Inkl. halvpension

Svendborg · Egeskov Julemarked · 2021

Busrejser
3 Dage

Oplev det populære og stemningsfulde julemarked på Egeskov Slot på Sydfyn. Vi bor skønt med halvpension på det gode Hotel Svendborg, der ligger perfekt i centrum af byen.

På denne hyggelige weekend i Svendborg besøger vi Fyns største og meget populære julemarked på Egeskov Slot. Julemarkedet på Egeskov Slot byder på julegaver og pynt i de cirka 110 boder, som sælger alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer. Blandt de mange spændende varer finder vi både kendte mærker og unikke produkter, som er lavet af kunsthåndværkere. Læg også mærke til guirlanderne, der leder vej gennem de forskellige bygninger - der er...

Oplev det populære og stemningsfulde julemarked på Egeskov Slot på Sydfyn. Vi bor skønt med halvpension på det gode Hotel Svendborg, der ligger perfekt i centrum af byen.

På denne hyggelige weekend i Svendborg besøger vi Fyns største og meget populære julemarked på Egeskov Slot. Julemarkedet på Egeskov Slot byder på julegaver og pynt i de cirka 110 boder, som sælger alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer. Blandt de mange spændende varer finder vi både kendte mærker og unikke produkter, som er lavet af kunsthåndværkere. Læg også mærke til guirlanderne, der leder vej gennem de forskellige bygninger - der er faktisk mere end én kilometer guirlande! Markedet oser af julestemning - et julekor synger dejlige julesange, og man kan møde slotsnisserne. Der er naturligvis også rig mulighed for at stille både sult og tørst i de eventyrlige omgivelser, hvor du både kan få en kop varm gløgg og spise dig mæt i alskens julegodter og veltilberedt mad.  

Udover det stemningsfulde besøg på julemarkedet kan du også se frem til et hyggeligt ophold i Svendborg på vores gode stamhotel midt i byen, hvor vi bliver forkælet med halvpension. Vi tager naturligvis også sammen ud og kigger nærmere på den dejlige sydfynske hovedstad, Svendborg, på en lille byvandring i selskab med vores rejseleder. 

Kort over Fyn - Svendborg · Egeskov Julemarked

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
500,-
Afbestillingsforsikring
180,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm
250,-

Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
  • 2 nætter i Svendborg på Best Western Plus Hotel Svendborg****
  • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
  • 2 x middag (1. og 2. dag) 
  • 1 x eftermiddagskaffe og kage (1. dag)
  • Byvandring i Svendborg
  • Besøg på julemarkedet ved Egeskov Slot, inkl. entré
  • Rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 18-2 · Jylland & Fyn

Udrejse Hjemrejse
12.00 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 14.45
12.15 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 14.30
13.00 København, Sjælør Station 14.00
13.30 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 13.30
13.45 Ølby Station ved Netto 13.15
14.15 Ringsted Bane 12.45
14.30 Sorø Busterminal, Rådhusvej 12.30
14.45 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 12.15
15.15 Nyborg Station 11.45
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Svendborg

Vi kører fra Sjælør Station midt på dagen. På den anden side af Storebæltsbroen drejer vi fra motorvejen og fortsætter ad landevejen mod Svendborg, hvor vi ankommer om eftermiddagen.

Der bliver tid til at hygge med en kop kaffe og et stykke kage på hotellet, inden vi runder dagen af med en fælles middag i hotellets restaurant. Det er fredag, og er du i humør til at gå ud, byder Svendborg på mange muligheder i form af værtshuse, små hyggelige knejper, pæne restauranter og musiksteder. Ellers er der naturligvis også en god bar på Hotel Svendborg. 

Inkluderede måltider: Middag. 

Julestemningen breder sig i Svendborg med den fine julebelysning.

Julestemningen breder sig i Svendborg med den fine julebelysning.

2. dag: Svendborg og Egeskov Julemarked

Om formiddagen ser vi nærmere på den sydfynske hovedstad, når vi følger rejselederen på en hyggelig byvandring i Svendborg. Her kommer vi forbi Vor Frue Kirke, Torvet, Møllergade og den nye trappe ned til havneområdet og går langs havnen til Ærø-færgelejet, hvorfra der er kig over på Frederiksøen, inden vi fortsætter op gennem Svendborgs latinerkvarter og tilbage ad gågaderne til centrum.

Midt på dagen kører vi af sted mod julemarkedet på Egeskov Slot. Markedet, der er Fyns største, befinder sig i absolut eventyrlige omgivelser. Der bliver god tid til at opleve det store julemarked, som foregår både udenfor og indendørs i de forskellige bygninger, hvor vi også befinder os blandt flotte veteranbiler og fly. Der er naturligvis også rig mulighed for at hvile benene og stille sulten. På spisetorvet kan man købe mad og drikke, gløgg og æbleskiver samt meget andet godt. Der er også mulighed for at gå en tur i parken, men selve slottet og flere af slottets udstillinger er lukket af for vinteren og kan derfor ikke besøges.

Sidst på eftermiddagen returnerer vi til Svendborg, hvor vi kan nå at slappe lidt af, inden vi mødes til middagen på hotellet.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

På Egeskov Slots julemarked, finder man alt hvad hjertet kan begære.

På Egeskov Slots julemarked, finder man alt hvad hjertet kan begære.

3. dag: Hjemrejse

Vi starter dagen med at nyde hotellets righoldige morgenbuffet, inden vi sætter os i bussen og kører mod Sjælland. Vi er tilbage på Sjælør Station først på eftermiddagen.

​Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Best Western Plus Hotel Svendborg ****
VisSkjul

Hotel Svendborg er byens førende hotel og ligger centralt nær gågader, torvet og havnen. Hotellet har både restaurant, café, bar og elevator.

Værelser

Nydelige, lyse værelser indrettet med tv, telefon, radio, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer.

Læs mere om hotellet her.

Best Western Plus Hotel Svendborg.
Best Western Plus Hotel Svendborg.
Fællesområde på Best Western Plus Hotel Svendborg.
Fællesområde på Best Western Plus Hotel Svendborg.
Restauranten på Best Western Plus Hotel Svendborg.
Restauranten på Best Western Plus Hotel Svendborg.
Eksempel på dobbeltværelse på Best Western Plus Hotel Svendborg.
Eksempel på dobbeltværelse på Best Western Plus Hotel Svendborg.