Lækkert hotel i centrum

Paris · Julemarked

Flyrejser
4 Dage

I december stråler Frankrigs romantiske hovedstad af glitrende julelys, og overalt finder du en helt særlig atmosfære, som ingen andre byer. Vi bor på et meget charmerende 4-stjernet boutiquehotel med en fantastisk beliggenhed.

Lysets by skinner hele året, men er en særlig oplevelse i december. Paris tælles ikke uden grund blandt verdens mest romantiske byer i den søde juletid. Har højtiden en særlig plads i dit hjerte, vil du elske en julemarkedsrejse til Paris, hvor hvert kvarter har sine egne spændende julemarkeder, der fylder gader og pladser. Julemarkederne i Byernes By er ganske enkelt en oplevelse, som alle bør unde...

I december stråler Frankrigs romantiske hovedstad af glitrende julelys, og overalt finder du en helt særlig atmosfære, som ingen andre byer. Vi bor på et meget charmerende 4-stjernet boutiquehotel med en fantastisk beliggenhed.

Lysets by skinner hele året, men er en særlig oplevelse i december. Paris tælles ikke uden grund blandt verdens mest romantiske byer i den søde juletid. Har højtiden en særlig plads i dit hjerte, vil du elske en julemarkedsrejse til Paris, hvor hvert kvarter har sine egne spændende julemarkeder, der fylder gader og pladser. Julemarkederne i Byernes By er ganske enkelt en oplevelse, som alle bør unde sig selv. Stormagasinernes juledekorerede vinduer stråler og monumenter, facader, pladser, parker og gader er udsmykket. På de stemningsfulde julemarkeder mødes vi af ægte fransk kultur med traditionelle specialiteter og kunsthåndværk. 

På denne rejse besøger vi flere markeder i de parisiske gader og oplever den smukke, gamle by på byrundtur og på byvandringer i Paris' forskelligartede kvarterer. Nyd livet på de utallige restauranter, bistroer, barer og cafeer, der emmer af parisisk atmosfære. Smag den franske mad og de herlige vine, champagne, café au lait, østers, ost og de lækreste kager. Ud over de gastronomiske herligheder byder Paris altid på et bredt udbud af kultur, arkitektur, litteratur, mode, film og kunst. Vi har inkluderet et metrokort under opholdet, så det er nemt at komme rundt og opleve byens herligheder. 

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse som eneværelse
1.125,-
Afbestillingsforsikring
295,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Brasseriemiddag, inkl. vin og kaffe
320,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Paris t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 378,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 3 nætter i Paris på Hôtel Relais Monceau****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 1 x frokost (2. dag)
 • 1 x middag (1. dag)
 • 10 metrobilletter
 • Byrundtur i Paris med pause ved Eiffeltårnet
 • Spadseretur på Avenue des Champs-Elysées
 • Besøg på julemarked i La Défense
 • Byvandring i Montmartre med besøg i Sacré Cæur
 • Byvandring i Latinerkvarteret
 • Besøg på julemarked i Saint-Germain-des-Prés
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Ekstraarrrangement bestilles sammen med rejsen (min. 10 deltagere).

Dagsprogram

1. dag: Julestemning i Paris

Om formiddagen flyver vi fra København med Air France direkte til Paris. Efter ankomst tager vi på en spændende byrundtur med bus, hvor vi får et godt overblik over byen og kommer forbi nogle af de største seværdigheder. Vi kører langs den verdensberømte Avenue des Champs-Elysées, der forbinder den imponerende Concorde-plads med Triumfbuen, og hvorfra 12 boulevarder udgår som en stjerne. Herefter fortsætter vi videre forbi den populære park Jardin des Tuileries ved Louvre, der rummer Leonardo da Vincis berømte maleri Mona Lisa, og videre over en af Seinens mange broer til det gamle Latinerkvarter med kunstgallerier og hyggelige spisesteder. Her findes en labyrint af smalle brostensbelagte gader, og en stor del af bydelens særlige stemning med bohèmer og studerende er bevaret.

Vi fortsætter videre forbi universitetet Sorbonne til den lille bådformede ø, Île de la Cité, som ligger midt i Seinen. Her finder vi den pragtfulde domkirke Notre Dame, der formentlig er i fuld gang med at blive genopbygget efter den forfærdelige brand i april, og vi ser skaderne og resterne af den utrolige kirke udefra. Her står også byens store juletræ, som man ifølge traditionen skal se inden juleaften. Turen slutter med en lille pause ved byens stolthed, Eiffeltårnet. Efter ankomst til vores meget charmerende hotel hygger vi os om aftenen med en lækker 2-retters middag på en typisk fransk lokal restaurant blot få minutters gang fra hotellet. 

Inkluderede måltider: Middag.

Pragtgaden Avenue des Champs-Elysées flankeret af julelys.

Pragtgaden Avenue des Champs-Elysées flankeret af julelys.

