Fest på hjuldamper med all inclusive

Hamborg · Nytår · 2023

Busrejser
3 Dage

Tysklands vigtigste havneby er berømt for sine fester og livlige bymiljø, og nytårsaften bliver alle sejl sat til. Vi har booket pladser på den nyrenoverede hjuldamper MS Queen, så vi kan opleve årets festligste aften fra flodsiden. Mens vi sejler gennem byen, nyder vi gallamiddagen ombord med drikkevarer ad libitum, liveband, DJ og ikke mindst en enestående udsigt over Hamburg fra dækket.

Vores gode 4-stjernede hotel Lindner am Michel ligger midt mellem Rådhuspladsen og Reeperbahn. Her bor vi to nætter, og den korte rejseafstand fra Danmark og hotellets centrale beliggenhed gør, at vi har god tid til at opleve byen.

Glæd...

Tysklands vigtigste havneby er berømt for sine fester og livlige bymiljø, og nytårsaften bliver alle sejl sat til. Vi har booket pladser på den nyrenoverede hjuldamper MS Queen, så vi kan opleve årets festligste aften fra flodsiden. Mens vi sejler gennem byen, nyder vi gallamiddagen ombord med drikkevarer ad libitum, liveband, DJ og ikke mindst en enestående udsigt over Hamburg fra dækket.

Vores gode 4-stjernede hotel Lindner am Michel ligger midt mellem Rådhuspladsen og Reeperbahn. Her bor vi to nætter, og den korte rejseafstand fra Danmark og hotellets centrale beliggenhed gør, at vi har god tid til at opleve byen.

Glæd dig til at opleve det helt nye bycentrum Hafencity, det historiske Hamborg omkring Rådhuset og det livlige kvarter omkring den berømte gade Reeperbahn. På rejsens første dag spiser vi middag på den maritimt inspirerede restaurant "Veermaster".

Højdepunktet på rejsen bliver selvfølgelig nytårsaften ombord på den nyrenoverede hjuldamper MS Queen, som byder på de bedste rammer om en festlig nytårsaften. Vi går ombord kl. 19.30 til velkomstdrinks, og derefter er der stor gallabuffet samt fri vin, sekt, øl og vand under hele festen. Vi bliver underholdt af levende orkester og DJ, og mens vi nyder festen, sejler vi gennem Hamborg og kan beundre byens imponerende skyline fra dækket. Til midnat byder vi det nye år velkomment med manér, inden festen fortsætter frem til kl. 02.00. 

Som altid, når du rejser med Vitus, sejler vi på både ud- og hjemrejsen med Scandlines, så du slipper for den lange omvej over Jylland. Det giver dig en ekstra behagelig rejse.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
875,-
Afbestillingsforsikring
420,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
  • 2 nætter i Hamburg på Hotel Lindner am Michel**** 
  • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
  • 1 x middag (1. dag)
  • 1 x nytårsgalla ombord på hjuldamperen MS Queen inkl. vin, sekt, øl og vand fra kl. 19.30 til kl. 02.00 (2. dag)
  • Byvandring i Hamborg 
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Køreplaner

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved Netto 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Circle K, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4 · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5 · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk, Jernbanevej 6 (ved Borgerservice) 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Rute 7 · Opsamlingsrute · Benyttes i 2023 og 2024

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Valby Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Byrundtur i Hamborg og middag på "Veermaster"

Efter opsamling på Sjælland kører vi til Rødby og sejler med Scandlines til Puttgarden. Der er reserveret pladser til os i færgens restaurant, hvor vi får en lille morgenanretning samt kaffe eller te.

Allerede ved frokosttid er vi fremme i Hamborg, hvor vi kører en kort byrundtur, og efterfølgende holder vi en god pause i centrum af byen ved Rådhuset og den travle indkøbsgade Mönckebergstrasse. Her er der både tid til frokost og til at handle i de mange fristende butikker.

Midt på eftermiddagen kører vi det sidste lille stykke til vores hotel, hvor vi bliver indkvarteret for to nætter. Hotellet ligger midt mellem rådhuspladsen og den berømte Reeperbahn, der byder på et utal af restauranter, barer og spillesteder.

Til aften har vi bestilt middag på restaurant Hamborger Veermaster, der er indrettet med inspiration fra Hamburgs maritime traditioner og ligger på Beatles-Platz lige ved Reeperbahn. Her har vi bestilt husets specialitet, som er en grilltallerken med både okse-, kalkun- og svinekød serveret med pebersauce samt den lokale dessert "Franzbrötchen crumble", der er baseret på kanelbrød serveret med æblekompot og vanilleis.

