Familie-drevet hotel i San Siro
Busrejser
9 Dage

Glæd dig til en rejse fuld af ægte italiensk charme ved Italiens tredjestørste sø, Lago di Como. Sammen tager vi på opdagelse i de skønne omgivelser og hyggelige byer, og så skal vi selvfølgelig også på sejltur på søens blanke vand. 

Lago di Como ligger idyllisk omgivet af bjerge og klipper, og langs søens bredder ligger maleriske byer som perler på en snor. På Comosøens vestbred finder vi feriebyen San Siro, hvor vi har vores base på et hyggeligt familiedrevet hotel. Vestkysten er den mest solrige, og herfra har vi udsigt til den charmerende og meget smukke by Bellagio, der ligger på...

Glæd dig til en rejse fuld af ægte italiensk charme ved Italiens tredjestørste sø, Lago di Como. Sammen tager vi på opdagelse i de skønne omgivelser og hyggelige byer, og så skal vi selvfølgelig også på sejltur på søens blanke vand. 

Lago di Como ligger idyllisk omgivet af bjerge og klipper, og langs søens bredder ligger maleriske byer som perler på en snor. På Comosøens vestbred finder vi feriebyen San Siro, hvor vi har vores base på et hyggeligt familiedrevet hotel. Vestkysten er den mest solrige, og herfra har vi udsigt til den charmerende og meget smukke by Bellagio, der ligger på toppen af den halvø, der rager op i Comosøen. Bellagio er omgivet af vand, så rejsen byder naturligvis på en sejltur til denne italienske perle.

Udover sceniske sejlture på det blanke vandspejl fuldendes programmet af udflugter til flere italienske byer. Vi besøger blandt andet Como, der har en rig kulturhistorie, og Milano, der ikke bare er Italiens rigeste by, men også et sandt modemekka. På rejsen er der også god tid til afslapning og egne eventyr. Tag en gåtur langs søbredden, mærk roen, og nyd udsigten til de grønne bjergskråninger - området ved Lago di Como er nemt at forelske sig i. 

 
 

Kort - Lago di Como - Sommer 2020

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse mod bjerget med fransk altan
100,-
Dobbeltværelse mod bjerget med balkon
200,-
Dobbeltværelse med søudsigt
400,-
Dobbeltværelse med søudsigt og fransk altan
500,-
Dobbeltværelse med søudsigt og balkon
575,-
Eneværelse mod bjerget
1.200,-
Afbestillingsforsikring
485,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi: 25/7
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 1 overnatning nær Bodensøen
 • 5 nætter i San Siro på på Hotel Sole***
 • 8 x morgenmad (2.-9. dag)
 • 4 x frokost (1. 2. 8. og 9. dag)
 • 8 x middag (1.-8. dag)
 • Byvandring i San Siro
 • Besøg på museet i Villa Carlotta
 • Sejltur til Bellagio 
 • Udflugt til Milano
 • Byvandring i Como
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.
 

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved DSB-kiosken 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø ved busterminalen 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Gennem Tyskland

I vores behagelige bus sætter vi kursen sydpå, og via Rødby-Puttgarden kommer vi hurtigt til Tyskland. Frokosten spiser vi i Nordtyskland på en hyggelig Gasthof, og om eftermiddagen fortsætter vi til vores overnatningshotel i Midttyskland, hvor middagen venter.

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

2. dag: Sydpå til Østrig

Godt udhvilede fortsætter vi vores rejse mod Italien, mens rejselederen orienterer om Tyskland og fortæller spændende historier. Slap af, nyd udsigten og rejselederens fortællinger. Undervejs holder vi en god frokostpause. Målet for dagens køretur er vores overnatningshotel nær Bodensøen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

3. dag: San Siro ved Lago di Como

Efter morgenmaden fortsætter vi gennem Schweiz og Liechtenstein, før vi holder pause i Norditalien. Her er der mulighed for at finde en god café eller restaurant til frokost, før vi begiver os mod Lago di Como. Der venter os en flot køretur langs søen, inden vi ankommer til San Siro om eftermiddagen. Om aftenen nyder vi middagen på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

San Siro ligger flot ved Lago di Como.

San Siro ligger flot ved Lago di Como.

4. dag: San Siro, Santa Maria Rezzonico og Villa Carlotta

Med rejselederen går vi en lille tur i San Siro, og efter spadsereturen er der mulighed for at slappe af og spise frokost på egen hånd. Lige overfor hotellet er der en lille offentlig strand, og fra San Siro  er der kort afstand ind til Santa Maria Rezzonico, hvor du kan finde et lille udvalg af forretninger, restauranter og cafeer.

Om eftermiddagen kører vi sammen til Villa Carlotta, som ligger smukt i en otte hektar stor botanisk have med trapper, geometriske blomsterbede, små søer, store træer, rosenbede, azalea- og rhododendron-buske. Museet i villaen indeholder værker af den italienske skulptør Canova, den danske billedhugger Thorvaldsen, Migliara og den italienske kunstner Hayez. Fra villaen er der desuden en flot udsigt over Comosøen. Om aftenen spiser vi middag sammen på hotellet.   

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Den smukke Villa Carlotta.

