Hotel i Montmartre

Paris · Lysenes by

7 Dage

Betagende Paris byder på en sand overflod af kultur og romantik i de charmerende gader. Sammen oplever vi alle byens højdepunkter, men der er også god tid til, at du på egen hånd kan indsnuse den helt særlige stemning i lysenes by.

Bienvenue à Paris - byen, man aldrig bliver færdig med. De billedskønne gader, de stemningsfulde cafeer, de monumentale seværdigheder og rige kulturliv er i særklasse. Her står kunstmalere og bogkasser langs Seinen, Eiffeltårnet lyser nattehimlen op, og selv metrostationerne emmer af parisisk elegance.

Paris er da også en populær rejsedestination, og på denne stemningsfulde busrejse fornemmer man hvorfor. Vi...

Betagende Paris byder på en sand overflod af kultur og romantik i de charmerende gader. Sammen oplever vi alle byens højdepunkter, men der er også god tid til, at du på egen hånd kan indsnuse den helt særlige stemning i lysenes by.

Bienvenue à Paris - byen, man aldrig bliver færdig med. De billedskønne gader, de stemningsfulde cafeer, de monumentale seværdigheder og rige kulturliv er i særklasse. Her står kunstmalere og bogkasser langs Seinen, Eiffeltårnet lyser nattehimlen op, og selv metrostationerne emmer af parisisk elegance.

Paris er da også en populær rejsedestination, og på denne stemningsfulde busrejse fornemmer man hvorfor. Vi har inkluderet flotte byrundture med vores egen bus, der blandt andet tager os med til Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacre Coeur samt klassikere som Louvre, Centre Pompidou, Concordepladsen og Invalidekirken. Vil du opleve endnu mere, har du mulighed for at tilkøbe en aftensejltur på Seinen efterfulgt af en lystur gennem Paris - eller måske vil du med til tops i Tour Montparnasse? Vi har desuden inkluderet et besøg i Reims på hjemrejsen, hvor vi tager på en lille byvandring i den flotte champagneby.

Vi bor skønt i det stemningsfulde kunstnerkvarter Montmartre, hvor der er et stort udvalg af restauranter og cafeer, så du nemt kan udforske og sætte tænderne i Paris' mange kulinariske tilbud.

Kort over Paris

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
2.350,-
Afbestillingsforsikring
425,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Aftensejltur på Seinen og lystur gennem Paris 
195,-
Tour Montparnasse
195,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi: 11/10
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 4 nætter i Paris på Hotel Montmartre Apolonia***
 • 6 x morgenmad (2.-7. dag)
 • 2 x frokost (1. og 7. dag)
 • 2 x middag ( 1. og 6. dag)
 • Introduktion til metroen, inkl. 1 billet
 • Byvandring i Montmarte, inkl. besøg i Sacre Coeur
 • Byrundtur med besøg ved Les Invalides, Eiffeltårnet og Notre Dame
 • Byrundtur med besøg i La Defense
 • Byvandring i Reims
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved Netto 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø Byterminal, ved rådhuset 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Gennem Tyskland

Vi sætter kursen sydover og sejler fra Rødby til Puttgarden. På den anden side af Hamborg spiser vi frokost, inden vi fortsætter til vores overnatningshotel i området ved Düsseldorf. Undervejs præsenterer rejselederen os for ugens program og fortæller mere om Paris.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

2. dag: Paris

Fra det vestlige Tyskland kører vi via Holland og Belgien ind i Nordfrankrig. Ved Cambrai bliver der mulighed for frokost, og sidst på eftermiddagen ankommer vi til Paris og vores hotel i Montmartre. Vi er landet i hjertet af Frankrigs hovedstad og kan allerede nu fornemme den puls, der er med til at gøre Paris til noget specielt.

Som noget af det første, får vi en introduktion til metroen. Vi bor tæt på stationen Lamarck-Caulaincourt, hvorfra Linie 12 kører mod Pigalle, St. Lazare og Concorde-pladsen. Metrosystemet er hurtigt og effektivt og ganske logisk opbygget. Rejselederen er behjælpelig og introduktionen skulle gerne give dig den sikkerhed og frihed, som er nødvendig, når man vil ud og opleve byen på egen hånd. Måske kører vi en tur til Concorde-pladsen med Obelisken, tæt på Seinen og Champs Elysées. Aftenens middag er på egen hånd, men der er flere restaurantmuligheder i nærheden af hotellet, og rejselederen arrangerer fælles middag, for dem som har lyst. 

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Med metroen kommer man nemt rundt i Paris.

Med metroen kommer man nemt rundt i Paris.

3. dag: Montmartre og Sacre Coeur

Vi ser i dag nærmere på vores omgivelser i Montmartre. Et af de mest kendte steder er kunstnerpladsen Place du Tertre. På den stejle bakke, som Montmartre ligger på finder vi en af Frankrigs mest betydningsfude romersk-katolske bygninger, nemlig den smukke, hvide basilika Sacre Coeur, som vi besøger. Den æggeformede kuppel kan ses på lang afstand og udgør det næsthøjeste punkt i Paris efter Eiffeltårnet.

Efterfølgende bevæger vi os ned mod den smukke Opera Garnier. Vi kommer ned i kvarteret med gaderne Rue La Fayette og Boulevard Heussmann, hvor alle de berømte stormagasiner holder til. Galeries Lafayette og Le Printemps lokker med shoppingmuligheder. Her har man et specielt notasystem, hvor man først får en nota på den vare, man gene vil købe, inden man går hen til kassen og betaler. Først da - med en kvittering i hænde - kan man få udleveret sin vare. Det kan godt tage sin tid! Om aftenen har du mulighed for at deltage i et stemningsfuldt ekstrarrangement. 

