Rabat! Spar 1.000,- pr. person

Gardasøen & Sirmione · Ferie for feinschmeckere · Spar 1.000,-

Flyrejser
8 Dage

På denne rejse til den elskede Gardasø stiller vi skarpt på nogle af de steder, de færreste kender til, når vi blandt andet besøger byerne Mantova og Borghetto sul Mincio. Rejs med, og oplev Gardasøens skjulte skatte.

Specialrabat: Spar 1.000 kroner på pr. person!
Før fra kr. 9.999,- NU fra 8.999,- pr. person.
Rabatten fratrækkes automatisk i trin 3 i onlinebookingen.

Skønne Sirmione danner rammen om vores ophold ved Gardasøen på denne ferie for feinschmeckere. Her har vi krydret afslapning ved den dejlige sø med spændende udflugter, der tager os til steder, man ellers ikke ofte besøger. I Borghetto sul...

På denne rejse til den elskede Gardasø stiller vi skarpt på nogle af de steder, de færreste kender til, når vi blandt andet besøger byerne Mantova og Borghetto sul Mincio. Rejs med, og oplev Gardasøens skjulte skatte.

Specialrabat: Spar 1.000 kroner på pr. person!
Før fra kr. 9.999,- NU fra 8.999,- pr. person.
Rabatten fratrækkes automatisk i trin 3 i onlinebookingen.

Skønne Sirmione danner rammen om vores ophold ved Gardasøen på denne ferie for feinschmeckere. Her har vi krydret afslapning ved den dejlige sø med spændende udflugter, der tager os til steder, man ellers ikke ofte besøger. I Borghetto sul Mincio ser vi gamle vandmøller, der blev brugt til at fremstille pastamel, vi smager på Lugana-områdets gode hvidvine, nyder renæssancearkitektur i Mantova og spadserer en tur i Limone. Vi skal desuden ud og sejle på Gardasøens lillesøster, den smukke Iseosø.

Sirmione ligger på en halvø og er kendt for sine helbredende termalbade og hyggelige stemning. Her pryder venetianske huse og romerske villaer byens gader, og byens vartegn, Rocca Scaligere-borgen fra 1400-tallet, knejser ved indgangen som et testamente på byens storhed i middelalderen. I Sirmione går historien hånd i hånd med en afslappet stemning og forførende skønhed, og byen er det perfekte udgangspunkt for udflugter i området.

Rammerne om vores ophold er det dejlige hotel Miramar, der ligger perfekt, blot syv minutters gang fra Sirmiones centrum. Fra hotellets terrasse nyder vi udsigten over den skønne Gardasø, og hotellets køkkenchef og ejer tryller hver aften lækre, norditalienske retter frem til os. 

Kort - Gardasøen og Sirmione - Sommer 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
900,-
Eneværelse med balkon og delvis søudsigt
1.600,-
Forplejning på flyet - Atlantic Airways
195,-
Afbestillingsforsikring
630,-

Rabat pr. person

Specialrabat
1.000,-
Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Bologna t/r  
 • Alle skatter og afgifter 
 • Transfer lufthavn-hotel t/r 
 • 7 nætter i Sirmione på Hotel Miramar***+
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 1 x frokost, inkl. vinsmagning (3. dag)
 • 7 x middag (1.-7. dag) 
 • Byvandring i Sirmione
 • Byvandring i Borghetto sul Mincio 
 • Vingårdsbesøg
 • Byvandring i Montova
 • Sejltur på Gardasøen
 • Byvandring i Salo og Limone
 • Udflugt til Iseosøen, inkl. sejltur til Monte Isola
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Specialrabat: Spar 1.000 kroner på pr. person!
Før fra kr. 9.999,- NU fra 8.999,- pr. person.
Rabatten fratrækkes automatisk i trin 3 i onlinebookingen.
 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Italien og Sirmione 

Fra København flyver vi direkte til Bologna med Atlantic Airways. I lufthavnen møder vi vores danske rejseleder, og sammen kører til  Sirmione, byen der ligger som en halvø ved den sydlige del af Gardasøen. Køreturen tager omkring to timer. Vel ankommet til hotellet nyder vi sammen en velkomstdrink i hotellets bar, hvor vores rejseleder vil fortælle os lidt om ugens program, inden rejsens første middag venter i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Middag.

Solen går ned bag smukke Sirmione.

Solen går ned bag smukke Sirmione.

2. dag: Byvandring i Sirmione 

Efter det italienske morgenbord, som du kan nyde fra hotellets terrasse med den smukkeste udsigt over Gardasøen, går vi sammen ind til Sirmione. Sirmione ligger på en halvø, og dennes strategisk gode position samt helsebringende termalbade har gennem historien gjort byen til et populært feriested. Historien er da også allestedsværende i Sirmione, hvor venetianske huse og romerske villaer pryder byens gader. Især vartegnet , den imponerende borg fra 1400-tallet med vindebro og tårne, gør byen til noget helt særligt. Vores rejseleder fører an på en byvandring gennem de atmosfærefyldte stræder, hvor vi lærer den historierige by nærmere at kende. 

Efter den hyggelige gåtur er der god tid til afslapning resten af dagen. Tag en dukkert i poolen eller søen, eller gå på opdagelse i Sirmiones krogede og små gader på egen hånd. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Sirmiones vartegn Rocca Scaligere.

