Jul i domkirke-byen
Busrejser
4 Dage

Nyd juledagene i godt selskab, og bliv forkælet på det gode Best Western Golf Hotel i domkirkebyen Viborg. Her holder vi en traditionel jul med hyggelig stemning og god mad.

Julen er traditionernes tid, og for mange Vitus-gæster er det netop blevet en tradition at holde dansk jul i de flotte omgivelser på det gode Golf Hotel Viborg. På hotellet er forplejningen i top, og her er alt, hvad sig hører til et juletraktement med kager, knas, kaffebord, en klassisk julefrokost og en 3-retter julemenu med vine til. Der er desuden mulighed for at opleve en stemningsfuld julegudstjeneste i Viborg Domkirke samt nyde den...

Nyd juledagene i godt selskab, og bliv forkælet på det gode Best Western Golf Hotel i domkirkebyen Viborg. Her holder vi en traditionel jul med hyggelig stemning og god mad.

Julen er traditionernes tid, og for mange Vitus-gæster er det netop blevet en tradition at holde dansk jul i de flotte omgivelser på det gode Golf Hotel Viborg. På hotellet er forplejningen i top, og her er alt, hvad sig hører til et juletraktement med kager, knas, kaffebord, en klassisk julefrokost og en 3-retter julemenu med vine til. Der er desuden mulighed for at opleve en stemningsfuld julegudstjeneste i Viborg Domkirke samt nyde den omkringliggende natur på nogle dejlige promenader langs Søndersø. Programmet byder desuden på en tur gennem det vinterklædte landskab i Dollerup Bakker og ved Hald Ege samt et besøg på gården Dalsgaard Antik og Bruunshaab Gl. Papfabrik.

 

Kort - Viborg - Jul - 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
750,-
Afbestillingsforsikring
330,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 3 nætter på Best Western Golf Hotel Viborg****
 • 3 x morgenmad (2. og 4. dag)
 • 4 x frokost (1.-4. dag)
 • 2 x middag (2. og 3. dag)
 • 1 x 3-retters julemiddag, inkl. vin ad libitum (2. dag)
 • 3 x eftermiddagskaffe (2.-4. dag) 
 • Byrundtur i Viborg
 • Besøg i Viborg Domkirke
 • Udflugt til Dollerup Bakker, Hald Sø og Hald Ege
 • Besøg hos Dalsgaard Antik, inkl. juleudstilling
 • Besøg hos Bruunshaab Gl. Papfabrik, inkl. entré og rundvisning
 • Rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 16 · Jylland

Udrejse Hjemrejse
07.15 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 20.45
07.30 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 20.30
08.00 København, Sjælør Station 20.00
08.30 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 19.30
08.45 Ølby Station ved Netto 19.15
09.15 Ringsted Bane 18.45
09.30 Sorø Byterminal, ved rådhuset 18.30
09.45 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 18.15
10.15 Nyborg Station 17.45
10.45 Odense ved Simosevænget ved McDonalds/mortorvej til Odense 17.15
11.30 Fredericia Station 16.30
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag Ankomst til Viborg

Om morgenen forlader vi Sjælland, og i ro og mag tager vi turen via Storebælt over Fyn til Jylland og Søhøjlandet. Vi fortsætter til Viborg, hvor vi finder Golf Hotel Viborg beliggende lige ud til den skønne Søndersø. Vel ankommet til hotellet samles vi til frokost, hvorefter rejselederen tager os med på en byrundtur i Viborg by. På byrundturen besøger vi Viborg Domkirke, som er flot dekoreret med freskomalerier af guldaldermaleren P.C.Skovgaard.

Vi er tilbage på hotellet i løbet af eftermiddagen, hvor der er lidt tid til at slappe af inden aftenens middag.

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

 

Det flotte loft i Viborg domkirke.

Det flotte loft i Viborg domkirke.

