Nyhed!

Bad Neuenahr & Ahrdalen · Julemarked

Busrejser
5 Dage

Oplev julestemningen i de hyggelige små vinbyer i Ahrdalen samt foran domkirken i Køln. Kurparken i Bad Neuenahr er oplyst af de specielle "Uferlichter" langs Ahrfloden og julemarkedet i Ahrweiler regnes blandt de hyggeligste og flotteste julemarkeder.

Velkommen til dejlige julemarkedsdage i Ahrdalen, hvor vi finder masser af hygge, god vin og tysk romantik. Vi bor i kurbyen Bad Neuenahr, hovedstaden i Ahrweiler-distriktet, som er kendt for sine varme kilder og mineralholdige vand. Det hyggelige Hotel Krupp danner rammen om vores ophold, og her føler man sig velkommen. Hotellet ligger ideelt og centralt i gågaden i Bad Neuenahr, og her kan du gå direkte ud i byen, der byder på en...

Oplev julestemningen i de hyggelige små vinbyer i Ahrdalen samt foran domkirken i Køln. Kurparken i Bad Neuenahr er oplyst af de specielle "Uferlichter" langs Ahrfloden og julemarkedet i Ahrweiler regnes blandt de hyggeligste og flotteste julemarkeder.

Velkommen til dejlige julemarkedsdage i Ahrdalen, hvor vi finder masser af hygge, god vin og tysk romantik. Vi bor i kurbyen Bad Neuenahr, hovedstaden i Ahrweiler-distriktet, som er kendt for sine varme kilder og mineralholdige vand. Det hyggelige Hotel Krupp danner rammen om vores ophold, og her føler man sig velkommen. Hotellet ligger ideelt og centralt i gågaden i Bad Neuenahr, og her kan du gå direkte ud i byen, der byder på en dejlig park, gode butikker og cafeer samt den berømte Apollinaris-kilde. Der er heller ikke langt til nabobyen Ahrweiler, der er en malerisk, velholdt middelalderby med smukke huse og et dejligt miljø.

Vi besøger storbyen Køln, hvor byens største julemarked ligger foran den imponerende Kölner Domkirke. Endvidere skal vi på et stemningsfyldt vinkælderbesøg i Mayschoss, hvor vi skal stifte bekendtskab med de lokale vine. 

Du kan glæde dig til god forplejning og et dejligt ophold på vores hotel i Bad Neuenahr.  

 

Kort - Bad Neunar & Ahrdalen · Julemarked

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Stort dobbeltværelse
465,-
Eneværelse
465,-
Afbestillingsforsikring
245,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 4 nætter i Bad Neuenahr på Hotel Krupp***
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 2 x frokost (1. og 5. dag)
 • 4 x middag (1.-4. dag)
 • Byvandring i Bad Neuenahr og Ahrweiler
 • Besøg på julemarkedet i Ahrweiler
 • Besøg i vinkælder i Mayschoss-Altenahr, inkl. vinsmagning
 • Byvandring i Köln
 • Besøg på julemarkedet i Köln
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start turen på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle opsamlingstider og -steder.

Hovedrute 2 · Rødby - Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 22.45
05.45 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 22.30
06.30 København, Sjælør Station 22.00
06.45 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 21.30
07.00 Ølby Station ved Netto 21.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K/vest og hjemrejse Circle K/øst) 20.45
07.45 Stensved ved p-plads afkørsel 41 20.30
07.55 Højmølle Kro 20.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 20.00
08.30 Maribo Banegård 19.45
08.40 Rødby Færge ved kontrol 19.30

Rute 4 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Bane 23.00
05.15 Svebølle Center 22.40
05.30 Jyderup Bane 22.30
05.50 Ruds-Vedby Bane 22.15
06.05 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 22.00
06.20 Sorø Byterminal, ved rådhuset 21.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 21.30
07.00 Næstved ved Banegårdspladsen 21.15

Rute 5 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Bane 22.55
05.35 Vig forsamlingshus 22.40
05.40 Herrestrup busterminal 22.35
06.00 Holbæk Bane ved Jernbanevej 6 22.05
06.15 Tølløse Bane 21.40
06.40 Ringsted Bane 21.35
07.00 Haslev Bane 21.15

Rute 7 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 24.00
04.45 Helsingør Station ved Sundsiden 23.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 23.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 22.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 22.30
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Til Ahrdalen

Vi kører fra Sjælland, og med færgen Rødby-Puttgarden er vi hurtigt i Tyskland. Undervejs holder vi frokostpause i Nordtyskland, og herfra sætter vi kurs mod Rheinland-Pfalz og området syd for Køln og nær Bonn. Bad Neuenahr ligger i Ahrdalen mellem Eifelbjergene i Tysklands nordligste rødvinsdistrikt, og om aftenen ankommer vi til vores gode hotel i Bad Neuenahr, hvor middagen venter.

