Alle værelser har balkon

Gardasøen · Riva del Garda

Flyrejser
8 Dage

Gardasøen er altid populær, og med det dejlige Hotel La Perla som base bor vi blot få minutters gang fra den smukke sø i den charmerende by Riva del Garda. Glæd dig til at opleve området på de inkluderede udflugter, der blandt andet går til Dolomitterne og Verona. 

Gardasøen er Italiens største sø. På denne rejse bor vi ved søens nordlige del i byen Riva del Garda, som er en af de største byer omkring Gardasøen. Riva del Garda ligger i læ af Dolomitterne, og klimaet her er derfor skønt hele året rundt. Rivas gamle centrum indbyder til små spadsereture og...

Gardasøen er altid populær, og med det dejlige Hotel La Perla som base bor vi blot få minutters gang fra den smukke sø i den charmerende by Riva del Garda. Glæd dig til at opleve området på de inkluderede udflugter, der blandt andet går til Dolomitterne og Verona. 

Gardasøen er Italiens største sø. På denne rejse bor vi ved søens nordlige del i byen Riva del Garda, som er en af de største byer omkring Gardasøen. Riva del Garda ligger i læ af Dolomitterne, og klimaet her er derfor skønt hele året rundt. Rivas gamle centrum indbyder til små spadsereture og pauser på byens hyggelige torve. Her kan man sidde længe på en fortovscafé og bare nyde atmosfæren og det forbipasserende hverdagsliv.

Undervejs skal vi ud og se nærmere på dejlige Norditalien. Det flotte inkluderede udflugtsprogram byder på vinsmagning i Arco, sejltur til Limone og besøg i spændende Verona. Vi bor på Hotel La Perla, som ligger kun få minutters gang fra søen. Hver morgen kan vi nyde en stor morgenbuffet, og hver aften disker køkkenet op med dejlige regionale og italienske retter. Fra hotellets terrasse har vi en dejlig udsigt over Gardasøen - et bedre sted at nyde Italiens lune aftentemperaturer er svært at finde.

Kort - Gardasøen og Riva del Garda - Sommer 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
800,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
495,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Milano/Bologna t/r
 • Alle skatter og afgifter, p.t. kr. 859,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter i Riva del Garda på Hotel La Perla***
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 1 x frokost, inkl. vin (6. dag)
 • 6 x middag (2.-7. dag)
 • Byvandring i Riva del Garda
 • Byvandring i Limone, inkl. sejltur og besøg i citronlund
 • Naturskøn bjergtur til Sarcadalen og Molvesosøen 
 • Besøg i Fiavé på mejeri med gårdbutik   
 • Byvandring i Verona
 • Besøg ved vandfaldet Cascata del Varone
 • Vinbondebesøg i Arco, inkl. vinsmagning 
 • Sejltur til Malcesine 
 • Byvandring i Malcesine
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen  

Dagsprogram

1. dag: Riva del Garda

Fra København flyver vi til Milano eller Bologna, hvorfra vi kører til den smukke Gardasø og vores gode hotel i Riva del Garda,

italien_gardasoen_rivadelgarda_960.jpg

Riva del Garda og Gardasøen.

Riva del Garda og Gardasøen.

2. dag: Riva del Garda og Limone

Efter den store morgenbuffet starter vi dagen med at udforske Riva del Garda, hvor vores rejseleder tager os med på en lille byvandring. Frokosten er på egen hånd, og efterfølgende sejler vi med den lokale færge til byen Limone, der er elsket af mange. Limone betyder citron, og den lille by er da også kendt som citronbyen. Vi besøger naturligvis en smuk citronlund. Mon ikke et lille glas af den lokalt producerede likør Limoncello kan friste? Vi er tilbage i Riva sidst på eftermiddagen, så du kan nå en dukkert i poolen, inden aftenens middag.

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

960_limone_aften.jpg

Et oplyst Limone.

Et oplyst Limone.

3. dag: Naturskøn bjergtur til Sarcadalen og Molvesosøen 

En hyggelig og afslappende udflugt venter os i dag, hvor vi kører en lille tur op i bjergene i området nord for Gardasøen. Udflugten tager os op i Sarcadalen, hvor vi holder en lille pause, og efterfølgende kører vi til den smukt beliggende Molvenosø med krystalklart vand. Herfra kører vi videre til Fiavé, hvor vi besøger et mejeri med gårdbutik og ostefremstilling. Der bliver også lejlighed til at få en smagsprøve og se besætningen af køer. En dejlig dag med flotte naturoplevelser i det imponerende og maleriske bjerglandskab nord for Gardasøen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

italien-dolomitterne-molveneosoen-960.jpg

Den smukt beliggende Molvenosø.

