5-stjernet bus: 18/5
Busrejser
9 Dage

Kombiner to absolutte feriefavoritter på denne rejse til det hyggelige og naturskønne Tyrol samt Italiens charmerende Gardasø. Her venter bjergtagende naturscenerier samt besøg i blandt andet Innsbruck og Verona.

Vores rejse indledes med et dejligt ophold i altid skønne Tyrol. Her forkæles vores øjne i frodige omgivelser med grønne sætere, imponerende alpetoppe, hyggelige småbyer og klassiske tyrolerhuse med farvestrålende blomsterkasser på balkonerne. Vi bor i den hyggelige landsby Kirchberg in Tirol, som ligger lige syd for Kitzbühel. Under vores ophold besøger vi blandt andet Tyrols charmerende hovedstad, Innsbruck, hvor vi naturligvis oplever det imponerende maleri Riesenrundgemälde, der forestiller slaget på Bergisel...

Kombiner to absolutte feriefavoritter på denne rejse til det hyggelige og naturskønne Tyrol samt Italiens charmerende Gardasø. Her venter bjergtagende naturscenerier samt besøg i blandt andet Innsbruck og Verona.

Vores rejse indledes med et dejligt ophold i altid skønne Tyrol. Her forkæles vores øjne i frodige omgivelser med grønne sætere, imponerende alpetoppe, hyggelige småbyer og klassiske tyrolerhuse med farvestrålende blomsterkasser på balkonerne. Vi bor i den hyggelige landsby Kirchberg in Tirol, som ligger lige syd for Kitzbühel. Under vores ophold besøger vi blandt andet Tyrols charmerende hovedstad, Innsbruck, hvor vi naturligvis oplever det imponerende maleri Riesenrundgemälde, der forestiller slaget på Bergisel under Tyrols frihedskamp. Naturen kommer vi heller ikke udenom, og på en flot panoramatur rundt om Kitzbühel-alperne ser vi både krystalklare bjergsøer, vandfald og knejsende bjergtoppe.

Efter nogle dejlige dage i Tyrol kører vi videre til den betagende og smukke Gardasø. Her skal vi selvfølgelig nyde de dejlige omgivelser og sejle på søen, men vi skal også besøge både den nordlige del med Limone og Riva del Garda samt Sirmione ved den sydlige del af Gardasøen. Derudover tager vi også på udflugt til Romeo og Julies Verona, hvor vi på en slentretur oplever smukke Piazza delle Erbe, Julies balkon og den gamle romerske arena på Piazza Bra udefra.

Vi bor med inkluderet halvpension på pæne 3-stjernede hoteller, hvorfra vi sammen drager ud på det spændende udflugtsprogram. Glæd dig til en dejlig rundrejse, der kombinerer alt det bedste fra både Tyrol og Gardasøen.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
900,-
Afbestillingsforsikring
395,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 5-stjernet bus: 18/5
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 3 nætter i Tyrol på Hotel Kirchenwirt***
 • Afr. 18/5, 3/6, 31/7, 14/8, 14/9: 3 nætter ved Gardasøen på Hotel San Zeno*** 
 • Afr. 19/6, 25/6, 24/8: 3 nætter ved Gardasøen på Hotel Sole***
 • 1 x brunch (1. dag)
 • 8 x morgenmad (2.-9. dag)
 • 2 x frokost (8. og 9. dag)
 • 8 x middag (1.-8. dag) 
 • Byrundtur i Innsbruck
 • Entré til maleriet Riesenrundgemälde
 • Panoramatur gennem Kitzbühel-alperne
 • Sejltur på Gardasøen 
 • Besøg i Riva del Garda
 • Byvandring i Verona
 • Besøg i Sirmione
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Gennem Tyskland

Med Scandlines færge fra Gedser til Rostock sejler vi til Tyskland. Ombord på færgen nyder vi den store brunchbuffet, så vi kan starte rejsen på hyggelig vis. Herefter fortsætter vi sydpå mod vores overnatningshotel i Jena.

Inkluderede måltider: Morgenmad (brunch), middag. 

2. dag: Tyrol og Kirchberg

Gennem Bayern nærmer vi os Alperne og passerer grænsen til Østrig ved Kufstein. Herefter kører vi den korte strækning til hjertet af Tyrol – landsbyen Kirchberg in Tirol nær Kitzbühel. Efter at vi har fundet vores værelser, hygger vi os med middag i restauranten på vores gode hotel Kirchenwirt. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

3. dag: Innsbruck 

Vi befinder os nu i Tyrol, så hvad er mere oplagt end et besøg i Tyrols hovedstad, Innsbruck? Innsbruck er en hyggelig og spændende by, som har bevaret provinsbyens charme. Vi tager på byrundtur med bus og til fods i centrum, hvor vi kommer forbi Hofburg, gågaderne og huset med det gyldne tag. Vi ser også Maria Theresia-søjlen og den lille triumfbue. Vi har tid på egen hånd i centrum af Innsbruck, inden vi kører ud til Riesenrundgemälde – det imponerende store maleri, som forestiller slaget på Bergisel under Tyrols frihedskamp. Vi er tilbage på hotellet om eftermiddagen, hvor der er tid til at slappe lidt af inden aftenens middag. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