Den smukke Villa Carlotta.

5. dag: Sejltur på Comosøen til Bellagio - måske Italiens smukkeste by?

Dagens udflugt går til Bellagio, som måske er Italiens smukkeste by. Byen er omgivet af vand til næsten alle sider, så vi sejler naturligvis til denne italienske perle. Du får god til til at nyde opholdet i Bellagio og spise frokost på egen hånd. De smalle og stejle stræder og butikker giver byen en helt særlig og hyggelig stemning.

Midt på eftermiddagen sejler vi retur til Menaggio på vestbredden af Comosøen og kører retur i bussen til San Siro. Om aftenen spiser vi middag på hotellet.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Farverig gade i Bellagio, der er en af de smukkeste byer i Italien.

Farverig gade i Bellagio, der er en af de smukkeste byer i Italien.

6. dag: Milano 

Milano er Italiens rigeste by, og det kan ses. Man siger, at Milano er ti år længere fremme end resten af Europa. Er du til shopping, så er Milano muligvis den bedste by, der overhovedet findes - hvis ellers du har penge til det!

På køreturen fra San Siro til Milano fortæller rejselederen om byens store seværdigheder, så vi er godt klædt på til vores gåtur gennem byen. Her kan vi beundre byens imponerende domkirke, Duomo di Milano. Den er verdens femtestørste domkirke, og det tog mere end 500 år at færdiggøre byggeriet. Den enorme plads uden for kirken er normalt fyldt med mennesker. Her er også butikker, restauranter, cafeer og isboder. Nyd moderne og gammel arkitektur, og gå på opdagelse i denne fantastiske by. Her er der noget for enhver smag - og pengepung.  I Milano finder vi også Galleria Vittorio Emanuele II, som er et af verdens ældste shoppingcentre, hvis særlig arkitektur gør det enormt smukt.

Frokosten er på egen hånd, men rejselederen er gerne behjælpelig med tips og gode råd. Efter en indtryksfuld dag i Milano kører vi retur til Comosøen, hvor middagen venter.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag. 

Indgangen til Vittirio Emanuelle Gallery i Milano - Stresa

Indgangen til Vittirio Emanuelle Gallery i Milano - Stresa

7. dag: Como 

I dag kører vi til byen Como, som ligger i den sydvestlige ende af søen, for foden af Mt. Brunate. Tidligere var byen et vigtigt knudepunkt for forbindelsen mellem Centraleuropa og Middelhavet. Como har i mange år også været kendt for sine mange små silkeproduktioner, men i dag er disse samlet i større virksomheder syd for byen.

Med rejselederen tager vi på byvandring i Como, hvor vi skal se den imponerende katedral Santa Maria Maggiore, dekoreret i marmor. Indenfor er der malerier fra det 16. og 17 århundrede. Det tog 400 år at bygge kirken. Herefter går vi igennem den gamle bydel omkring torvet Piazza Cavour. Byen har en fin promenade langs søen, og hoteller og restauranter i stort tal vidner om turismens betydning for de lokale.

Du får tid på egen hånd i Como - og her er virkelig mange muligheder for gode oplevelser. Du kan finde en god restaurant, hvor du kan spise frokost, eller du kan også gribe muligheden for at køre med kabelbanen - Funicularen - helt til tops på bjerget og op til landsbyen Brunate, som kaldes Alpernes balkon. Herfra har du en formidabel udsigt over Comosøen. Selve turen op med banen er en oplevelse i sig selv, når den på blot syv minutter kører de 1.084 meter op med en stigning på 55%. En returbillet til kabelbanen koster 5,50 euro. 

Sidst på eftermiddagen kører vi retur til San Siro, hvor vi om aftenen nyder den sidste middag på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Como med den imponerende katedral Santa Maria Maggiore.

Como med den imponerende katedral Santa Maria Maggiore.

8. dag: Gennem Schweiz og Østrig

Det er tid til afsked med Lago di Como. En betagende flot køretur venter, når vi passerer op gennem Alperne. Gennem Schweiz, Østrig og Sydtyskland kører vi til vores overnatningshotel i Midttyskland, hvor middagen venter.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

9. dag: Hjemrejse gennem Tyskland

Vi sætter kursen mod nord og kører gennem Tyskland, hvor vi også spiser frokost, inden vi med Puttgarden-Rødby-færgen sejler hjem til Danmark. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Hotelinformation

Hotel Sole ***, San Siro
VisSkjul

Det 3-stjernede Hotel Sole ligger i den lille landsby San Siro ved Santa Maria Rezzonico på Comosøens vestlige side. Hotellet er familiedrevet og har været ejet af samme familie de sidste 50 år. Fra hotellet er der udsigt til Comosøen og adgang til den offentlige strand lige overfor hotellet. Hotel Sole har restaurant, bar, elevator og solterrasse med liggestole.

Værelser

Vi bor på pæne værelser med aircondition, tv, telefon, skrivebord, sikkerhedsboks, køleskab og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Fra værelserne er der udsigt over bjergene eller over søen (mod tillæg). Der kan desuden mod tillæg bestilles dobbeltværelser med fransk altan eller balkon.

Læs mere om hotellet her.