Nyhed!
Busrejser
3 Dage

Nyd påskedagene i godt selskab i den hyggelige domkirkeby Viborg, og bliv forkælet med skønne måltider, festlige indslag og masser af frisk luft. 

Ved påsketid folder naturen sig ud i lysegrønne farver, og det er et skønt tidspunkt på året at besøge det smukke område omkring Viborg. Vi bor centralt i domkirkebyen Viborg, lige ud til den smukke natur omkring Søndersø, der indbyder til slentreture i den friske luft. På hotellet er forplejningen i top, og der kommer ikke til at mangle noget. Vi bliver forkælet med flotte middage, det lune påskebord, kaffe og kage, stor morgenbuffet og frokost på ud- og hjemrejsen....

Nyd påskedagene i godt selskab i den hyggelige domkirkeby Viborg, og bliv forkælet med skønne måltider, festlige indslag og masser af frisk luft. 

Ved påsketid folder naturen sig ud i lysegrønne farver, og det er et skønt tidspunkt på året at besøge det smukke område omkring Viborg. Vi bor centralt i domkirkebyen Viborg, lige ud til den smukke natur omkring Søndersø, der indbyder til slentreture i den friske luft. På hotellet er forplejningen i top, og der kommer ikke til at mangle noget. Vi bliver forkælet med flotte middage, det lune påskebord, kaffe og kage, stor morgenbuffet og frokost på ud- og hjemrejsen.

Undervejs på denne hyggelige rejse besøger vi blandt andet den smukke Viborg Domkirke og købmandsmuseet Dalgsgaard Antik, der byder på nostalgisk spillemandsmusik og en af Danmarks største påskeudstillinger. 
 

Kort over Damark - Julerejse til Viborg

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
480,-
Afbestillingsforsikring
225,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 2 nætter på Best Western Golf Hotel Viborg****
 • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
 • 3 x frokost (1.-3. dag)
 • 2 x middag (1. og 2. dag)
 • 2 x kagebord med kaffe (1. og 2. dag)
 • Byvandring i Viborg
 • Besøg i Viborg Domkirke
 • Udflugt til Dalsgaard Antik med snapsesmagning
 • Udflugt til Dollerup Bakker, Hald Sø og Hald Ege
 • Rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Viborg

Om morgenen forlader vi Sjælland, og i et roligt tempo tager vi turen via Storebælt over Fyn til Jylland og Søhøjlandet, hvor frokosten venter. Herfra er der ikke langt til Viborg, hvor vi finder Golf Hotel Viborg beliggende lige ud til den skønne Søndersø. Vel ankommet til hotellet samles vi til kaffebord med hjemmebag. Herefter er der tid til at slappe af på hotellet eller få lidt motion og frisk luft på en fælles spadseretur langs Søndersø. Om aftenen hygger vi os med en dejlig tre-retters påskemiddag på hotellet.

Inkluderede måltider: Frokost, middag. 

Vores hotel der ligger smukt ud til Søndersø.

Vores hotel der ligger smukt ud til Søndersø.


2. dag: Viborg Domkirke og Dalgaard Antik

Dagen starter godt med hotellets store morgenbuffet. Om formiddagen besøger vi Viborgs charmerende bymidte samt Viborg Domkirke, som er flot dekoreret med freskomalerier af guldaldermaleren P.C. Skovgaard. Frokosten består af et stort tag-selv-påskebord med lune retter og hjemmelavede specialiteter i hotellets restaurant. Om eftermiddagen kører vi til Skive Fjord, hvor vi besøger det nostalgiske købmandsmuseum Dalsgaard Antik, som byder på underholdning af spillemænd og hyggelig fællessang. Der er dækket op med stort kagebord og dertilhørende kaffe. Vi skal desuden smage på tre forskellige snapse fra øen Fur, imens vi hører historier om hver enkelt akvavit. Til slut besøger vi gårdens imponerende påskeudstilling med antikviteter, brugsgenstande og mulighed for at gøre en god handel. Om aftenen serverer hotellets køkkenchef en carvery-buffet med lammekølle, oksefilet, kalvesteg og svinekam. Der vil være hyggemusik under middagen, og efterfølgende spilles der op til dans. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 
       
Viborg Domkirke.

3. dag: Naturskøn udflugt og hjemrejse

Efter den store morgenbuffet på hotellet pakker vi taskerne og kører ud i egnen omkring Viborg. På turen kan vi nyde de naturskønne områder ved Dollerup Bakker, Hald Sø og Hald Ege. Især i foråret ved løvspring folder naturen sig ud. Efter denne flotte udflugt vender vi igen snuderne hjemad, og undervejs nyder vi en sen frokost ved Nyborg.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

Hald Sø set fra Dollerup Bakker.

Hald Sø set fra Dollerup Bakker.

 

Hotelinformation

Best Western Golf Hotel Viborg ****
VisSkjul

Golf Hotel Viborg ligger roligt og meget smukt ud til Søndersø. De enestående omgivelser og beliggenheden ved parken Borgvold er med til at skabe en skøn, fredfyldt atmosfære. Viborg Domkirke kan nås til fods på omkring ti minutter. På hotellet findes der restaurant, billardstue, indendørs pool, jacuzzi og sauna.

Værelser

Vi bor i moderne eller klassisk møblerede værelser med tv, telefon, minibar, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer. Mange værelser har udsigt over søen.

Læs mere om hotellet her.

Best Western Golf Hotel Viborg.
Best Western Golf Hotel Viborg.
Eksempel på standardværelse på Best Western Golf Hotel Viborg.
Eksempel på standardværelse på Best Western Golf Hotel Viborg.
Restauranten på Best Western Golf Hotel Viborg.
Restauranten på Best Western Golf Hotel Viborg.