Nyhed!

Paris · Julemarked

Flyrejser
4 Dage

I december stråler Frankrigs romantiske hovedstad af glitrende julelys! Overalt i Paris er der en særlig atmosfære, som ingen andre byer kan tilbyde. Vi bor på et charmerende 4-stjernet boutiquehotel med en fantastisk beliggenhed.

Lysets by skinner hele året, men er en særlig oplevelse i december: Paris tælles ikke uden grund blandt Europas mest romantiske byer i den søde juletid. Har højtiden en særlig plads i dit hjerte, vil du elske en julemarkedsrejse til Paris, hvor hvert kvarter har sine egne spændende julemarkeder, der fylder gader og pladser. Julemarkederne i byernes by er ganske enkelt en oplevelse, som alle bør unde...

I december stråler Frankrigs romantiske hovedstad af glitrende julelys! Overalt i Paris er der en særlig atmosfære, som ingen andre byer kan tilbyde. Vi bor på et charmerende 4-stjernet boutiquehotel med en fantastisk beliggenhed.

Lysets by skinner hele året, men er en særlig oplevelse i december: Paris tælles ikke uden grund blandt Europas mest romantiske byer i den søde juletid. Har højtiden en særlig plads i dit hjerte, vil du elske en julemarkedsrejse til Paris, hvor hvert kvarter har sine egne spændende julemarkeder, der fylder gader og pladser. Julemarkederne i byernes by er ganske enkelt en oplevelse, som alle bør unde sig selv. Stormagasinernes juledekorerede vinduer stråler, og overalt er monumenter, facader, pladser, parker og gader flot udsmykket. På de stemningfulde julemarkeder mødes vi af ægte fransk kultur med traditionelle specialiteter og kunsthåndværk. 

På denne rejse besøger vi flere markeder i de parisiske gader og oplever den smukke, gamle by på byrundtur og byvandringer i byens forskelligartede kvarterer. Nyd livet på de utallige restauranter, bistroer, barer og caféer, der emmer af parisisk atmosfære. Smag den franske mad og de herlige vine; champagne, café au lait, østers, ost og de lækreste kager. Ud over de gastronomiske herligheder byder Paris altid på et bredt udbud af kultur, arkitektur, litteratur, mode, film og kunst. Vi har inkluderet et metrokort under opholdet, så det er nemt for os at komme rundt og opleve byens herligheder. 

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
900,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
250,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Brasseriefrokost med vin og kaffe
350,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Paris t/r
 • Alle skatter og afgifter p.t. kr. 404,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 3 nætter i Paris på Hôtel Relais Monceau****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 1 x middag (1. dag)
 • 10 metrobilletter til brug i centrum
 • Byrundtur i Paris med pause ved Eiffeltårnet
 • Byvandring i Montmartre med besøg ved Sacré-Cæur
 • Besøg ved julemarked på Avenue des Champs-Élysées
 • Besøg ved Notre Dame
 • Byvandring i Latinerkvarteret
 • Besøg på julemarked i Saint-Germain-des-Prés
 • Spadseretur ved de julepyntede stormagasiner
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Ekstraarrrangement bestilles sammen med rejsen (min. 10 deltagere).

Dagsprogram

1. dag: Julestemning i Paris

Om formiddagen flyver vi fra København med Air France direkte til Paris. Efter ankomst tager vi på en spændende byrundtur med bus, hvor vi får et godt overblik over byen og kommer forbi nogle af de største seværdigheder. Vi kører langs den verdensberømte Avenue des Champs-Elysées, der forbinder den imponerende Concorde-plads med Triumfbuen, og hvorfra 12 boulevarder udgår som en stjerne. Herefter fortsætter vi videre forbi den populære park Jardin des Tuileries ved Louvre, der rummer Leonardo da Vincis berømte maleri Mona Lisa, og videre over en af Seinens mange broer til det gamle Latinerkvarter med kunstgallerier og hyggelige spisesteder. Her findes en labyrint af smalle brostensbelagte gader, og en stor del af bydelens særlige stemning med bohèmer og studerende er bevaret.

Vi fortsætter videre forbi universitetet Sorbonne til den lille bådformede ø, Île de la Cité, som ligger midt i Seinen. Her finder vi den pragtfulde domkirke Notre Dame, der er kendt for sit fantastiske rosenvindue med glasmalerier. Her står også byens store juletræ, som man ifølge traditionen skal se inden juleaften. Turen slutter med en lille pause ved byens stolthed Eiffeltårnet, hvor der også er et spændende julemarked. Efter ankomst til vores charmerende hotel hygger vi os om aftenen med middag på en typisk fransk, lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Champs-Elysées bliver flot pyntet op til jul.

