Nyhed!

Bella Italia · Med fly ud og bus hjem

Flyrejser
15 Dage

Forkæl dig selv med en dejlig og anderledes rejse til fire af Italiens skønneste områder. Denne kombinerede bus- og flyrejse byder på et væld af enestående naturscenerier, store kulturelle highlights, lækkerier fra det italienske køkken, ophold på 4-stjernede hoteller og ikke mindst en herlig uge med All Inclusive ved Middelhavet på Sorrentohalvøen. 

Vi starter vores rejse på den skønne Sorrentohalvø, hvor vi nyder en uges ophold ved kysten med All Inclusive på et lækkert hotel i Meta di Sorrento. Her kan du se frem til at bo med All Inclusive, egen balkon og en forrygende udsigt over havet samt den klippefyldte kyst. Sorrentohalvøen har...

Forkæl dig selv med en dejlig og anderledes rejse til fire af Italiens skønneste områder. Denne kombinerede bus- og flyrejse byder på et væld af enestående naturscenerier, store kulturelle highlights, lækkerier fra det italienske køkken, ophold på 4-stjernede hoteller og ikke mindst en herlig uge med All Inclusive ved Middelhavet på Sorrentohalvøen. 

Vi starter vores rejse på den skønne Sorrentohalvø, hvor vi nyder en uges ophold ved kysten med All Inclusive på et lækkert hotel i Meta di Sorrento. Her kan du se frem til at bo med All Inclusive, egen balkon og en forrygende udsigt over havet samt den klippefyldte kyst. Sorrentohalvøen har med sit milde klima i lavsæsonen og de smukke omgivelser med stejle klipper, bougainvillea, vilde orkideer, olivenlunde, vinmarker og citrusplantager igennem århundreder tiltrukket kunstnere og litterater fra hele verden. Her er der rig mulighed for at slappe af eller gå på opdagelse i lokalsamfundet blandt de venlige syditalienere. Vi har selvfølgelig også inkluderet et spændende udflugtsprogram til blandt andet Sorrento, Pompeji, Napoli og den verdensberømte Amalfikyst, hvor du oplever både Positano, Ravello og byen Amalfi. 

Når vi er kommet helt ned i gear efter en skøn uge i selvforkælelsens tegn, vender vi snuderne nordover. Der er stor forskel på regionerne i Italien, der hver især nærmest kan opleves som små selvstændige lande. Den opmærksomme rejsende vil både kunne høre det i sproget, smage det i den lokale gastronomi samt se det på byggestilen, naturen og de lokale traditioner. På denne rejse har du en unik chance for at komme helt tæt på hele fire af Italiens mest populære områder, når vi kører med vores egen 5-stjernede bus kører igennem Campania, de bølgende landskaber i Toscana, hovedstadsregionen Lazio og Veneto-regionen i Norditalien.

Undervejs har vi naturligvis krydret rejsen med et væld af interesante og forskelligartede udflugter. I hovedstaden Rom får vi Italiens mere end 3.000 år gamle historie helt ind under huden, når vi blandt andet besøger Peterskirken og Forum Romanum. I populære Toscana bor vi i kurbyen Montecatini Terme og oplever nogle af regionens absolutte højdepunkter - lige fra vidunderlige Lucca og Firenzes utallige kunstskatte til det toscanske landskab med svajende cypresser, hvor vi nyder en ægte toscansk landfrokost. I Norditalien kan du se frem til besøg i blandt andet kærlighedens by Verona, inden vi passerer grænsen til Østrig, hvor vi kan nyde de storslåede alper. Vi har sidste overnatning i det centrale Tyskland efter en dejlig rejse med store oplevelser i et af Europas mest populære lande. 

