Nyhed!
Busrejser
4 Dage

På denne rejse skal vi opleve Tysklands næststørste by på en byrundtur og en havnerundfart i det, man kalder europas port til verden. Ikke mindst kan du glæde dig til en helt unik nytårsaften på Elben med et brag af en nytårsfest på skibet Mississippi Queen i Hamborg havn.

Hamborg er en attraktiv og fascinerende storby, som har så utrolig meget at byde på. Der er ikke langt fra Danmark til den gamle hansestad, som har et væld af mondæne modebutikker, talrige forretningsarkader samt hyggelige markeder med lokale handlende. Hamborg er en af Europas rigeste byer, og her findes et stort udvalg af kulturelle...

På denne rejse skal vi opleve Tysklands næststørste by på en byrundtur og en havnerundfart i det, man kalder europas port til verden. Ikke mindst kan du glæde dig til en helt unik nytårsaften på Elben med et brag af en nytårsfest på skibet Mississippi Queen i Hamborg havn.

Hamborg er en attraktiv og fascinerende storby, som har så utrolig meget at byde på. Der er ikke langt fra Danmark til den gamle hansestad, som har et væld af mondæne modebutikker, talrige forretningsarkader samt hyggelige markeder med lokale handlende. Hamborg er en af Europas rigeste byer, og her findes et stort udvalg af kulturelle tilbud som teaterforestillinger, musicals og shows. Vil du kombinere en weekendtur med en storartet musicaloplevelse, så er Hamborg stedet!

Det kæmpestore havneområde danner ramme om vores festlige nytårsaften ombord på skibet Mississippi Queen - en hjuldamper, der fungerer som restaurationsskib. Her fejrer vi nytåret med en stor nytårsbuffet, frie drikkevarer, musik og dans samt flot og farvestrålende nytårsfyrværkeri over Hamborg havn. 

 

Kort over Tyskland - Hamborg

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
1250,-
Afbestillingsforsikring
375,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 3 nætter i Hamborg på NH Hotel Hamburg Horn****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 2 x frokost (1. og 4. dag)
 • 2 x middag (1.-3. dag)
 • 1 x Nytårsarrangement frie drikkevarer, et glas champagne, musik og dans
 • Byrundtur i Hamborg
 • Havnerundfart i Hamborg
 • Pause i Lübeck
 • Lokalguide på byrundturen 2. dag
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved DSB-kiosken 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø ved busterminalen 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Hamborg

Med færgen fra Rødby til Puttgarden er vi hurtigt fremme i delstaten Slesvig-Holsten. Området gemmer på mange spændende historier - nogle endda med en dansk vinkel - og rejselederen fortæller naturligvis om både stort og småt. Vi holder pauser med passende mellemrum og spiser også frokost undervejs. 

Vel ankommet til Hamborg starter vi med at køre en lille orienterende byrundtur, hvor vi blandt andet kommer rundt i det enorme havneområde med byens ikoniske kraner, containerskibe, færger og krydstogtskibe. Vi ser også det imponerende rådhus, der ugerne forinden har været kulisse for de store julemarkeder. Om aftenen spiser vi middag i restauranten på vores hotel. 

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Hamborg i hyggelig aftenbelysning.

Hamborg i hyggelig aftenbelysning.

2. dag: Byrundtur og nytårsaften i Hamborg Havn 

Hamborg havde sin storhedstid som Hansestadt i det 13. og 14. århundrede og har i dag genvundet fordums storhed - nu som førende kulturby med et overdådigt repertoire af musicals, koncerter og teaterforestillinger. Om formiddagen kører vi en byrundtur til Hamborgs største seværdigheder, der er koncentreret omkring Neustadt og Aussenalster. Vi ser blandt andet det imponerende Rådhus i tysk renæssancestil, Alsterpavillionen midt på Jungfernstieg med mondæne cafeer og livlige forretninger og Hauptbahnhof, som ikke alene er banegård men også markedshal med mange små butikker, restauranter og biograf. Vi ser også St. Michaeliskirche fra det 18. århundrede. Det 132 meter høje tårn i barokstil er blevet vartegn for byen. Vi slutter af ved  Bismarcksmonumentet i det livlige St. Pauli-kvarter og Landungsbrücke. 

Om aftenen kører vi til havneområdet, hvor vi går ombord på Mississippi Queen, hvor vi skal fejre årets festligste aften på bedste tyske vis. Vi hilser på selskabet med en velkomstdrink, hvorefter den store nytårsbuffet åbner med lækre kolde og varme retter. Hertil er der drikkevarer ad libitum. Musikken spiller op til dans, og vi kan godt love, at der bliver fuld knald på nytårsfesten. Når vi nærmer os 2021, sejler Mississippi Queen ud midt i Hamborg Havn. Her skåler vi året ind i champagne, og fra skibets soldæk kan vi beundre et storslået og farverigt nytårsfyrværkeri over Hamborg. Festen fortsætter endnu et par timer og Mississippi Queen lægger til ved Überseebrücke/Elbpromenade ca. 02:00-03:00 og herfra går turen hjem til vores hotel.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Festligt fyrværkeri over havnen i Hamborg.

Festligt fyrværkeri over havnen i Hamborg.

3. dag: Havnerundfart

Vi tager den med ro om formiddagen - det blev jo lidt sent, inden festen sluttede. Om eftermiddagen besøger vi en af verdens største havne. Her tager vi på en spændende havnerundfart med opvarmede både, der bringer os forbi de kæmpestore oceangående skibe, containerterminaler, værftsanlæg og kanaler. Havnen i Hamborg kaldes Europas port til verden, og sejlturen her er en imponerende oplevelse. Vi kommer også forbi Hamborgs nyeste vartegn Elbphilharmonie. Det imponerende koncerthus blev bygget ovenpå et tidligere kakaolager ved havnefronten. Om aftenen hygger vi os med middag i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.


Hamborgs imponerende Elbphilharmonie.

Hamborgs imponerende Elbphilharmonie.

4. dag: Hjemrejse

Vi forlader Hamborg efter morgenmaden, og i løbet af hjemrejsen holder vi frokostpause i Lübeck, hvor vi benytter lejligheden til at spadsere en tur gennem det historiske centrum. Derefter fortsætter vi op til Puttgarden og sejler hjem til Danmark. Vi ankommer til København først på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Vinter ved Holsten Tor i Lübeck.

Vinter ved Holsten Tor i Lübeck.

 

Hotelinformation

NH Hotel Hamburg Horn ****
VisSkjul

4-stjernet hotel beliggende i den østlige del af Hamborg ved væddeløbsbanen Horner Rennbahn. Med Metro tager det ca. ti minutter til centrum af byen. Hotellet har restaurant, bar, elevator, spa, sauna og fitnesscenter. 

Værelser

Nydelige værelser med aircondition, telefon, minibar, TV, skrivebord, sikkerhedsboks og gratis WiFi. Badeværelsene har enten badekar eller bruseniche samt hårtørrer.