af pilsnere, vand, snaps, kaffe og festlige indslag. Herefter begiver vi os ned til festpladsen, hvor der er reserveret siddepladser til Vitus-gæster. Festlighederne byder på sang, musik, optræden, taler fra USA, samt den helt særlige stemning, som man kun finder ved Rebildfesterne. En uforglemmelig dag i de smukke Rebild Bakker! Til dem, som ikke er så godt til bens, vil der være køremulighed mellem vores bus og de reserverede siddepladser. 

Efter festlighederne går turen mod Thinbæk Kalkminer, hvor der i dagens anledning er tændt 3.000 levende lys i minegangene - et absolut betagende syn! Før middagen på hotellet mødes vi til en velkomstdrink, hvorefter vi i dagens anledning hygger os med barbeque festmiddag. Efter middagen er der kaffe og kransekage. 

4. dag: Himmelbjerget og hjemrejse

Vi tager afsked med hotellet i skoven, kører gennem Rebild Bakker og videre til Himmelbjerget. Der bliver tid til at strække benene og nyde udsigten fra et af landets højeste punkter. Der er dækket op til frokost på en kro ved Lillebælt, og omkring kl. 18.00 lander vi på Sjælør Station.

Hotelinformation

Rold Storkro ****
Læs hotelbeskrivelsenSkjul hotelbeskrivelsen

Vitus Rejsers gæster nyder altid at bo på Rold Storkro, der ligger som en oase i Danmarks største skov. Her møder man venlighed, og maden er fremragende. Kroen har haft samme ejere i 45 år, som i øvrigt ledsager os to af dagene som lokalguider. Hotellet har have med minigolf, flere terrasser og solkroge, lille indendørs pool, sauna, pejsestue og flot panoramarestaurant med udsigt til skoven lige uden for vinduerne samt dådyrene i folden foran hotellet. Der er ikke elevator, men værelserne ligger i stueetagen og på 1. sal. Hyggelige værelser med bad, toilet hårtørrer, minibar, telefon, tv og radio. Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Læs mere om kroen her.
Rold Storkro midt i skoven. Standardværelse på Rold Storkro. Restauranten på Rold Storkro. Minigolfbane på Rold Storkro.