Hotel i centrum!

Caroline Mathildes Celle

Busrejser
5 Dage

Celle er en perle af en by på Lüneburger Heide med charmerende og idylliske bindingsværkshuse. Byens historie er tæt knyttet til Danmark, og vores lokale dansktalende rejseleder viser os Celle, slottet og omegnen. 

Tag med til bindingsværksidyl i hovedbyen på Lüneburger Heide. Celle er utrolig charmerende med sine smalle brostensbelagte stræder, smukke middelalderhuse samt hyggelige cafeer og restauranter. Oplev også Hamborg og Lübeck, og se slottet, som Caroline Mathilde blev forvist til efter affæren med Struensee. Forår og sommer besøger vi den fantastiske fuglepark

...

Celle er en perle af en by på Lüneburger Heide med charmerende og idylliske bindingsværkshuse. Byens historie er tæt knyttet til Danmark, og vores lokale dansktalende rejseleder viser os Celle, slottet og omegnen. 

Tag med til bindingsværksidyl i hovedbyen på Lüneburger Heide. Celle er utrolig charmerende med sine smalle brostensbelagte stræder, smukke middelalderhuse samt hyggelige cafeer og restauranter. Oplev også Hamborg og Lübeck, og se slottet, som Caroline Mathilde blev forvist til efter affæren med Struensee. Forår og sommer besøger vi den fantastiske fuglepark i Walsrode, hvor vi kan opleve over 600 mere eller mindre farvestrålende fugle. Om efteråret kører vi med hestevogn på Lüneburger Heide i stedet for at besøge Walsrode. Desuden har vi som noget nyt inkluderet en udflugt til det interessante vind- og vandmøllemuseum i Gifhorn, hvor vi skal se møller fra blandt andet Tyskland, Østrig, Holland, Grækenland og Rusland.

Vores hotel ligger lige ud til Celles historiske bydel, og på denne busrejse har vi afsat masser af tid til at nyde opholdet i byen. Vores dygtige chauffør klarer det hele på rejsen til og fra Celle. Vores dansktalende rejseleder bor i byen, så hende møder vi, når vi er vel ankommet til Celle.

Kort - Celle - Sommer 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
660,-
Afbestillingsforsikring
280,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 4 nætter i Celle på InterCityHotel Celle***
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 2 x frokost (2. og 5. dag)
 • 4 x middag (1.-4. dag)
 • Byrundtur i Hamborg
 • Byvandring i Celle
 • Besøg på slottet i Celle
 • April, maj, juni og juli: Besøg i Walsrode fuglepark
 • August og september: Hestevognstur på Lüneburg Heide, inkl. frokost
 • Besøg på vind- og vandmøllemuseum 
 • Besøg i Lübeck
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

 

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved DSB-kiosken 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø ved busterminalen 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Byrundtur i Hamborg

Vi sejler med færgen fra Rødby til Puttgarden, hvorfra vi kører videre til storbyen Hamborg, den store havneby ved Elben. Vi kan nå en lille byrundtur med bussen og se lidt af Reeperbahn, havnen og Binnenalster, inden der bliver tid til at se nærmere på byen på egen hånd. Hamborg er en rigtig indkøbsby, hvor især de mange overdækkede arkader er et besøg værd. Vi er i Celle sidst på eftermiddagen tidsnok til at gå lidt på opdagelse, inden vi samles til middagen.

Inkluderede måltider: Middag. 

Celle byder på rendyrket bindingsværkidyl.

Celle byder på rendyrket bindingsværkidyl.

2. dag: Byvandring i Celle og besøg på slottet

Efter en god, solid morgenmad træder vores danske rejseleder til. Hun har boet mange år i Celle, så hun kender hvert et hjørne af byen. Denne dag skal vi på byrundtur til fods i Celle, hvor vi ser den historiske bydel. Her findes snesevis af romantiske bindingsværkshuse, mange med smukke træudskæringer - blandt andet det næsten 500 år gamle Hoppener Haus i hele seks etager. Endvidere besøger vi slottet, hvor den danske dronning Caroline Mathilde boede de sidste år af sit liv. Her endte hun sine dage blot 24 år gammel, landsforvist og uønsket i Danmark efter affæren med Struensee. Resten af dagen er sat af til afslapning og oplevelser på egen hånd, inden vi mødes til middagen, som vi nyder på en restaurant i centrum af Celle.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Slottet i Celle.