2. dag Juleaften i Viborg

Juleaftensdag starter godt med hotellets store morgenbuffet. Derefter kører vi ud på udflugt i egnen omkring Viborg. Den gamle handelsrute Hærvejen går gennem det naturskønne område ved Dollerup Bakker, Hald Sø og Hald Ege, som vi kører gennem. Også om vinteren er det et flot område. Vi er tilbage inden frokosten bliver serveret på hotellet, hvorefter der også serveres kaffe og kage. Der er naturligvis også mulighed for at deltage i en julegudstjeneste i Viborg Domkirke i løbet af eftermiddagen.

Om aftenen danner hotellets restaurant en skøn ramme om en hyggelig juleaften. Her får vi først serveret en dejlig 3-retters julemenu med vine til, og bagefter hygger vi os med salmer, julesange, kaffe, knas og hjemmebagt kage. Måske dukker julemanden også op? 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Domkirken i Viborg - Julerejse

Domkirken i Viborg - Julerejse

3. dag: Dollerup Bakker, Hald Sø, Hald Ege og julefrokost

Efter morgenmaden kører vi mod Dalsgaard Antik, som er en nostalgiske købmandsmuseum. Her oplever vi den flotte juleudstilling på gården, hvor nisserne kravler rundt i hver en krog. Vi får tid til at kigge rundt på den store gård fyldt med brugskunst og juleudsmykning. Efter er hyggeligt julebesøg vender vi tilbage til vores hotel.

Midt på dagen serverer hotellet den store, lækre og traditionelle danske julefrokost. Bagefter trænger vi nok til lidt motion og frisk luft - så en rask spadseretur langs Søndersø er oplagt. Efter traveturen belønnes vi med eftermiddagskaffe og hjemmebagte småkager. Om aftenen hygger vi os med en 3-retters middag efterfulgt af kaffe og petit fours. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 
       

Vinterpromenade - Julerejse til Viborg

Vinterpromenade - Julerejse til Viborg

4. dag: Bruunshaab Gl. Papfabrik og mod Sjælland

2. juledag starter godt med den store, lækre morgenbuffet på hotellet. Herefter besøger vi Bruunshaab Gl. Papfabrik, som ligger smukt i Mølleådalen nær Viborg. Fabrikken er et af Danmarks arbejdende fabriksmuseer, og her omdanner de gamle maskiner affaldspap til nyt anvendeligt pap. Vi får fortalt historien om papfabrikken og ser den gamle dampmaskine, vandturbinen og tørremaskinen. Selvom maskinerne ikke arbejder 2. juledag, får vi alligevel et godt indtryk af det forunderlige fabriksmiljø. Efter det spændende besøg vender vi tilbage til hotellet for at nyde den store julefrokostbuffet med danske specialiteter. I løbet af eftermiddagen begynder hjemrejsen tilbage mod Sjælland. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

Vinterlandskab - Julerejse til Viborg

Vinterlandskab - Julerejse til Viborg

Hotelinformation

Best Western Golf Hotel Viborg ****
VisSkjul

Golf Hotel Viborg ligger roligt og meget smukt ud til Søndersø. De enestående omgivelser og beliggenheden ved parken Borgvold er med til at skabe en skøn, fredfyldt atmosfære. Viborg Domkirke kan nås til fods på omkring ti minutter. Hotellet har en hyggelig restaurant med udsigt til søerne i Viborg samt flere lækre wellnessfaciliteter, der byder på indendørs pool, udendørs jacuzzi samt en sauna, og som er til fri afbenyttelse under opholdet. 

Værelser

Vi bor i moderne eller klassisk møblerede værelser med tv, telefon, minibar, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer. Mange værelser har udsigt over søen.

Læs mere om hotellet her.

Best Western Golf Hotel Viborg.
Best Western Golf Hotel Viborg.
Eksempel på standardværelse på Best Western Golf Hotel Viborg.
Eksempel på standardværelse på Best Western Golf Hotel Viborg.
Restauranten på Best Western Golf Hotel Viborg.
Restauranten på Best Western Golf Hotel Viborg.