Sirmiones vartegn Rocca Scaligere.

3. dag: Borghetto sul Mincio og vinsmagning

I dag kører vi til Borghetto sul Mincio, som ligger mellem Gardasøen og Verona. Borghetto sul Mincio er en overset perle, som er kendt for sine vandmøller, hvorfra der blev produceret mel til at lave pasta. De berømte tortelli med græskar og amaretti kommer herfra. Vores rejseleder fører an på en lille byvandring, hvor vi blandt andet ser vandmøller og den berømte bro Visconti. 

Fra Borghetto sul Mincio fortsætter turen tilbage til Sirmione-området. Vinområdet ved den sydlige del af Gardasøen hedder Lugana, og området er især kendt for hvidvine, lavet på druen Lugana. Vi besøger en lokal vingård, hvor vi skal smage på herlighederne, og her spiser vi også en let frokost her med tilhørende vine. 

Vi er tilbage på vores hotel først på eftermiddagen, så der er tid til afslapning, inden vi spiser middag sammen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Besøg i Borghetto sul Mincio.

Besøg i Borghetto sul Mincio.

4. dag: Udflugt til Mantova 

En af de mere  oversete byer i Norditalien er Mantova, som ligger i Lombardiet. Byen er en hyldest til renæssnancens pragt og er rigt udsmykket med kunst og historiske minder. Den magtfulde Gonzaga-familie var for Mantova, hvad Medicierne var for Firenze, og når vi går gennem byen, vil vi opleve, hvordan en middelalderby på smukkeste vis blev omdannet efter renæssancens idealer. Montova er på UNESCO´s liste over verdenskulturarv. 

Efter byvandringen vil der være lidt tid på egen hånd til frokost og måske shopping, inden vi kører tilbage til Sirmione først på eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Den store plads i Montova.

Den store plads i Montova.

5. dag: Gardasøen rundt med båd og bus 

Dagens udflugt bringer os godt om den betagende Gardasø. Fra Sirmione tager vi båden fra Sirmione til Salo, en sejltur på ca. 1 time. Her går vi en lille tur langs promenaden, inden vi bliver hentet af vores bus, der kører langs den vestlige del af søen til Limone, som er kendt og elsket af mange danskere. Mange tror, at navnet kommer fra de mange citroner, som dyrkes ved Limone, men Limone betyder faktisk grænseskel. Indtil 1938 var den eneste måde, man kunne nå Limone via vandvejen. I byen ser vi den smukke havn Porto Veccio, og vores rejseleder giver os en introduktion til den skønne by, hvor der også vil være tid til frokost på egen hånd. Vi fortsætter rundt om søen langs den østlige del og holder en pause undervejs. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Sejltur på Gardasøen.

Sejltur på Gardasøen.

6. dag: Iseosøen 

Dagens udflugt bringer os længere vestpå til Iseosøen, som også er kendt som Gardasøens lillesøster. Her er der langt færre turister end ved Gardaøsen. Vi kører til byen Iseo, hvorfra vi tager færgen til  Monte Isola. Den bilfri ø huser knap 2.000 indbyggere og kan prale af at være Europas største ø i en sø. Vi gør vi et lille stop på Monte Isola, inden vi tager retur til Iseo, hvor der vil være tid til frokost på egen hånd. På turen hjem kører vi via Franciacorta, som er områdets vinregion, kendt for de mousserenede vine. Vi er tibage i Sirmione sidst på eftermiddagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Udkig over Iseosøen.

Udkig over Iseosøen.

7. dag: På egen hånd

Nyd hotellets have med en vidunderlig udsigt over søen. Tag en dukkert i poolen eller søen, eller gå en tur i dejlige Sirmione. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

8. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden siger vi farvel og på gensyn til hotel Miramar og kører til Bologna, hvorfra vi flyver direkte hjem til København med Atlantic Airways.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Hotel Miramar ***+, Sirmione
VisSkjul

Hyggeligt hotel med unik beliggenhed, blot syv minutters gang fra centrum af Sirmione og med udsigt over Gardasøen. Rundt om hotellet findes en hyggelig have med pool samt direkte adgang til søen. Hotellets terrasse er desuden et skønt sted til at nyde en afslappende stund og den fine udsigt. 

På hotellet finder du en moderne indrettet restaurant, hvor vi nyder en klassisk morgenbuffet samt 3-retters middage. Hotellets ejer er også køkkenchefen og sætter en ære i at servere norditaliensk mad for sine gæster. Her bliver du ikke skuffet, hvis du holder af italiensk mad. I tilknytning til restauranten finder du både indendørs og udendørs bar, som er åben hele dagen og aftenen. Her kan du altid få dig en kop italiensk kaffe eller nyde en Aperol. Der er gratis WiFi på hotellet og der findes også elevator. 

Værelser

Vi bor i pæne standard dobbeltværelser, alle har balkon og delvis udsigt til Gardasøen. Alle værelser har klinkegulve, tv, aircondition, sikkerhedsboks, køleskab og badeværelse med bruseniche eller badekar. Mod tillæg kan der bestilles eneværelser uden balkon og udsigt samt eneværelser med balkon og delvis søudsigt.

Læs mere om hotellet her.