2. dag: Montmartre og julemarked

Glæd dig til hotellets morgenmad, der er en væsentlig forbedret udgave af det traditionelle franske morgenbord. Med hotellets meget centrale placering og med byens veludviklede metronet er det let at opleve Paris. Vi starter dagen med at tage metroen til den hvide, højtbeliggende basilika, Sacré-Cæur, hvorfra vi nyder den formidable udsigt over byen. Til fods fortsætter vi til det populære kunstnerkvarter Montmartre, hvor vi indsnuser den særlige bohème-atmosfære og iagttager malerne på Place du Tertre. Måske du skulle gøre som de lokale og smage den franske Hellig Tre Konger-kage, Galette des Rois, med en café au lait på én af de hyggelige caféer i de små, krogede gader? Verdensberømte kunstnere som van Gogh, Monet og Picasso har alle boet her på toppen af Paris. Vi fortsætter med metroen  til byens største og bedste julemarked, der ligger på Avenue des Champs-Elysées. Den smukke boulevard er forvandlet til et juleparadis med træboder hele vejen fra Triumfbuen til Concorde-pladsen. Vi nyder livet på det festlige og farverige marked med boder, fyldt med franske specialiteter og alt godt til julen.

Eftermiddagen er afsat til egne oplevelser i Paris. Vi kan anbefale et besøg i La Défense, hvor man mellem de høje skyskrabere af glas og stål også finder et af byens meget populære julemarkeder med mere end 350 boder. I den spændende bydel med moderne arkitektur holder store franske og internationale virksomheder til i de mange kontorbygninger. Læg mærke til Den Store Triumfbue, La Grande Arche, der er tegnet af den danske arkitekt Otto von Spreckelsen. Aftenens middag er på egen hånd, men rejselederen arrangerer gerne middag på en hyggelig, lokal restaurant for dem, som har lyst.

3. dag: Latinerkvarteret og julemarked

Med metro når vi hurtigt Notre Dame, hvor vi får et gensyn med den imponerende kirke, inden vi krydser Seinen til Latinerkvarteret, der er et af det ældste kvarter i Paris. Siden middelalderen har området været kendt for den store koncentration af uddannelsessteder. Kvarteret er derfor opkaldt efter de studerende på universitetet, da man dengang talte latin med hinanden. Vi mærker livet i det hyggelige område og slutter turen ved julemarkedet i det mondæne område Saint-Germain-des-Prés. Slap af over en god frokost på en af områdets stemningsfulde restauranter, og prøv også et glas vin chaud – Frankrigs svar på gløgg!

For interesserede arrangerer rejselederen en fælles middag på en lokal restaurant med en lille gåtur om aftenen, så julelysene kan opleves i mørket (middagen er ikke inkluderet).

4. dag: Franske fristelser

Om formiddagen udforsker vi til fods området nær hotellet, hvor vi ser de storslåede vinduesudstillinger i stormagasinerne Au Printemps og Galeries Lafayette med tid til at opleve julestemningen indenfor. De smukt dekorerede vinduer kan konkurrere med New Yorks stormagasiner! Hvert år har sit eget tema, og hvert vindue fortæller en historie. I Galeries Lafayettes glaskuppel står et kæmpe juletræ pyntet med kugler, der matcher årets tema. Her er det let at lade sig friste af den stilige, franske præsentation og det kæmpe udbud af varer. Afslut rejsen med tid til de sidste indkøb, eller tag med på et ekstraarrangement, hvor vi nyder en lækker brasseriefrokost. Først på aftenen flyver vi med Air France til København.

Ekstraarrangement: Brasseriefrokost
På det fornemme Brasserie Mollard fra 1867 nyder vi en flot 3-retters menu med et glas vin og kaffe. Restauranten, der ligger i gåafstand fra hotellet, er smukt indrettet i jugendstil - og var engang blandt det fashionable Paris fineste restauranter. I dag er restauranten efter omfattende restaureringer klassificeret på listen over byens historiske monumenter.

Udsmykningen af det fashionable Galeries Lafayette er i særklasse.

Hotelinformation

Hôtel Relais Monceau ****
VisSkjul

Lækkert 3-etagers boutiquehotel med en fantastisk beliggenhed i hjertet af den historiske bydel (det 8. arrondissement) mellem Operaen og Montmartre og  få minutters gang fra Parc Monceau og nærmeste metro. Glæd dig til at bo på dette charmerende hotel, der er stilfuldt indrettet i varme farver og med et utal af kunstneriske detaljer. Hotellet emmer af atmosfære, og haven, biblioteket, salonerne og den lille opholdsstue med pejs indbyder til hygge over en kop kaffe. Med sine store læderstole inviterer baren til en god snak over et glas vin. I den lyse morgenmadsrestaurant serveres både varmt og koldt, lækkert brød, frisk frugt, juice, te, kaffe og meget mere.

De lydisolerede værelser er ca. 17 m2 og har udsigt til gaden eller den lille gårdhave. Alle værelser har tv, minibar, elkedel, sikkerhedsboks, aircondtion, gratis WiFi og badeværelse med badekar. Værelserne mod gårdhaven har grandlit-senge.

Læs mere om hotellet her.