 

Bella Italia - Langtidsrejse med bus og fly - Vinter 2020-2021

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
1.999,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
870,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Capri
735,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Rom
 • Alle flyskatter og afgifter
 • 5-stjernet dansk bus (8.-15. dag)
 • Transfer lufthavn-hotel
 • 7 nætter i Meta di Sorrento på Mar Hotel Alimuri****
 • 3 nætter i Rom på Hotel American Palace****
 • 2 nætter i Montecatini Terme på Hotel Ariston****
 • 1 nat i Rovereto på Hotel Mercure Nerocubo****
 • Afr 26/10-2020: 1 nat i Fulda på Hotel Esperanto**** 
 • Afr. 5/3-2021: 1 nat i Fulda på Hotel Bachmühle***
 • 14 x morgenmad (2.-15. dag)
 • 7 x frokost (2.-8. og 12. dag)
 • 14 x middag (1.-14. dag) 
 • All inclusive på Mar Hotel Alimuri: Hotellets vin, øl og vand fra kl. 10.00-23.00
 • Byrundtur i Sorrento
 • Heldagsudflugt Amalfikysten til Positano, Ravello og Amalfi
 • Halvdagsudflugt til Pompeji
 • Byruntur i Rom 
 • Byrundtur i Firenze
 • Byrundtur i Lucca
 • Besøg på toscansk landejendom
 • Byrundtur i Verona
 • Lokalguide i Pompeji, Rom og Firenze
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Rejsen begynder i Københavns Lufthavn. Hjemrejsen er med bus, og her kan du vælge at blive sat af på en af vores mange opsamlingssteder på Sjælland. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og tider.

Hovedrute 2 · Udrejse med fly - busrejse hjem

Udrejse Hjemrejse
---- Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
---- Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
---- København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
---- Karlslunde ved Motervej, Circle K Vest 19.30
---- Ølby Station ved DSB-kiosken 19.15
---- Tappernøje ved Motervej, Circle K Vest - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
---- Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
---- Højmølle Kro 18.15
---- Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
---- Maribo Banegård 17.45
---- Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4 · Udrejse med fly - busrejse hjem

Udrejse Hjemrejse
---- Kalundborg Banegård 21.00
---- Svebølle Center 20.40
---- Jyderup Banegård 20.30
---- Ruds-Vedby Banegård 20.15
---- Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
---- Sorø ved busterminalen 19.45
---- Fuglebjerg ved kirken 19.30
---- Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5 · Udrejse med fly - busrejse hjem

Udrejse Hjemrejse
---- Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
---- Vig forsamlingshus 20.40
---- Herrestrup ved busterminalen 20.35
---- Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
---- Tølløse Banegård 19.40
---- Ringsted Banegård 19.35
---- Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7 · Udrejse med fly - busrejse hjem

Udrejse Hjemrejse
---- Gilleleje Station 22.00
---- Helsingør Station ved sundsiden 21.30
---- Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
---- Holte Station ved Stationsvej 20.45
---- Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Bemærk at pladsreservation i bussen kun er gyldig fra Sorrento til Danmark. Under dit ophold i Sorrento gennemføres udflugtsprogrammet med italienske busser og uden pladsreservation.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Meta di Sorrento

Vi mødes i Københavns Lufthavn, hvorfra vi flyver med SAS direkte til Rom. Fra lufthavnen kører vi sydover så læn dig tilbage i bussen, og nyd turen. Undervejs passerer vi blandt andet Frascati, den lille by i Albanerbjergene, som er særligt kendt for sin produktion af tør hvidvin. Vitus rejseleder fortæller om Syditalien og befolkningens afslappede tilgang til livet, som i høj grad afspejles af, at området i mange år var regeret af den spanskfranske Bourbon-familie. Vi er fremme sidst på eftermiddagen i den hyggelige forstad Meta di Sorrento. Vores hotel ligger i første række til Middelhavet med en forrygende udsigt over bugten og den klippefyldte kyst. Her i disse skønne omgivelser har vi  syv nætter med All Inclusive, så alle måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet i rejsens pris. Når vi har fundet os til rette på vores hotelværelser, kan du slappe af og nyde de nye omgivelser, inden vi hygger os med rejsens første middag i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Middag.

Kysten i Meta di Sorrento.

Kysten i Meta di Sorrento.