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Ekstraarrangement: Aftensejltur på Seinen og lystur gennem Paris 
Om aftenen kan du glæde dig til en stemningsfuld sejltur på Seinen med skibet Bateaux Parisienne gennem Paris og forbi mange af byens oplyste seværdigheder. Efter sejlturen kører vi en lystur med bussen gennem byen - og vi forstår bedre, hvorfor vi kalder Paris for lysenes by.

Kunstnerpladsen Place du Tertre i Montmartre.

4. dag: Les Invalides, Eiffeltårnet, Notre Dame, Louvre og Centre Pompidou

Seværdighederne ligger tæt i Paris, og på dagens byrundtur kører vi først til Les Invalides - det enorme bygningskompleks fra 1676 for hjemvendte krigsveteraner. Engang boede her 6.000, men i dag bor her kun cirka 100 veteraner. Der er i dag også indrettet museum og domkirke her. 

Vi fortsætter til Ile de la Cité, hvor vi går over byens ældste bro, den ikoniske Pont Neuf. Det er også her, vi finder Palais de Justice og Conciergerie, som var landets største fængsel under revolutionen. På øen ligger den fantastiske gotiske middelalderdomkirke Notre Dame, som var tæt på at styrte sammen under den voldsomme brand i foråret 2019. Kirkens tagkonstruktion er nu under genopbygning. Notre Dame er især kendt for Napoleons kroning af sig selv til kejser, kongelige bryllupper samt Victor Hugos dramatiske eventyr om Klokkeren fra Notre Dame.

Nær Ile de la Cité passerer vi et af verdens største og mest betydningsfulde kunstmuseer, Louvre. Museet er umådelig stort, og man skal bruge flere dage, hvis man vil se det hele. På vores byrundtur fortsætter vi til det fascinerende vartegn Eiffeltårnet, som blev bygget til Verdensudstillingen i 1889. Vil du op i Eiffeltårnet, kan du købe billet i billetkontoret ved tårnet, men du kan også selv bestille den allerede hjemmefra.
Bussen fortsætter forbi den meget specielle kunstbygning Centre Pompidou, der nærmest ser ud som om, den er vendt på vrangen og har trapper, rør og installationer udenpå bygningen. Her kan du vælge at stå af, eller fortsætte med bussen hjem til vores hotel. Om aftenen kan vi anbefale at opleve det berømte og flotte cabaretshow i Moulin Rouge. Rejselederen er gerne behjælpelig med at bestille billetter. 

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Den flotte pyramideindgang ved Louvre.

Den flotte pyramideindgang ved Louvre.

5. dag: Concorde-pladsen, Triumfbuen og La Defense

Vi kører til Place de la Concorde, hvor Marie Antoinette mistede hovedet i guillotinen. Herfra går turen ad den berømte Champs Elysées op mod Triumfbuen. Boulevarden er flankeret af glamourøse butikker og pompøse bygninger. Vi kører en æresrunde om Arc de Triomphe, inden vi fortsætter ud mod den nye bydel La Defense, hvor vi skal se La Grande Arce, den nye Triumfbue, tegnet af danskeren Otto von Spreckelsen. Det er et helt andet miljø vi finder i denne bydel, men det er også en del af Paris. Efter besøget i La Defense vender vi tilbage til det klassiske Paris, hvor resten af dagen er sat af til egne oplevelser.  

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Ekstraarrangement: Tour Montparnasse
Vi besøger Montparnasse med det 209 meter høje Tour Montparnasse. Med Europas hurtigste elevator kommet vi helt op til 56. etage, hvor du kan nyde udsigten over den fantastiske storby. Tour Montparnasse blev indviet i 1973 i et kvarter, præget af liv og glade dage, biografer, cafeer og forlystelsessteder. Besøget i Tour Montparnasse afvikles under vores besøg ved Concorde-pladsen på dagens byrundtur.

La Defense.

La Defense.

6. dag:  Reims og Tyskland

Efter morgenmaden forlader vi lysenes by og kører nordøst til Reims, der er hovedstad i Champagne-regionen og hovedby for champagne-produktionen. Der er tid til en kort byvandring, hvor vi først og fremmest skal se den gotiske katedral. Det var her, de franske konger i århundreder blev kronet. Kirken er desuden rig på glasmalerier, hvoraf de ældste er fra omkring år 1200, og de yngste er af Marc Chagall fra 1970'erne. Bagefter kan du se nærmere på byen på egen hånd og måske besøge et af de berømte champagnehuse. Lidt over middag fortsætter vi rejsen og kommer gennem Belgien på vej mod vores overnatningshotel i Tyskland, som vi ankommer til om aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag. 

Katedralen i Reims.

Katedralen i Reims.

7. dag: Hjemkomst

Vi lægger Ruhr-området bag os og kører mod Danmark. I løbet af dagen holder vi pauser med passende mellemrum, og ved middagstid venter frokosten. Vi er tilbage i Danmark midt på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost. 

Hotelinformation

Hotel Montmartre Apolonia ***, Paris
VisSkjul

Godt hotel beliggende i Paris' Montmartre-kvarter blot ti minutters gang fra Sacre Coeur og Place du Tertre. Her befinder vi os desuden i et kvarter med flere cafeer og restauranter. Hotellet har seks etager, reception, elevator og morgenmadsrestaurant. Nærmeste metrostation ligger blot fem minutters gang fra hotellet.  

Værelser

Vi bor på pæne standard dobbeltværelser med støjdæmpende vinduer, tv, telefon, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche.

Læs mere om hotellet her.