2. dag: Julemarked og Montmartre

Glæd dig til hotellets morgenmad, der er en væsentlig forbedret udgave af det traditionelle franske morgenbord. Med hotellets meget centrale placering og med byens veludviklede metronet er det let at opleve Paris. Vi starter dagen med at tage metroen til den smukke boulevard Avenue des Champs-Elysées, hvor vi på en gåtur fra Triumfbuen til Concorde-pladsen, ser nogle af de eksklusive butikker. Vi fortsætter herfra med metroen til byens største og bedste julemarked, der ligger ved La Défense, hvor man mellem de høje skyskrabere af glas og stål, finder et juleparadis med mere end 350 træboder. I den spændende bydel med moderne arkitektur holder store franske og internationale virksomheder til i de mange kontorbygninger. Læg mærke til Den Store Triumfbue, La Grande Arche, der er tegnet af den danske arkitekt Otto von Spreckelsen. Vi nyder livet på det festlige og farverige marked fyldt med franske specialiteter og alt godt til julen, inden vi kører til det populære kunstnerkvarter Montmartre. Her nyder vi en 2-retters frokostmenu på den stemningsfulde restaurant La Bonne Franquette. 

Til fods indsnuser vi Montmartres særlige bohème-agtige atmosfære og iagttager malerne på Place du Tertre. Snup måske en café au lait på én af de atmosfærefyldte cafeer i de små, krogede gader. Verdensberømte kunstnere som van Gogh, Monet og Picasso har alle boet her på toppen af Paris. Med kabelbane kører vi op til den hvide, højtbeliggende basilika, Sacré Coeur, som vi besøger - og der er naturligvis tid til at nyde den formidable udsigt over byen, inden vi går ned til metroen for at vende tilbage til hotellet.

Aftenens middag er på egen hånd, men rejselederen arrangerer gerne fællesspisning på en dejlig lokal restaurant samt en lille gåtur, så julelysene kan opleves i mørket. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Udsigt fra La Défense til Triumfbuen.

Udsigt fra La Défense til Triumfbuen.

3. dag: Latinerkvarteret og julemarked

Med metro når vi hurtigt Notre Dame, hvor vi får et gensyn med resterne af den imponerende kirke, inden vi krydser Seinen til Latinerkvarteret, der er et af de ældste kvarterer i Paris. Siden middelalderen har området været kendt for den store koncentration af uddannelsessteder. Kvarteret er derfor opkaldt efter de studerende på universitetet, da man dengang talte latin med hinanden. Vi mærker livet i det hyggelige område og slutter turen ved julemarkedet i det mondæne område Saint-Germain-des-Prés. Slap af over en god frokost på en af områdets stemningsfulde restauranter, og prøv også et glas vin chaud – Frankrigs svar på gløgg! 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Ekstraarrangement: Brasseriemiddag, inkl. vin og kaffe
På det fornemme Brasserie Mollard fra 1867 nyder vi en flot 3-retters menu med et glas vin og efterfulgt af kaffe. Restauranten, der ligger i gåafstand fra hotellet, er smukt indrettet i jugendstil - og var engang blandt det fashionable Paris’ fineste restauranter. I dag er fiskerestauranten efter omfattende renoveringer klassificeret på listen over byens historiske monumenter.

Paris byder på et væld af charmerende cafeer.

Paris byder på et væld af charmerende cafeer.

4. dag: Franske fristelser

Om formiddagen udforsker vi til fods området nær hotellet, hvor vi ser de storslåede vinduesudstillinger i stormagasinerne Au Printemps og Galeries Lafayette med tid til at opleve den særlige julestemning indenfor. De smukt dekorerede vinduer kan snildt konkurrere med New Yorks stormagasiner. Hvert år har sit eget tema, og hvert vindue fortæller en historie. I Galeries Lafayettes glaskuppel står et kæmpe juletræ pyntet med kugler, der matcher årets tema. Her er det let at lade sig friste af den stilige, franske præsentation og det kæmpe udbud af varer. Der er tid på egen hånd til at gøre de sidste indkøb, og har du lyst serveres der for egen regning den lækre franske julekage med kaffe/te på hotellet, hvor vi ønsker hinanden Joyeux Noël - glædelig jul. 
Om aftenen flyver vi med Norwegian direkte til København.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Udsmykningen af det fashionable Galeries Lafayette er altid i særklasse.

Udsmykningen af det fashionable Galeries Lafayette er altid i særklasse.

Hotelinformation

Hôtel Relais Monceau ****, Paris
VisSkjul

Lækkert 3-etagers boutiquehotel med en fantastisk beliggenhed i hjertet af den historiske bydel (det 8. arrondissement) mellem Operaen og Montmartre og få minutters gang fra Parc Monceau samt metrostation. Glæd dig til at bo på dette meget charmerende hotel, der er stilfuldt indrettet i varme farver og med et utal af kunstneriske detaljer. Hotellet emmer af atmosfære, og de to små haver, biblioteket, salonerne og den lille opholdsstue med pejs indbyder til hygge over en kop kaffe. Med sine store læderstole inviterer baren til en god snak over et glas vin. I den lyse morgenmadsrestaurant serveres både varmt og koldt, lækkert brød, frisk frugt, juice, te, kaffe og meget mere.

Værelser

Elevator fører op til de 51 lydisolerede værelser på ca. 17 m2 med udsigt til gaden eller den lille gårdhave. Alle værelser har tv, minibar, elkedel, sikkerhedsboks, aircondtion, gratis WiFi og badeværelse med badekar samt hårtørrer. Værelserne mod gårdhaven har grand lit-senge.

Læs mere om hotellet her.

Eksempel på et standard værelse på Hôtel Relais Monceau.
Eksempel på et standard værelse på Hôtel Relais Monceau.