2. dag: Byrundtur i Sorrento 

Først på formiddagen kører vi til Sorrento, der ligger smukt på toppen af en klippe på den sorrentinske halvø. Fra busholdepladsen går vi først til I Giardini di Cataldo, som er en lille citronlund, hvor man har specialiseret sig i at fremstille den kendte Limoncello og andre produkter med de friske citrusfrugter. Herfra fortsætter vi til det centrale torv Piazza Tasso, hvorfra man kan gå på opdagelse i de mange gader. Selve torvet er byens mødested og fyldt med lokale, restauranter og cafeer. Det er et godt sted at slå sig ned, skulle man få lyst til at nyde en cappuccino eller et køligt glas hvidvin, mens det lokale liv glider forbi. Sorrento har en lang og interessant historie, som vi bliver klogere på i byens charmerende historiske bydel, der rummer et væld af specialbutikker. Her ser vi blandt andet resterne af en gammel græsk bymur, ligesom vi kommer forbi bygningen Sedile Dominova fra 1500-tallet, der i dag er et populært mødested for lokale, som kommer her for at spille kort og sludre. Stedet vil du måske genkende fra Susanne Biers film Den Skaldede Frisør. Vi ser også byens smukke domkirke og nyder udsigten fra nogle af Sorrentos særlige udsigtspunkter. Ved frokosttid kører bussen tilbage til hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Der dyrkes citrusfrugter i Sorrento.

Der dyrkes citrusfrugter i Sorrento.

3. dag: På egen hånd

Nyd en afslappende dag ved kysten, eller tag hotellets shuttlebus ind til Sorrento. Lige foran hotellet er der også stoppested for de lokale busser, så det er nemt at komme omkring. Du kan også gå på opdagelse i selve Meta di Sorrento og komme tættere på lokalbefolkningen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Der er skønt i stemningsfulde Sorrento.

Der er skønt i stemningsfulde Sorrento.

4. dag: Historiens vingesus i Pompeji

Dagen byder på et spændende besøg på det museumsområde, der huser den legendariske ruinby Pompeji, hvis liv blev forseglet for altid ved Vesuvs udbrud i år 79 e.Kr. Ved udbruddet blev byen dækket af op mod ni meter pimpsten og aske. Pompeji blev udgravet i det 18. århundrede, og i selskab med en lokalguide går vi rundt i det store område og hører historien om det romerske liv, som det foregik i det 1. århundrede. Vi besøger Forum, templerne, de romerske bade, teatre, villaer og sågar datidens bordel. Det er fascinerende at besøge den udgravede by, og det er særligt interessant, at mange af vor tids opfindelser faktisk allerede var til stede dengang, om end på et mere primitivt stadie. Vi er tilbage i Meta di Sorrento til en sen frokost.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Ruinerne af Pompeji med Vesuv i baggrunden.

Ruinerne af Pompeji med Vesuv i baggrunden.

5. På egen hånd

Nyd en dejlig dag på ehen hånd ved kysten, eller drag ud i det smuke område på egen hånd. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

6. dag: Amalfikysten – Positano, Ravello & Amalfi

I dag skal vi opleve en af verdens smukkeste kyststrækninger. Vi starter med en flot køretur langs kysten på Sorrentohalvøen til Positano. Bemærk, hvordan den smalle vej snor sig rundt om klipperne, hvis sider er beklædt med farverige byer, som ligger spredt i den smukke og dramatiske natur. Det er nemt at forstå, hvorfor kysten igennem århundreder har tiltrukket kunstnere som Krøyer, Goethe, Dickens og Wagner, der alle har ladet sig inspirere af de spektakulære omgivelser. I Positano går vi på opdagelse i gaderne, der kravler op, ned og rundt om klipperne. Herfra fortsætter vi til den lille bjergby Ravello, musikkens by som er særlig kendt for sin klassiske musikfestival til ære for komponisten Wagner. Vi går en tur i den charmerende by, hvor hovedattraktionerne er de gamle historiske villaer, Villa Cimbrone og Villa Rufolo, som ligger med en fantastisk udsigt over Amalfikysten. Sidste stop på dagens udflugt er byen Amalfi, som tidligere var en af Middelhavets mest betydningsfulde sømagter. Her får du tid på egen hånd, hvor du blandt andet kan se byens rådhus og den imponerende domkirke fra 1200-tallet, som er placeret på et plateau hele 57 trappetrin fra pladsen. Læg mærke til døren - den kommer helt fra Konstantinopel. Ved siden af kirken ligger Paradisklosteret med søjler og buer, som stammer fra dengang byen var under arabisk indflydelse. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Glæd dig til blandt andet at opleve Positano.

Glæd dig til blandt andet at opleve Positano.

