Bo med halvpension!

Sorrento · Langtidsrejse

Flyrejser
22 Dage
Forkæl dig selv, og tag med på en langtidsrejse til skønne Sorrento. Her er der dejlig mad fra det italienske køkken, smukke omgivelser og god tid til fordybelse og selvforkælelse. 

Der er skønt i Sorrento om vinteren. Så skønt at store litterater som Henrik Ibsen og Dickens gennem tiden har haft byen som deres foretrukne vinterrefugie. Her er stejle klipper, bougainvillea, vilde orkideer, olivenlunde, vinmarker, en duft af krydderurter og et mildt klima året rundt: I efteråret modnes citrustræerne og spreder duften af citroner over Sorrentohalvøen. I foråret viser solen sit blide ansigt og luner de blå bølgetoppe. Og så er...

Forkæl dig selv, og tag med på en langtidsrejse til skønne Sorrento. Her er der dejlig mad fra det italienske køkken, smukke omgivelser og god tid til fordybelse og selvforkælelse. 

Der er skønt i Sorrento om vinteren. Så skønt at store litterater som Henrik Ibsen og Dickens gennem tiden har haft byen som deres foretrukne vinterrefugie. Her er stejle klipper, bougainvillea, vilde orkideer, olivenlunde, vinmarker, en duft af krydderurter og et mildt klima året rundt: I efteråret modnes citrustræerne og spreder duften af citroner over Sorrentohalvøen. I foråret viser solen sit blide ansigt og luner de blå bølgetoppe. Og så er der fra mange steder i byen en fantastisk udsigt over Middelhavet. Når det ikke er højsæson for turister i Sorrento, falder tempoet i byen. De cirka 20.000 lokale indbyggere overtager bybilledet og den hektiske trafik i gadebilledet viger og giver plads til de lokales summen og havets brusen.

Rejselederen sørger for at krydre opholdet med spændende og uforpligtende udflugter og arrangementer. Vi skal blandt andet lære lidt italiensk - måske ligefrem, så vi selv kan bestille en kop kaffe på italiensk! Du får også mulighed for at deltage i en række madlavningskurser, hvor vi hygger os med at lave lokale retter, som vi efterfølgende spiser med lokale vine til.

Vi bor med halvpension på det dejlige Hotel Michelangelo, der ligger i centrum af Sorrento med alle byens herligheder lige uden for døren. Vi har inkluderet et oplevelserigt udflugtsprogram, og på flere af udflugterne har vi tilmed en lokalguide med os. Med andre ord har vi sørget for, at du har de bedst tænkelige muligheder for at få det optimale ud af dit ophold. Med rejselederens og lokalguiden insiderviden om byen kommer vi lynhurtigt til at føle os hjemme og godt tilpas i Sorrento!

Kort over Sorrento Langtid

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse med balkon
1.000,-
Eneværelse
2.995,-
Eneværelse med balkon
3.995,-
Afbestillingsforsikring
625,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Capri
750,-
Amalfikysten
385,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Italien t/r 
 • Alle skatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter på Hotel Michelangelo****
 • 21 x morgenmad (2.-22. dag)
 • 21 x middag inkl. 1 glas vin (1.-21. dag)
 • Minikursus: Italiensk for begyndere
 • Byvandring i Sorrento
 • Udflugt til Pompeji
 • Byvandring i Napoli med besøg på det arkæologiske museum 
 • Lokalguide i Napoli og Pompeji
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Sorrento

Afrejse 9/3 2018: Vi flyver fra København via München til Napoli. Herfra er der ikke langt til skønne Sorrento, og der er god tid til at finde sig til rette i vores nye omgivelser, inden vi hygger os med rejsens første middag i hotellets restaurant. 
 
Benediktinerklosteret Monte Cassino.

2.-21. dag: Ophold i Sorrento 

I løbet af opholdet er følgende udflugter inkluderet: En introducerende byrundtur i Sorrento, en tur tilbage i historien til ruinbyen Pompeji og en dag i storbyen Napoli. Vil du udnytte dagene til oplevelser på egen hånd, så er rejselederen naturligvis behjælpelig med gode råd og tips om de mange spændende muligheder i området. Man ved aldrig helt, hvad rejselederen kan finde på, men en ting er sikkert - det bliver ikke kedeligt! Rejsens morgenmåltider og middage hygger vi os med på hotellet. Vil du have fuld plade i oplevelsesbingo er der desuden en række ekstraarrangementer, som du kan vælge at deltage i. Disse skal bestilles og betales inden afrejse. Bliv klogere på de inkluderede udflugter og øvrige ekstraarrangementer nedenfor. 

22. dag: Hjemrejse 

Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver hjem til København.

På rejsen er følgende arrangementer og udflugter inkluderet:

Minikursus: Italiensk for begyndere
Med rejselederen ved tavlen skal vi lære lette gloser og vendinger på italiensk. Minikursets 2-3 lektioner foregår under afslappede former på hotellet, og alle kan være med.

Udflugt: Byvandring i Sorrento
Vores dansktalende rejseleder kender Sorrento til fingerspidserne. Vi ser den flotte udsigt rundt omkring i byen, den flotte katedral og hører om byens historie og udvikling fra søvnig fiskerby til berømt turistdestination. Gågaderne huser desuden mange spændende butikker, og byen har et hyggeligt havnemiljø, hvor man har formået at bevare fortidens charme. 