Den smukt beliggende Molvenosø.

4. dag: På egen hånd 

I dag har du god tid til at udforske Riva del Garda på egen hånd. Hver anden onsdag er der marked i Riva, og de øvrige onsdage er markedet i nabobyen Arco, som ligger bare fem kilometer væk og nemt kan besøges med lokalbus eller måske cykel. Spørg eventuelt rejselederen for hjælp med cykelleje, anvisninger eller busbillet. Hvis du ikke er interesseret i at gå på marked, er det måske tid til en svømmetur i søen? Eller til at læse en god bog i skyggen? Fra hotellet er der kort afstand til en af Rivas mange hyggelige badestrande. Mulighederne for gode oplevelser og afslapning er mange - det er bare at vælge. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

italien-riva-del-garda-960.jpg

Afslapning i Riva del Garda.

Afslapning i Riva del Garda.

5. dag: Udflugt til Verona 

Hvad er mere oplagt på en ferie ved Gardaøsen end at besøge historiske og smukke Verona? Vi kører langs søens østlige bred til Verona, kærlighedens by. Her går vi i Romeo og Julies fodspor, når vi ser Julies hus med den berømte balkon og ikke mindst statuen af den ikoniske figur. Ifølge legenden bringer det kærlighed og lykke, hvis man rører ved Julies ene blankslidte bryst. Vi passerer byens verdensberømte amfiteater og ser kirken Santuario della Madonna di Lourdes. Der bliver også god tid til på egen hånd at se sig om i byen, spise frokost eller måske gå på shopping i de mange gader. Måske kan en skindtaske eller et par håndlavede, italienske sko friste? Vi er tibage i Riva sidst på eftermiddagen i god tid til en svømmetur i søen eller ved poolen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

960_italien_verona_opera_01.jpg

Det verdensberømte amfiteater i Verona.

Det verdensberømte amfiteater i Verona.

6. dag: Cascata del Varone og vinsmagning i Arco

Vi starter dagens udflugt med at køre til det flotte vandfald Cascata del Varone, der ligger små tre kilometer vest for Riva. Henover en periode på mere end 20.000 år har vandfaldet skåret sig ind i klipperne. Vi spiser en god frokost inklusive vin på en lokal restaurant, inden vi besøger en lokal vinbonde. Bonden laver både sin egen olivenolie og vin, og hvor vi får lov til at smage på produktionen. Vi er tilbage i Riva først på eftermiddagen.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

960_italien_garda_olie.jpg

Olivenolie i Arco.

Olivenolie i Arco.

7. dag: Sejltur til Malcesine

Fra Riva sejler vi med færgen til den skønne by Malcesine, hvor vores rejseleder tager os på en lille byvandring. Malcesine er en gammel romersk landsby, hvilket den stadigvæk bærer præg af. For de interesserede er det muligt at besøge slottet, hvorfra du har en betagende udsigt over søen. For de friske er det muligt at tage liften op til Gardasøens højeste bjerg, Monto Baldo. Her findes der nogle skønne vandreruter. Hvis man ikke er til vandring og blot ønsker at nyde udsigten, kan man sagtens tage liften ned igen. Lift og besøg på borgen er ikke inkluderet i rejsens pris, men betales undervejs. Vi sejler retur til Riva først på eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

960_italien_gardasoeen_malcesine.jpg

Malcesine ved Gardasøen.

Malcesine ved Gardasøen.

8. dag: Hjemrejse

Efter en dejlig uge ved Gardasøen har vi god tid denne dag til at nyde morgenkaffen og eventuelt spise frokost på egen hånd, inden vi forlader Riva del Garda. Vi kører til lufthavnen i Milano eller Bologna, hvor vi på de fleste afgange flyver om eftermiddagen med hjemkomst til København om aftenen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Hotel La Perla ***, Riva del Garda
VisSkjul

Hotel La Perla er et rigtig pænt hotel, som ligger i udkanten af Riva del Garda og bare 300 meter fra søbredden og den dejlige Gardasø. Der er cirka en kilometer til selve centrum af Riva. Hver morgen kan vi nyde en stor morgenbuffet, og hver aften disker køkkenet op med dejlige regionale og italienske retter i restaurant. På hotellet finder du desuden en nydelig bar, lounge, elevator og aircondition. Der er gratis WiFi på fællesområderne. Hotel La Perla byder desuden på skønne udendørs faciliteter med have, solterrasse og pool med liggestole.  

Værelser

Vi bor på enkle, standard dobbelt- og eneværelser med tv, telefon, sikkerhedsboks, badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Alle værelser har egen balkon.

Læs mere om hotellet her.