7. dag: På egen hånd eller udflugt til Capri

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Ekstraarrangement: Capri med lokalguide
Straks efter morgenmaden kører vi til havnen, hvorfra vi sejler med hydrofoil båd til Marina Grande på den eksklusive og skønne ø Capri. I 1800-tallet flokkedes kunstnere og forfattere til Capri, herunder vores egen H.C. Andersen. Foruden et væld af arkitektoniske stilarter rummer Capri også en enestående flora. Øens to byer Capri og Anacapri er bygget ind i klipperne, og det er svært ikke at blive imponeret over, hvordan man har formået at bygge på de stejle klipper.

I selskab med en lokal guide ser vi nærmere på Anacapri og besøger den svenske læge Axel Munthes flotte villa San Michele. I Anacapri er der også tid til at spise frokost på egen hånd. Herefter kører vi i minibusser videre til Capri by, hvor vi på en spadseretur blandt andet ser byens hovedtorv. Dagens smukkeste syn får vi i Augustus have, der udover flotte, blomstersmykkede terrasser byder på en fantastisk udsigt over Middelhavet og Capris ikoniske Faraglioni-klipper. Om eftermiddagen tager vi båden tilbage til Sorrento efter en dag fyldt med smukke oplevelser.

Nyd de lækre omgivelser på smukke Capri.

Nyd de lækre omgivelser på smukke Capri.

8. dag: Mod Rom

Nyd formiddagen og de sidste timer på vores dejlige hotel i Meta di Sorrento. Midt på dagen bliver vi hentet af vores 5-stjernede komfortable danske bus og chauffør, som vi har fornøjelsens af at være sammen med på resten af vores spændende rejse. Vi fanger motorvejen E45 til Italiens hovedstad Rom, hvor vi har hele tre overnatninger og god tid til at opleve storheden og historien i Den Evige Stad. Vi bor på et dejligt nyrenoveret hotel, der ligger i udkanten af byen og blot 5 minutters gang fra metrostationen Laurentina. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

9. dag: Stor byrundtur i Rom   

I dag skal vi opleve nogle af Roms store attraktioner og efter morgenmaden kører vi ind til Peterspladsen. her møder vi vores dansktalende lokalguide, som skal vise os Peterskirken, der udover at være verdens største kirke også er Pavens hovedsæde og en katolsk højborg. Kirken er et arkitektonisk mesterværk med en overdådig udsmykning, hvor billedhuggeren Bernini har sat det største præg på bygningens indre. I kirken finder du ikke mindre end 44 altre, 395 skulpturer, 778 søjler og 135 mosaikker - ej at forglemme Michelangelos sidste store værk, den imponerende kuppel. Efter dette storslåede besøg har du tid til frokost på egen hånd, inden vi fortsætter til området omkring Palatinerhøjen med Forum Romanum og det store ikoniske gamle amfiteater Colosseum. Det er et imponerende monument, som har overlevet i århundrede trods brande, jordskælv og plyndringer. Vi går en tur i Forum Romanum og vores lokalguide tager os på interessant vis med på en rejse tilbage til Romerriget. Vi hører historier om de modige gladiatorers drabelige kampe i Colosseum, og vi bliver meget klogere på magtens højsæde, som den udspillede sig netop her. Overalt mærker man historiens vingesus, og man kan ikke andet end blive imponeret over de gamle templer og antikkens storhed. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel, slapper af og nyder aftenens middag og hinandens selskab. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Colosseum i Rom.

Colosseum i Rom.

10. dag: Rom på egen hånd

I dag har du mulighed for at gøre lige hvad du har lyst til så du kan sove længe og sætte dit eget tempo. De der har lyst kan også tage med rejselederen ind til centrum af Rom for at besøge nogle af byens øvrige store attraktioner. Sammen går vi fra hotellet til den nærliggende metrostation Laurentina, og herfra kører vi med metroen ind til Termini, hvor vi skifter til linje A og kører yderligere 4 stop til Den Spanske Trappe. Metroturen er dog ikke inkluderet. Vi befinder os nu i Roms absolutte hjerte, hvor du også finder mange af byens designerbutikker. Herfra spadserer vi videre til Trevifontænen, som vi ser, inden vi kommer til Pantheon og den populære plads Piazza Navona. Her kan du nyde stemningen og måske en frokost, inden vi igen vender næsen hjem til hotellet.  
 
Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Du kan smide en mønt i Trevifontænen og måske få et ønske opfyldt.

Du kan smide en mønt i Trevifontænen og måske få et ønske opfyldt.