Slottet i Celle.

3. dag: Walsrode fuglepark / Hestevognstur på Lüneburg Hede

Afrejser i april, maj, juni og juli: Walsrode fuglepark
Blot en times kørsel fra Celle ligger en helt anden verden - den fantastiske fuglepark Walsrode. Her kan vi både møde verdens mindste og verdens største fugl samt de mere end 600 andre arter i parken. Har du lyst, kan du overvære spektakulære fugleshows både ude og inde, og det vækker altid begejstring, når fuglene fodres. Selve parken er på hele 24 hektar og huser også mængder af skønne blomster, planter og træer arrangeret i forskellige haver. Op mod 120 forskellige rhododendronarter og 70 forskellige roser er repræsenteret, så der er i høj grad også noget at se på for alle havebegejstrede. Først på eftermiddagen er vi tilbage i Celle, hvor der er god tid til at nyde byens charme og gode indkøbsmuligheder. Der er desuden flere gode museer, blandt andet Bomann-muséet og Kunstmuseum Celle. Vi spiser middag på en restaurant i nærheden af hotellet.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag. 

Afrejser i august og september: Hestevognstur på Lüneburger Heide, inkl. frokost
​På efterårsafgangene i august og september tager vi på udflugt til Lüneburger Heide i stedet for Walsrode. På Lüneburger Heide skal vi på hestevognstur over heden med frokost inkluderet. Først på eftermiddagen er vi tilbage i Celle, hvor der er god tid til at nyde byens charme og gode indkøbsmuligheder. Der er desuden flere gode museer, blandt andet Bomann-muséet og Kunstmuseum Celle. Vi spiser middag på en restaurant i nærheden af hotellet.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 

Farverige papegøjer i Walsrode fuglepark.

Farverige papegøjer i Walsrode fuglepark.

4. dag: Vind- og vandmøllemuseet i Gifhorn

Vi kører til Gifhorn, hvor det internationale vind- og vandmøllemuseum ligger. Møller har altid været bygget forskelligt i de forskellige lande - og det er tankevækkende at se, hvordan man udnytter naturens kræfter på forskellig vis. Vinden burde jo være ens i de forskellige verdensdele, men en mølle fra Grækenland ser ganske anderledes ud end en mølle fra Holland. Frilandsmuseet har primært vind- og vandmøller fra Europa, men fik i 2003 skænket en koreansk vandmølle fra bjergregionen Sobaek. Museet har også en 800 m2 stor udstillingshal med cirka 45 møllemodeller fra hele verden. Alle viser de, hvordan menneskets ældste maskine har udnyttet naturens energi. Om aftenen spiser vi middag på en restaurant centralt i Celle.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag. 

Klassisk hollandsk vindmølle.

Klassisk hollandsk vindmølle.

5. dag: Lübeck og mod Danmark

Vi forlader Celle, siger farvel til vores danske rejseleder og lader vores erfarne chauffør tage teten igen. I ro og mag kører vi nordpå til Lübeck, hvor der vil være tid til at gå på opdagelse i det historiske centrum. Se for eksempel rådhuset med den usædvanlige gavl med byvåben og runde huller eller marcipanhuset Niederegger. Lübeck var en betydningfuld hanseby, og i 2015 åbnede et helt nyt museum om hansetiden. Byen kan desuden prale af hele tre Nobelprismodtagere - Thomas Mann, Willy Brandt og Günther Grass. Vi slutter besøget i Lübeck af med at spise frokost sammen på en hyggelig restaurant, hvorefter vi kører mod Puttgarden og færgen til Rødby. Vi er retur i Danmark først på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost. 

Holsten Tor - porten til Lübeck.

Holsten Tor - porten til Lübeck.

Hotelinformation

InterCityHotel Celle ***
VisSkjul

InterCityHotel Celle har en god, central beliggenhed, lige overfor Celles historiske bykerne med bindingsværkshuse og i gåafstand til slottet. På hotellet finder du morgenmadsrestaurant, bar samt elevator. De inkluderede middage spises på en nærliggende restaurant. Hotellets gæster kan gratis benytte byens offentlige transportmidler.

Værelser

Vi bor på velfungerende og enkelt indrettede værelser med tv, radio, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer.
 

Læs mere om hotellet her.

InterCityHotel Celle
InterCityHotel Celle