4. dag: Rundt om Kitzbühel-alperne 

Glæd dig til dagens flotte panoramatur fra Kirchberg rundt om Kitzbühel-alperne. Vi kører gennem Brixental og ad Tiroler Bundesstrasse mod Zillertal. Herfra går turen sydpå mod Zell am Ziller, hvor vi gør et lille stop, inden turen fortsætter over Gerlos-passet. Vi holder pause ved Krimml-vandfaldene, som med 380 meter er Østrigs højeste vandfald. Krimml-vandfaldene ligger i Hohe Tauern Naturpark. Turen går herfra over Pass Thurn og via Kitzbühel, som også er kendt fra vinterolympiaden. Dagens panoramatur giver os et rigtig godt indtryk af den flotte natur i Tyrol samt de mange små hyggelige landsbyer, bøndergårde og de klassiske tyrolerhuse med træbalkoner og blomstrende pelargonier. Mere tyrolsk bliver det ikke! Vi er tilbage i Kirchberg om eftermiddagen, og om aftenen hygger vi os med middag i hotellets restaurant. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

5.dag: Gardasøen

Det er blevet tid til at forlade Tyrol og vende bussen mod Italien. Fra hjertet af Tyrol kører vi på Europas smukkeste motorvej over Europabroen sydpå mod Italien. Vores mål er den lille by San Zeno di Montagna, som ligger i bjergene nord for Garda med udsigt ned over Gardasøen. Efter vi har fundet os til rette på vores værelser, hygger vi os med rejsens første italienske middag på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

6. dag: Sejltur på Gardasøen 

Vi kører til en af Gardasøens mest charmerende byer, Malcesine. Her bliver der lidt tid på egen hånd, inden vi går ombord på færgen med kurs mod Gardasøens nordlige del via Limone og Torbole til den livlige by Riva del Garda. Vi tilbringer et par timer i den fine, gamle by med snævre butiksgader, flotte torve og bygninger med buegange. Der bliver god tid til frokost på egen hånd. Måske vil du se nærmere på borgen La Rocca, et forsvarsværk fra 1124 som ligger midt i byen. I dag er der indrettet bymuseum, og man skal over en lille vindebro for at komme ind i borgen. Midt på eftermiddagen kører vi retur til vores hotel i San Zeno di Montagna.   

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

7. dag: Verona og Sirmione

I dag skal vi først til Romeo og Julies romantiske by, Verona. Den flotte gamle by opleves bedst til fods. På en byvandring med rejselederen går vi til Piazza delle Erbe, Julies balkon, den fornemme gågade, og vi ser naturligvis også den gamle romerske arena på Piazza Bra udefra. Amfiteatret er om sommeren ramme om flot iscenesatte operaforestillinger. Der bliver tid på egen hånd til at spise frokost i Verona.

Først på eftermiddagen kører vi til Gardasøens sydlige del med den skønne by Sirmione - et af Gardasøens populæreste udflugtsmål. Indgang til den gamle bydel sker ved at passere vindebroen ved Scaligero-borgen. Sirmione har mange hyggelige gågader med cafeer, restauranter og isbarer. Måske vil du hellere tage det lille turisttog til den romerske villa Grotte di Catullo, som ligger på halvøens nordligste del. Sidst på eftermiddagen kører vi retur til San Zeno di Montagna. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

8. dag: Mod Tyskland 

Med dejlige italienske minder i kufferten vinker vi farvel til Gardasøen og begiver os nordpå mod Tyskland. Undervejs holder vi pause og spiser frokost sammen. Middagen spiser vi på vores overnatningshotel i Midttyskland. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 

9. dag: Hjemkomst

I dag tilbagelægger vi den sidste strækning gennem Nordtyskland. I Puttgarden stiger vi ombord på færgen, der sejler os til Rødby. Vi er tilbage i København først på aftenen.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

Hotelinformation

Hotel Kirchenwirt ***, Kirchberg in Tirol
VisSkjul

Familiedrevet hotel i ægte rustik Tyroler-stil, beliggende midt i landsbyen Kirchberg in Tirol i Brixendalen, bare seks kilometer fra byen Kitzbühel. Hotellet har restaurant, wellnessafdeling og elevator i hovedbygningen. 

Værelser

Vi bor på pæne og rummelige standardværelser i hoved- eller sidebygningen, der alle er udstyret med tv, sikkerhedsboks, og gratis WiFi samt eget badeværelse med badekar eller bruseniche og hårtørrer. Mange af værelserne har desuden balkon. 

Læs mere om hotellet her. 

Hotel San Zeno *** og Hotel Sole ***, Gardasøen
VisSkjul

Hotel San Zeno og Hotel Sole ligger begge i San Zeno di Montagna ved Gardasøen. Det er pæne hoteller med have, terrasse, pool, elevator, bar og restaurant.

Værelser 

Vi bor på værelser med tv, telefon, sikkerhedsboks, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer. En del værelser har desuden balkon.