Vores egen bus kører os både til og fra middagen, men der er selvfølgelig også mulighed for at blive i kvarteret og eventuelt nyde en cocktail på en god ginbar eller en lokal tysk øl på en af de traditionelle ølstuer.

Inkluderede måltider: Let morgenanretning og middag 

Den ikoniske sømandsrestaurant Hamborger Veermaster.

Den ikoniske sømandsrestaurant Hamborger Veermaster.

2. dag: Byvandring og Nytårsgalla på MS Queen

Det er nytårsaftensdag, og vi tager os tid til en rolig start på dagen, så vi også er friske til aftenens fest.

Efter god tid til morgenmaden inviterer rejselederen på en lille byvandring, som blandt andet fører os forbi Hamborgs smukkeste kirke St.Michaelis og videre til Speicherstadt, der er den bedst bevarede bydel med sine smukke, gamle pakhuse og smalle kanaler. Vi går i fodsporene på Hamborgs stolte traditioner som søfartsby, og gennem det historiske kvarter når vi frem til den topmoderne bydel Hafencity.

Her får vi et indblik i, hvordan Hamborg integrerer sikring mod højvande med et attraktivt bymiljø langs floden og kanalerne. Hele kvarteret krones af den storslåede koncertsal Elbphilharmonie, der i dag er Hamborgs vartegn og symbol på byens altid levende kulturliv. Efter byvandringen er der tid til at gå på opdagelse i kvarteret på egen hånd, inden vi bliver hentet af vores egen bus, der kører os tilbage til hotellet.  

Først på aftenen holder bussen atter klar til at køre os til havnen, hvor vi klokken 19.30 går ombord på den flotte og nyrenoverede hjuldamper MS Queen, der er bygget med inpiration fra de traditionelle hjuldampere på Mississippifloden.

Vi bliver modtaget med velkomstdrinks og tager derefter plads omkring de runde borde i skibets restaurant. Hele aftenen er der drikkevarer ad libitum, som inkluderer skibets vine, sekt, øl og vand. Mens vi kan nyde alle lækkerierne fra den store gallabuffet, spiller skibets orkester op til en festlig aften. Udover orkestret har skibet også egen DJ ombord, så der bliver rig mulighed for at lufte danseskoene.

Til midnat hilser vi det nye år velkommen, og fra skibets udendørs dæk kan vi nyde en fantastisk udsigt mod Hamborgs skyline. Festen fortsætter indtil cirka kl. 02.00, og når vi går fra borde, holder vores egen bus klar til at køre os hjem til hotellet og en velfortjent nattesøvn.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og Nytårsgalla. 

Nytårsfyrværkeri over Hamborg og Elbphilharmonie.

Nytårsfyrværkeri over Hamborg og Elbphilharmonie.

3. dag: Nytårsdags rolige morgen og hjemrejse

Oven på aftenens og nattens fest skal der selvfølgelig være god tid til både at sove længe og nyde hotellets gode morgenmad. Måske kunne det også friste med en stille slentretur i området ved hotellet, der ligger blot et par hundrede meter fra de gamle voldanlæg, der i dag er et flot rekreativt område.

Omkring middagstid pakker vi bussen og begynder vores rejse tilbage mod Danmark. Inden vi kører ombord på færgen, bliver der i Puttgarden også tid til at handle. Først på aftenen er vi tilbage på Sjælland.    
 
Inkluderede måltider: Morgenmad.

Det smukke og gamle lagerdistrikt Speicherstadt i Hamborg en kølig vintermorgen.

Det smukke og gamle lagerdistrikt Speicherstadt i Hamborg en kølig vintermorgen.

Hotelinformation

Lindner Hotel Am Michel****, Hamborg
VisSkjul

4-stjernet hotel med god beliggenhed i Hamborg. Her befinder vi os blot 1,3 kilometer fra rådhuset, og i gaderne nær hotellet findes der flere gode restuaranter.

Hotellet har 225 værelser, restaurant og bar. Der er desuden sauna og fitness på hotellet.

Værelser

Vi bor på rummelige værelser med dobbelt- eller twinsenge med store vinduer, tv, radio, WiFi, aircondition, kaffe- og tefacilititer samt badeværelse med hårtørrer. 

Velkommen til Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Velkommen til Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Receptionen hos Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Receptionen hos Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Sæt dig til rette og nyd en forfriskning fra baren på Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Sæt dig til rette og nyd en forfriskning fra baren på Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Loungen hos Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Loungen hos Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Restauranten på Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Restauranten på Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Morgenmadsbuffeten hos Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Morgenmadsbuffeten hos Lindner Hotel Am Michel i Hamborg.
Eksempel på dobbeltværelse på Lindner Hotel am Michel.
Eksempel på dobbeltværelse på Lindner Hotel am Michel.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.