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Udsigt over Ahrdalen.

Udsigt over Ahrdalen.

2. dag: Bad Neuenahr og Ahrweiler

Efter morgenmaden skal vi ud og se nærmere på Bad Neuenahr, og rejselederen fører an på en byvandring. Bad Neuenahr er en kendt kurby med 36 grader varme, alkaliske kilder, der udspringer i byen. En af Tysklands få springende kilder, Grosser Sprudel, kan blive op til 20 meter høj. Fra Apollinaris-brønden aftappes naturligt kildevand på flasker, som distribueres til mange lande. Det gamle kurhotel er en pompøs bygning, og endvidere findes Tysklands største kasino i Bad Neuenahr. Efter byvandringen tager vi den korte strækning til nabobyen Ahrweiler, som er en gammel middelalderby med velholdte bindingsværkshuse og et uspoleret miljø indenfor de gamle bymure fra det 13. århundrede. Det er i Ahrweiler, at vi finder det hyggeligste julemarked, hvor byens flotte bindingsværkshuse danner ramme om markedsboderne med julepynt, kunsthåndværk, Glühwein, grillpølser og julekager. Her finder vi den rette julestemning når lysene funkler i eftermiddagsmørket.
Kurparken i Bad Neuenahr er dekoreret og oplyst af store lysende kugler og dekorationer med blomster og lys langs Ahrflodens bredder. Disse "Uferlichter" er helt specielt for Bad Neuenahr og bidrager til den rette julestemning. Om aftenen spiser vi middag på hotellet og måske er der efterfølgende stemning for en spadseretur i gågaden. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Bindingsværk i Ahrweiler.

Bindingsværk i Ahrweiler.


3. dag: Julemarked i Køln

Køln er altid en udflugt værd - kendt som messeby, handelscentrum for hele regionen og et trafikalt knudepunkt. Med rejselederen går vi en byvandring i Køln centrum, hvor vi naturligvis skal se næmere på den imponerende gotiske Kölner Dom med de to 157 meter høje tårne. På pladsen foran domkirken afholdes byens største julemarked, men der er også julemarkeder flere andre steder i byen. Du får god tid til at opleve Køln, måske gå en tur langs Rhinpromenaden, besøge en frokostrestaurant eller nyde den lokale øl, Kölsch, på et af de mange værtshuse.  
Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til Bad Neuenahr, hvor vi har tid til at slappe af, inden middagen på hotellet.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Julemarked foran domkirken i Køln.

Julemarked foran domkirken i Køln.

4. dag: Vinkælder i Mayschoss og julemarked Bad Münstereifel

Om formiddagen kører vi til Tysklands ældste andelsejede vinkælder i Mayschoss-Altenahr, hvor vi skal på besøg i vinkælderen med tilhørende vinsmagning af Spätburgunder og andre lækre vine. Der bliver også mulighed for at gøre gode vinindkøb i butikken - måske skal du have julens vin med hjem herfra?

Vi fortsætter til Bad Münstereifel, som er en lille, romantisk by med velholdte, maleriske bindingsværkshuse, byporte og en god gågade. Ideelle rammer for byens hyggelige julemarked, som vi selvfølgelig besøger. Om aftenen spiser vi den sidste middag på hotellet i Bad Neuenahr.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Bindingsværk i Bad Munstereifel.

Bindingsværk i Bad Munstereifel.

5. dag: Hjemad i raskt tempo

Vi står tidligt op, så vi kan nå at køre hjem på en dag. Vi får frokost undervejs og ankommer til København midt på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Hotelinformation

Hotel Krupp ***, Bad Neuenahr
VisSkjul

Det familiedrevne Hotel Krupp ligger hyggeligt i gågaden i Bad Neuenahr, omgivet af vinmarker og med kurpark og et pænt udvalg af butikker i byen. Nydelig indretning med restaurant, vinstue og dejlig terrasse. Hotellet har elevator og tilbyder også wellness, sauna og shanti-massage (mod betaling). 

Værelser

Alle værelser er pænt indrettet med tv, telefon, minibar, sikkerhedsboks, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer. En del værelser har balkon. De fleste værelser er små  twin-værelser (18 m2) til to personer med to separate senge.  Der er mulighed for (mod tillæg) at bestille et stort dobbeltværelse (23 m2) med stor dobbeltseng. Eneværelserne har samme standard som de øvrige værelser.       

Stort dobbeltværelse på Hotel Krupp.
Stort dobbeltværelse på Hotel Krupp.