11. dag: Firenze - Toscanas hovedstad

Vi kører tidligt fra hotellet mod Firenze, kunstens og renæssancens højborg, der også er en af Italiens smukkeste byer. I centrum møder vi vores dansktalende lokalguide, som på kyndig og interessant vis skal føre os rundt blandt de store seværdigheder. Det er en helt særlig fornemmelse at gå i gaderne, hvor Michelangelo, Leonardo og Botticelli spadserede i fordums tid. Dengang så huse og pladser næsten ud, som de gør i dag, og byen er fyldt med store mesterværker samt mere end halvdelen af Italiens samlede kunst.

På vores byvandring kommer vi blandt andet forbi den flotte domkirke Santa Maria del Fiore og det ottekantede dåbskapel med de udsmykkede bronzedøre. Vi passerer også det gamle marked og Piazza della Signoria, som var byens politiske centrum i middelalderen. I Santa Croce-kirken ligger Michelangelo begravet, og den har du mulighed for at besøge på egen hånd. Vi ser den kendte statue af hyrden David, som Michelangelo opførte, da byen i tidernes morgen var presset af den omkringliggende verden. Tæt på Arnofloden finder man verdens første museum, Uffizi-galleriet, der er fyldt med malerier af nogle af datidens største kunstnere såsom Leonardo da Vinci, Michelangelo og Rembrandt. Vi kommer også forbi Firenzes ikoniske bro Ponte Vecchio, som har været bolig for juvelerer i mere end fire århundreder. Her summer det af liv med gadeoptrædender, handlende og kunstnere. Der er frokost på egen hånd, inden vi om eftermiddagen fortsætter med bussen til den billedskønne region Val di Nievole i Toscana. Her har vi rejsens næste to overnatninger i byen Montecatini Terme, som siden 1800-tallet har været berømt for sine termalbade. Vi bor på et skønt hotel midt i byens hjerte i gåafstand til butikker og cafeer.   

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Ikoniske Ponte Vecchio i Firenze.

Ikoniske Ponte Vecchio i Firenze.

12. dag: Lucca og toscansk frokost i det grønne

Efter morgenmaden kører vi med bussen til den charmerende fæstningsby Lucca, som er omgivet af en velbevaret bymur. Bag muren gemmer sig en renæssanceperle uden lige, og sammen spadserer vi til det maleriske torv Piazza dell' Anfiteatro, som er fyldt med små, hyggelige cafeer og restauranter. Her får du selvfølgelig tid til selv at gå på opdagelse i de smalle stræder. Lucca er komponisten Puccinis fødeby, og du har på egen hånd mulighed for at besøge hans barndomshjem.

Ved frokosttid kører vi ud i Toscanas bølgende landskaber, hvor du kan nyde naturen, den blå himmel og opleve nogle af de toscanske traditioner. Vi skal besøge det lille familiedrevne agriturismo og landsted La Piaggia, som er omgivet af seks hektar jord, der dyrkes nænsomt uden brug af kemikalier. Huset er restaureret under hensyntagen til dets oprindelige charme, og ved det smukke gule hus mødes vi af et familiemedlem, der viser os rundt på det hyggelige landsted, hvor de dyrker vin og oliven. Familien er selvforsynende fra den store køkkenhave, der bugner af grøntsager og krydderier. I disse billedskønne rammer nyder vi en dejlig toscansk frokost med typiske traditionelle retter, hvor gårdens egne råvarer selvfølgelig indgår. En skøn, autentisk oplevelse, hvor vi slapper af, nyder omgivelserne og lader os forføre af det toscanske køkken. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen mætte af gode oplevelser. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Toscanas bølgende landskaber.

Toscanas bølgende landskaber.