Udflugt: Pompeji
Et stenkast fra vores hotel ligger togstationen. Toget Circumvesuviana fører os på en halv time til indgangen af det museumsområde, der huser den legendariske ruinby Pompeji. Byens liv blev forseglet for altid ved Vesuvs udbrud i år 79. e.Kr., hvor den blev dækket af op til ni meter pimpsten og aske. Herefter sov Pompeji tornerosesøvn, indtil byen blev udgravet i det 18. århundrede. I Pompeji får vi et fantastisk indblik i det romerske liv, som det foregik i det 1. århundrede. Vi besøger Forum, templerne, de romerske bade, teatre, villaer med mere. Der er rigelig tid til individuelle opdagelser og frokost. Efter frokosten kan du enten tage med rejselederen hjem eller blive i Pompeji til lukketid. Toget kører ofte, og Sorrento er endestationen, så det er nemt at finde hjem igen på egen hånd.

Sorrento ligger ikke så langt fra Pompeji.

Udflugt: Napoli
Med bus kører vi fra Sorrento til Napoli. Her kigger vi ind i det arkæologiske museum i byen, der huser de arkæologiske skatte fra Pompeji og Herkuleum, og ser de flotte vægmalerier, mosaikker og statuer, som er udstillet her. Museet er i absolut verdensklasse, og rejselederen fortæller levende om de mange smukke antikke fund, som vi finder her. I Napoli finder vi shopping, gastronomi og gadeliv i overmål, og der er god tid til at nyde livet i centrum af byen. Ifølge napolitanerne er pizzaen opfundet her i byen - og du finder da også de bedste af slagsen netop her. Rejselederen anviser gerne en god restaurant, hvis du skulle have lyst til at smage de berømte pizzaer! Midt på eftermiddagen kører vi retur til Sorrento. 

En pizza i Napoli er bare ikke det samme som det lokale pizzeria herhjemme.

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangementer:

Ekstraarrangement: Italiensk kogekunst inkl. frokoster med vin
På fire madlavningskurser under afslappende forhold tilbereder vi nogle af de klassiske sydtalienske retter. De hyggelige madlavningsseancer bliver således afsluttet med en hyggelig frokost, som vi nyder med vin til. Bestilles og betales hos rejselederen.

Ekstraarrangement: Capri
Vi skifter scene til den eksklusive ø Capri, som vi kommer til med hydrofoil. Siden romertiden har det største, man kan opnå været at eje en villa på øen. I 1800-tallet flokkedes kunstnere og forfattere til Capri, herunder vores egen H.C. Andersen. Capri rummer, foruden et væld af arkitektoniske stilarter, også en enestående flora. Øens to byer Capri og Anacapri er bygget ind i klipperne, og det er svært ikke at blive imponeret over, hvordan man har formået at bygge byen op ad de stejle klipper. Sammen ser vi nærmere på Anacapri og besøger den svenske læge Axel Munthes flotte villa San Michele. I Anacapri er der også tid til at spise frokost på egen hånd, og rejselederen kommer gerne med gode restaurantforslag. Herefter kører vi videre til Capri by, hvor vi på en spadseretur blandt andet ser byens hovedtorv. Dagens smukkeste syn får vi i Augustus panoramahave, der udover flotte, blomstersmykkede terrasser byder på en ubeskrivelig udsigt over det blå Middelhav. Henad eftermiddagen tager vi båden tilbage til fastlandet.

Capri er et af de mest eksklusive områder i Italien.

Ekstraarrangement: Amalfikysten
Læn dig tilbage i bussen, og nyd en af verdens smukkeste kyststrækninger. De smukke, eksklusive feriebyer med pastelfarvede huse og Amalfis snævre middelaldergader giver mindelser om det lykkelige Arabien. Vi kører over bjergene og kommer ud på den sorrentinske halvøs sydside, som udgør selve Amalfikysten. Vi holder et kort stop ved den mondæne by Positano, hvor overklassen holder ferie. I selve Amalfi by besøger vi byens smukke domkirke. Der vil være tid på egen hånd i Amalfi til at gå på opdagelse i de mange hyggelige gader, og vi kan stærkt anbefale et besøg på byens museum, hvor du kan opleve Amalfis fortid som en af Middelhavets mest betydningsfulde sømagter.

Der er skønne små byer og fantastiske udsigter på vores tur langs den smukke Amalfikyst.

Hotelinformation

Hotel Michelangelo ****
VisSkjul

Hotel Michelangelo ligger på den centrale gade Corso Italia kun få hundrede meter fra det centrale torv og alle Sorrentos fortryllende gågader. I Sorrento er man aldrig langt fra havets brusen eller et udkigspunkt over bugten.

Hotellet har en hyggelig lobbybar med rimelige priser, når du skal have din aperitif om eftermiddagen. Ellers ligger torvet og de mange caféer lige om hjørnet. Hotellets restaurant serverer en god morgenbuffet og lækre, alsidige 3-retters menuer til middag, hvor der også serveres vin og vand. På lune dage kan du køle dig af i hotellets pool*. Rejser du på langtidsrejse, vil der på udvalgte aftener være levende musik, underholdning og dans.

Værelserne er pæne og har alle aircondition, minibar, tv, telefon, sikkerhedsboks, WiFi (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer.

Læs mere om hotellet her.

* Bemærk, at hotellets pool er sæsonlukket fra ca. 1. november til starten af marts.
Indgangen til det 4-stjernede Hotel Michelangelo. Eksempel på standardværelse på hotellet. Poolområdet i den hyggelige gård.