13. dag: Verona, Porten til Italien

Efter en god nattesøvn og et dejligt morgenbord er vi klar til dagens oplevelser, og vi forlader Toscana og kører nordover ad E45. Vi fanger motorvejen og krydser floden Po, som med sine 670 kilometer er Italiens længste. Midt på dagen ankommer vi til Romeo og Julies by, Verona. Vi besøger den gamle historiske bydel, hvor der vil være tid til at finde sig lidt frokost på egen hånd. Den gamle bydel er en skattekiste af historiske bygninger med gamle slotte, paladser, kirker, og det er også her man finder det gamle romerske amfiteater fra det 1. århundrede, hvor der den dag i dag blandt andet afholdes operaforestillinger om sommeren. Vi skal selvfølgelig også se Casa di Giulietta med Julies berømte balkon. Verona oser af den gamle storslåede atmosfære, som er bevaret igennem årtusinde, og byen er en stor oplevelse for de fleste. Sidst på eftermiddagen fortsætter vi nordover til Trentino provinsen, hvor vi skal overnatte i udkanten af tyrolerbyen Rovereto, som ligger skønt for foden af Dolomitterne. Indkvartering og middag på hotellet.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Julies balkon i Verona.

Julies balkon i Verona.

14. dag: De Østrigske Alper 

Morgenmaden nyder vi i Sydtyrol omgivet af smukke dale og knejsende tinder og vi er nu klar til at fortsætte nordover. Vi krydser Alpernes hovedpas, Brennerpasset og krydser grænsen til Østrig.  Nyd den smukke udsigt til de østrigske bjerge, som er så alt dominerende i det smukke landskab, undervejs. Midt på dagen kører vi ind i Tyskland ved Zirlpasset og fortsætter nordover, hvor vi finder et passende sted for en frokostpause. Sidst på eftermiddagen befinder vi os i det centrale Tyskland, og i regionen Hessen stopper vi i Fulda, hvor vi har rejsens sidste overnatning. Når vi har fundet os til rette på værelserne, slapper vi af og hygger os med en hyggelig afskedsmiddag i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Det er altid flot at køre over Europabroen ved Brenner.

Det er altid flot at køre over Europabroen ved Brenner.

15. dag: Gennem Tyskland - hjemkomst

Efter to dejlige uger i Italien går turen igen mod de nordlige breddegrader. Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Scandlines færge, der sejler os fra Puttgarden til Rødby. Vi holder selvfølgelig passende pauser undervejs, inden vi sidst på dagen når færgelejet.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Mar Hotel Alimuri ****, Meta di Sorrento
VisSkjul

Mar Hotel Alimuri ligger i en af de smukkeste bugter på Sorrentohalvøen i forstaden Meta di Sorrento. Her kan du glæde dig til at nyde hotellets panoramiske beliggenhed, et ophold med All Inclusive samt adgang til den private strand og det hyggelige indendørs poolområde med jacuzzi. 

I stueetagen ligger Restaurant Nettuno, hvor vi nyder de inkluderede måltider og den formidable udsigt over Napolibugten. Det er også her, du finder baren, som ligger ud til den store terrasse. På terrassen er der desuden pool samt adgang til privat strand, som på solskinsdage er fyldt med strandstole og parasoller til fri afbenyttelse. Poolen og stranden er åbne, så længe vejret tillader det - normalt fra maj til slut oktober.

På hotellets nederste etage finder du et hyggeligt wellnesscenter, hvor du kan slappe af i den opvarmede pool eller få varmen i saunaen. Belysningen er dæmpet, musikken afslappende og det hele er indhyllet i orientalske dufte. 

Hotellet har elevator til alle etager, og tilbyder gratis shuttle service til og fra centrum i Sorrento (ca. fem kilometer) - du kan finde en køreplan på hotellet, hvor du også tilmelder dig. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i delt standard dobbeltværelse på ca. 14m2 med balkon og havudsigt.

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Eneværelse (dobbeltværelse) med balkon og havudsigt

Dobbelt- og eneværelser med havudsigt

Standard værelser på ca. 14m2 med balkon og havudsigt. På værelserne findes der tv, telefon, minikøleskab, sikkerhedsboks, gratis WiFi (forbindelsen kan være af svingende kvalitet) samt badeværelse med hårtørrer.

All Inclusive 

Opholdet er med All Inclusive, der består af morgenmad fra buffet samt frokost og middag fra buffet kombineret med valgfrie menuer. Til frokost og middag består buffeten typisk af italienske småretter, salat, forskellige slags pasta, varme kødretter samt ost, frugt og desserter. Ved de valgfrie menuer får du desuden mulighed for at vælge imellem adskillige for- og hovedretter. Deltager du på en af vores heldagsudflugter, kan der bestilles en gratis frokostmadpakke på hotellet, som kan medbringes på udflugten. Ønsker du ikke at medbringe frokostmadpakken, er frokosten på udflugten for egen regning.  Det påskønnes, at herrerne bærer lange benklæder i restauranten under middagene. 

Udover hovedmåltiderne vil der dagen igennem være adgang til lette anretninger i baren, såsom små sandwiches, frugt og kage. Opholdet inkluderer desuden drikkevarer ad libitum, som er husets vin (rød, hvid og rosé), øl, vand, sodavand og spiritus (både lokale og internationale mærker). Særlige vine og spiritus (dyre cognac- eller whiskymærker) kan tilkøbes.

Åbningstider for restauranten 

 • Morgenmad kl. 07.00 - kl. 09.30
 • Frokost kl. 12.15 - kl. 14.15
 • Middag kl. 19.00 - kl. 21.45
   

Åbningstider for baren 

 • Baren er åben kl. 10.00 til kl. 23.00

Hotelfakta 

Mar Hotel Alimuri.
Mar Hotel Alimuri.
Eksempel på standardværelse.
Eksempel på standardværelse.
En af hotellets barer.
En af hotellets barer.
Poolområde på Mar Hotel Alimuri.
Poolområde på Mar Hotel Alimuri.
Udsigt fra balkonen.
Udsigt fra balkonen.
Morgenmad med udsigt.
Morgenmad med udsigt.
Man kan nyde maden udenfor i det gode vejr.
Man kan nyde maden udenfor i det gode vejr.
Hotellets Spa-afdeling.
Hotellets Spa-afdeling.
Der er ikke langt til en forfriskende dukkert.
Der er ikke langt til en forfriskende dukkert.

Hotel American Palace ****, Rom
VisSkjul

Hotel American Palace har gennemgået en totalrenovering og fremstår i dag som et moderne hotel beliggende blot fem minutters gang fra metrostationen Laurentina. Udover de 196 værelser tilbyder hotellet restaurant, bar og fitnessrum.

Værelser

Vi bor på dobbeltværelser, der alle er udstyret med minibar mod betaling, sikkerhedsboks, aircondition, tv, telefon, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche eller badekar samt hårtørrer.

Læs mere om hotellet her. 
 

Hotel Ariston ****, Montecatini Terme
VisSkjul

Lækkert og stilfuldt hotel, som drives af familien Bartoli. Hotellet ligger centralt i Montecatini Terme i gåafstand til butikker, cafeer, restauranter og byens termalbade. Udover de 50 værelser rummer hotellet en hyggelig restaurant og bar. 

Værelser

Vi bor på dobbeltværelser med tv, minibar mod betaling, sikkerhedsboks, telefon og gratis WiFi. 

Læs mere om hoteller her. 

Hotel Mercure Nerocubo ****, Rovereto
VisSkjul

Moderne hotel beliggende i udkanten af Rovereto cirka fem kilometer fra centrum og med en enestående udsigt over Adigedalen. Udover 101 stilfulde værelser rummer hotellet en restaurant og loungebar.

Værelser 

Vi bor på dobbeltværelser med udsigt til byen eller dalen. Alle værelser er udstyret med tv, radio, telefon, sikkerhedsboks, minibar mod betaling, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar og hårtørrer. 

Læs mere om hotellet her.

Hotel Esperanto ****, Fulda
VisSkjul

Dejligt hotel beliggende i den hyggelige tyske by Fulda i gåafstand til centrum med den smukke barokkatedral. Udover de 326 værelser på hotellet findes der flere restauranter, pub, café, fitnesscenter og indendørs pool.

Værelser

Vi bor på rummelige dobbeltværelser på cirka 26m2, der alle er udstyret med minibar, sikkerhedsboks, badekåbe og badetøfler, telefon, tv og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar og hårtørrer. 

Læs mere om hotellet her. 
 

Hotel Bachmühle***
VisSkjul

Dejligt hotel beliggende i den hyggelige tyske by Fulda i Künzell-kvarteret, der ligger cirka 2,5 kilometer fra den gamle bydel. Foran hotellet ligger et busstoppested med forbindelse til centrum. På hotellet findes desuden restaurant og bar. 

Værelser

Vi bor på rummelige dobbeltværelser på cirka 24m2, der alle er udstyret med telefon, tv og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar og hårtørrer. 

Læs mere om hotellet her.